snurk-app-Tele2Blog
19 - 04 - 20212 min. leestijd

Luide snurker? Dit zijn de beste snurk apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Of je nu elke nacht wakker schrikt van je eigen cirkelzaaggeluid, of je lover elke keer weer een duwtje moet geven om stil te zijn (#sorrynotsorry!): snurken kan soms slapeloze nachten geven. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om hier iets aan te doen. Iets waar je je eigen nachtrust én gesnurk mee monitort? Dat is een snurk app. Wij zetten de handigste op een rij.

Snurk app: SnurkLab

Snorelab-snurk-app-Tele2Blog

De allereerste snurk app die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken, is SnurkLab (of ook wel: SnoreLab). Hiermee registreer en meet jij je eigen gesnurk. Of van je lover of huisgenootje natuurlijk! ’s Avonds voor het slapen zet je SnurkLab aan en de volgende ochtend ontdek je gelijk wanneer en hoe hard je hebt gesnurkt. Je kunt zelfs een aantal hoogtepunten terugluisteren. Door je gesnurk vaker te monitoren, kun je op lange termijn een patroon ontdekken. Handig voor als je een afspraak bij de dokter hebt. Of als je je lover wilt laten weten waar je nu steeds van wakker ligt. 😉

App image
SnurkLab : Neem uw Snurken
Rating starRating starRating starRating starRating star

Registreer en volg snurken met de best app voor snurken. Slaap stiller en beter!

Snurk app: Do I Snore or Grind

Snore or grind-snurk-app-Tele2Blog

Of je nu de OPPO Find X3 Neo of de iPhone 11 hebt, ook via de app Do I Snore or Grind kun je je gesnurk bijhouden. De app neemt al je snurkgeluiden op en laat zo zien hoe vaak jij geluid maakt in de nacht. Ook vind je er een heleboel handige tips om je gesnurk te verminderen. Neem bijvoorbeeld een warm bad voor het slapen, of kick een tijdje af van al die koppen koffie op een dag. En wil je voorkomen dat je extreem moe wakker wordt in de ochtend? Dan kun je het Smart Alarm inschakelen. Dit maakt je wakker op het moment dat jij het lichtste slaapt. Oftewel: jij komt wat minder moeilijk uit je slaap en voelt je gelijk wat fitter. 

App image
Do I Snore or Grind
Rating starRating starRating starRating starRating star

Ontdek zelf hoeveel en hoe hard u snurkt of tandenknarst en beluister uw snurken

Snurk app: SnoreFree

Snorefree-snurk-app-Tele2Blog

Een nachtje minder snurken en beter slapen? We all want that! Volgens de app SnoreFree hebben zij de beste oplossing, namelijk: snurkwork-outs! Door elke dag oefeningen te doen van tien minuten, kun je zelf al je snurken verminderen. Volg korte meditaties, of doe opdrachten zoals gorgelen. Je vindt in de app tot wel 49 verschillende videowork-outs. Zeker weten dat je er nooit een vergeet? Je kunt elke dag een reminder instellen wanneer je een opdracht moet uitvoeren. Tijd om je slaappatroon te verbeteren! 

App image
Snore Free : Stop Snoring Gym,
Rating starRating starRating starRating starRating star

Easy Speech Therapy Exercises for Healthy & Restful Sleeping

Gesnurk meten via Sleep Cycle

Sleepcycle-snurk-app-Tele2Blog

Nog een app die niet in dit rijtje mag ontbreken? Dat is Sleep Cycle. Ook hiermee kun je ontdekken hoe vaak en wanneer je snurkt in de nacht. Zet de app aan, leg je telefoon op je nachtkastje en de rest gebeurt vanzelf. De volgende ochtend als je wakker wordt, kun je precies zien hoe lang je hebt geslapen, hoe vaak je wakker bent geweest en welke geluiden je hebt gemaakt. Extra fijn aan Sleep Cycle: de app heeft een heleboel voor je in petto om je slaappatroon te verbeteren. Denk aan: een wekker die je op het perfecte moment wakker maakt, of zoete verhalen voor het slapengaan. Welterusten!

App image
Sleep Cycle: Sleep Tracker
Rating starRating starRating starRating starRating star

Slaapcyclus: slaap beter met slim alarm, snurken volgen en ontspannende geluiden

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt