A51-software-update-samsung-Tele2
10 - 08 - 20203 min. leestijd

Software update Samsung Galaxy A51 en A71: dit is nieuw!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hoera! De Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71 hebben een nieuwe update gekregen. Niet zomaar een, want beide telefoons hebben nu nóg vettere features. Denk aan een nieuwe camerafunctie voor professionele foto’s in het donker, een share-knop om foto’s en video’s in één klik te delen met je friends en nog veel meer. Sta jij ook al te trappelen? Laten we je dan snel meer vertellen over de software update van deze Samsung-telefoons.

Software update Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71software-update-samsung-Tele2

Yes, we houden van updates! Vooral als we hierdoor extra dingen met ons toestel kunnen. Ook met de software update voor de Samsung Galaxy A51 en Samsung Galaxy A71 ben je gegarandeerd van nieuwe features voorzien. Samsung voegde aan deze update namelijk een aantal spectaculaire functies van de Samsung Galaxy S20 toe. Hierdoor geniet je van toffe innovaties van de Galaxy S20, gewoon op je Galaxy A51- of Galaxy A71-toestel. Nice!

Benieuwd waarom je deze Samsung software update direct wilt downloaden? Wij zetten alle nieuwigheden hieronder op een rijtje.

Software update Samsung Galaxy A51 en A71: dit moet je weten

Van nieuwe camerafuncties voor nog professionelere foto’s tot een handige deelknop om in één keer een fotoalbum met je bestie te delen: ontdek hier alle nieuwigheden uit de Galaxy A51 en Galaxy A71 software update.

Maak altijd de perfecte foto met Single Take

Ken je dat? Dacht je net een mooie foto te hebben gemaakt, is ‘ie toch bewogen. Tijd voor de zoveelste fotoronde. Of niet, want Samsung voegde dé ideale functie toe aan de software update van de Samsung Galaxy A51 en Samsung Galaxy A71.

Met Single Take kun je namelijk meerdere foto’s tegelijk maken met verschillende cameramodi. Hoe? Je hoeft alleen maar de Single Take-functie te activeren en ongeveer 10 seconden op de opneemknop te klikken. Je Samsung maakt dan meerdere foto’s tegelijk, waaronder een Boomerang, Smart Crop, video en beelden met AI-filter. Zo kun je zelf kiezen welke foto of video je gebruikt én heb je altijd het beste beeld.

Schiet 24/7 per dag scherpe foto’s en video’s

Niet alleen met Single Take schiet je betere foto’s op je Galaxy A51 of Galaxy A71. Ook voegde Samsung aan de update nieuwe Pro Mode-functionaliteiten toe, zoals handmatig scherpstellen en sluitertijdregeling. Hierdoor bewaar je nog meer controle tijdens het maken van je foto’s of video’s.

Verder kun je voortaan ook in het donker heldere beelden schieten dankzij Night Hyperlapse. Met deze functie kun je creatievere foto’s maken bij bijvoorbeeld zonsondergang en spelen met het licht. Hallo mooie kiekjes op Insta!

Creëer een persoonlijke filter

Af en toe een filtertje over een foto plaatsen, wie doet dat nu niet? Extra leuk is dat je in de nieuwe software update je eigen filter kan maken. Je kiest dan een foto uit je fotogalerij en kunt op basis hiervan je eigen filter creëren. Tof!

Snel muziek of bestanden delen via Quick Share en Music Share

Toffe video gemaakt? Die wil je natuurlijk direct delen met je beste vrienden. Gelukkig voegde Samsung hier in de software update voor de Galaxy A51 en Galaxy A71 een handige functie voor toe. Via Quick Share deel je snel foto’s, video’s en bestanden met vrienden die bij je in de buurt zijn. Met één klik op de knop wordt dan een bestand naar het toestel van degene naast je gestuurd.

Luisteren jij en je friends vaak samen muziek? Music Share maakt het mogelijk om vrienden snel te laten verbinden met je Bluetooth-speaker. Zij kunnen dan zelf muziek aan- en uitzetten of toffe tracks toevoegen. Tijd voor een luisterfeestje!

Software update Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71 downloaden

En? Toffe features, hè? Goed nieuws is dat als je een Samsung Galaxy A51 of Samsung Galaxy A71 hebt, je de software update gelijk al kan downloaden. Heb je de telefoons nog niet, maar twijfel je of er een in huis wilt halen? In onze Samsung A51 review lees je wat de tech kenners van de Galaxy A51 vinden. Dat maakt je keuze misschien iets gemakkelijker. ;-).

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt