Honden_filter_Snapchat_update_Tele2
27 - 05 - 20192 min. leestijd

Oh snap! Deze nieuwe Snapchat updates zijn fan-tas-tisch

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Even een kiekje maken met een grappig filter of een video maken in slow motion. ‘Snap’ jij het liefst heel de dag door? Dan is deze voor jou! Er zijn weer een aantal nieuwe Snapchat updates. Van een gloednieuwe Android-app tot het spelen van Snap Games. Wij zetten de allernieuwste Snapchat updates op een rijtje.

Snapchat update: Snap GamesSpook_emoji_Snapchat_update_Tele2

Je hebt het misschien al gezien: het chatvenster heeft er weer een icoontje bij! Klik in een chat met een van je vrienden op het raketje en er gaat direct een nieuwe wereld open. Maak kennis met Snap Games. Met deze nieuwe functie kun je samen met je snapvrienden leuke mini games spelen. Doe een potje snake of maak je bestie in tijdens één van de mini games. Leuk voor als je een keer onderweg bent of je Snapchat skills naar een ander level wilt tillen. En heb jij een groep chat op Snapchat? Speel dan met z’n allen tegelijk!

Dit zijn de twee games die Snap Games tot nu toe heeft.

Snake Squad

Bij de Snap Game Snake Squad heb je maar één missie: blijf zo lang mogelijk overleven in de atmosfeer. Werk met je squad samen om als laatste over te blijven. Val de kleinere slangen aan en speel ze van het bord. Door rondvliegende sterren te vangen, word je als slang steeds groter. Ontwijk de slangen die groter zijn dan jij om niet “opgegeten” te worden. Hoe lang kan jij blijven staan?

Bitmoji Party

Hou jij écht van een uitdaging? Dan is Bitmoji Party zeker wat voor jou. In deze Snap Game speel je verschillende mini games als je eigen Bitmoji. Strijd tegen je vrienden in een wedstrijdje racen, met woordspelletjes, zombie games en meer. Aan jou de missie om zoveel mogelijk ‘coins’ te verzamelen. Deze munten kun je in de Snapchat in-game store uitgeven aan leuke upgrades, dansjes en kleding voor je Bitmoji. Hoe té gek is dat?

Ben je stiekem ook al een beetje verslaafd aan Snap Games? Met Unlimited Data kom je nooit MB’s te kort. Dat betekent: gamen tot je niet meer kan. #omdathetkan

Snapchat update: vriendenprofiel

Naast dat je kan gamen met je vrienden is er nu ook een specifieker vriendenprofiel. Klik in een chatvenster op de Bitmoji van een vriend om jullie vriendenprofiel te zien. Door deze Snapchat update heb je alle informatie van jullie vriendschap bij elkaar. Zo vind je er alle gedeelde afbeeldingen, video’s, berichten en links gemakkelijk terug. Ontdek welke badges jullie vriendschap al heeft behaald én hoe hoog jullie streak ooit is geweest. Zo weet je precies wanneer je die snapfriend wat extra aandacht moet geven ;-).

Snapchat update: nieuwe app voor Android

De Android-gebruiker heeft er een tijdje op moeten wachten, maar nu is hij er eindelijk: een gloednieuwe Snapchat-app. De nieuwe app werkt beter dan ooit tevoren. Aan het uiterlijk is het misschien niet te zien, maar aan de achterkant is er behoorlijk wat veranderd. Zo is de camerasnelheid bijvoorbeeld verbeterd en hapert hij niet meer. Ook maak je vanaf nu veel scherpere foto’s. Dat betekent: selfies maken tot je erbij neervalt. Check wel altijd even hoe je je selfies het beste kunt opslaan. Verder zijn er tijdens de Snapchat update nog een aantal veelvoorkomende bugs opgelost. Dus Android-gebruiker, het is de hoogste tijd om weer zorgeloos te ‘snappen’!

Met welke Snapchat update ben jij het meest blij?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt