Tele2 Blog

De beste sneeuw apps voor op wintersport!

Winter is coming! In Nederland kunnen de schaatsen langzamerhand weer uit het vet en staan er op het perron steeds meer mensen klappertandend te wachten tot de trein er is. Automatisch betekent dat natuurlijk dat voor ski-en snowboardfreaks hun favoriete seizoen aangebroken is: wintersport! Deze sneeuw apps vertellen je precies in welke wintersportgebieden de meeste sneeuw ligt.

Beste sneeuw apps: Sneeuwhoogte Ski app

Sneeuw apps Sneeuwhoogte Ski app Tele2De Sneeuwhoogte Ski app helpt je om de precieze sneeuwhoogte van heul veel wintersportgebieden te achterhalen. Niet alleen van Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland… Nee, ook van de – voor ons Nederlanders minder gebruikelijke – wintersportgebieden van bijvoorbeeld Tsjechië, Canada, Amerika, Scandinavië, Slowakije en Roemenië. Kortom, precies wat je moet weten als je een budget wintersport in het Oostblok digt!

Sneeuwhoogte Ski app is beschikbaar voor Android en iOS.

Beste sneeuw apps: Sneeuwhoogte.nl

Sneeuw apps Sneeuwhoogte.nl Tele2De app van Sneeuwhoogte.nl is Nederlandstalig, gratis én lekker overzichtelijk. Door op het plusje te drukken kun je het wintersportgebied toevoegen waar jij je slalom deze winter zal demonstreren. Zo weet je precies hoe het daar met de sneeuwhoogte is gesteld. Extra leuk is het ‘Weer’-tabblad, waar je door middel van nieuwsberichten goed op de hoogte blijft van het winternieuws uit bijvoorbeeld de Alpen.

Sneeuwhoogte.nl is beschikbaar voor Android en iOS.

Beste sneeuw apps: Skiinfo Sneeuwhoogte & Ski App

Sneeuw apps Skiinfo Sneeuwhoogte & Ski app Tele2Eén van de meest uitgebreide, beste sneeuw apps is die van Skiinfo. Je kunt makkelijk het skigebied toevoegen waar jij naar toe gaat. Vervolgens zie je hiervan de verwachte weersvoorspelling en sneeuwval. Ook kun je via webcams live meekijken met de stand van sneeuwzaken! Leuke bonus: De Skiinfo app bevat ook een webwinkel waar je makkelijk wintersportmateriaal kunt kopen. Ook lees je hier reviews van getest materiaal. Zo ga je beter voorbereid dan ooit op wintersport!

Skiinfo Sneeuwhoogte & Ski App is beschikbaar voor Android en iOS.

Beste sneeuw apps: bergfex/Ski

Sneeuw apps bergfex/Ski Tele2Wij Hollanders maken natuurlijk goede sneeuw apps, maar de specialisten op dit vlak komen toch echt uit bijvoorbeeld Oostenrijk. Zoals de bergfex/Ski app, die ook in het Engels te gebruiken is. Met deze app voeg je jouw wintersportgebied toe. Vervolgens zie je gedetailleerde weersinformatie, weersvoorspellingen en webcams. Ook zie je hoeveel kilometer aan apps geopend is, welke liften er open zijn en hoeveel pistes er open zijn. Kortom: alles wat je moet weten voordat je de lange latten onder je voeten bindt!

bergfex/Ski is beschikbaar voor Android en iOS.

Beste sneeuw apps: Maps 3D PRO (betaald)

Sneeuw apps Maps 3D PRO Tele2Alle bovenstaande apps zijn gratis. Maps 3D PRO kost een kleine 5 euro. Deze app is dan ook iets geavanceerder dan andere apps, dankzij zijn navigatiemogelijkheden. Ideaal als je per ski of te voet tochten wil maken. Deze app zorgt er namelijk zeker weten voor dat jij niet verdwaalt. Maps 3D PRO gebruikt hiervoor informatie van de NASA. De app bevat 3D-kaarten, zodat je in berggebieden je makkelijker kunt oriënteren. Kortom: een must-have voor off-piste waaghalzen!

Maps 3D PRO is beschikbaar voor iOS.

Welke sneeuw apps installeer jij alvast, ter voorbereiding op wintersport?

Reacties