Spotify Free Tele2
04 - 06 - 20182 min. leestijd

Nieuw! Muziek streamen to the max met Spotify Free

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Doekoes uitgeven aan Spotify? Later gap! Je neemt toch gewoon een gratis Spotify Free-abonnement… Ja, de reclame fietst gezellig tussen je favo songs door en je kunt nummers uit je playlist alleen shuffelen. Maar je hoeft in ieder geval geen geld uit te geven aan muziek streamen. En dan hebben we nog goed nieuws ook: Spotify Free is vernieuwd! Met nieuwe functionaliteiten in deze gratis versie houd jij dat tientje per maand gewoon in je zak. Zo zit jij gebakken met al jouw zomerhitjes voor 2018. Zónder daar extra voor te betalen. Like like like!

Spotify Free: muziek streamen to the max

Eigenlijk kunnen we niet meer zonder onze favoriete afspeellijsten. En daarom willen we het allemaal: muziek streamen to the max. ’s Ochtends tijdens het ontbijt even een rustige Coffee house playlist op de achtergrond. Op de fiets en in de trein jouw hippe tracks door je smartphone-oortjes. Motivation music tijdens een rondje hardlopen in het park en een romantische Ed Sheeran-achtige afspeellijst tijdens een hete date. Een muziek app is dus echt een must op je smartphone. Niet gek dus, dat iedereen Spotify wel kent!

Wat ben je gewend van Spotify Free?

Spotify Free vernieuwd TeleSpotify bestaat – serieus (!) – al twaalf jaar. Het is altijd zo geweest, dat je kiest tussen een Spotify Free of een Spotify Premium abonnement. Voor Premium betaal je 9,99 euro per maand. Het verschil? Bij het gratis abonnement spelen tussentijds reclames af, je kunt afspeellijsten niet offline luisteren en je kunt nummers alleen in de shuffle-modus overslaan. Je favo nummer kiezen uit een afspeellijst gaat dus niet. Ook hoor je bij Spotify Free jouw muziek niet in HD, zoals bij de Premium-variant. Wij snappen heel goed dat je dus overweegt om over te stappen op een Spotify Premium-abonnement.

Maar… met al die abonnementen (lees: Tele2, sportschool, podcast app, etc.) zit jij he-le-maal niet te wachten op de zoveelste kostenpost. Gelukkig denkt Spotify Free met jou en je portemonnee mee!

Wat is nieuw aan Spotify Free?

In de vernieuwde versie van Spotify Free kun je wél kiezen welk nummer je luistert in jouw afspeellijst. Handuuuhg! Let wel: dit geldt alleen voor de afspeellijsten die Spotify voor jou voorstelt, zoals Discover Weekly. Zeg maar bye bye shuffle-modus en hello zomerhit vijf keer op repeat! Ook kun je met deze nieuwe versie een extra dikke vette like aan jouw nummer van de dag geven, zodat Spotify nóg betere afspeellijsten voor jou klaarzet. Een laatste handige extra is de databesparende modus. Je kunt met Spotify Free niet offline luisteren, maar data besparen kan nu dus wel!

Genoeg reden dus om helemaal voor Spotify Free te gaan! En van dat tientje dat je per maand bespaart zit jij deze zomer nét een middagje extra in de zon op het terras. Muziek streamen to the max, zonder er extra geld aan uit te geven. Laat die boombox maar brullen!

Welk nummer mag niet in jouw summer playlist ontbreken?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt