smartphone fotografie wedstrijd oppo
03 - 05 - 20214 min. leestijd

Alles over de smartphone fotografie wedstrijd van OPPO: 2121 Future Photography Project

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Alle OPPO-fans en fotografen in de dop verzamelen! Het is tijd om die smartphonecamera’s eens flink op de proef te stellen. OPPO lanceert een gloednieuwe smartphone fotografie challenge: het 2121 Future Photography Project. De plek waar jij je mooiste alledaagse momenten met de rest van de wereld (en de toekomstige wereld) kunt delen én zelfs kans maakt op te gekke prijzen. Iets voor jou? Dit moet je weten over de challenge. 

Wat is het 2121 Future Photography Project?

Een tof initiatief voor de toekomst! Denk jij er weleens over na? De mensen die later, net als jij, een plekje op deze aarde zullen innemen. Hoeveel zou de wereld over 100 jaar veranderd zijn? En wat zou je graag aan de toekomstige bewoners willen laten zien of meegeven? Daar is de smartphone fotografie wedstrijd, 2121 Future Photography Project, voor. OPPO daagt hiermee iedereen uit om zijn meest mooie of dierbare alledaagse momenten vast te leggen. Of je nu dat dagelijkse knuffeluurtje met je kat fotografeert, of je lover die heerlijk op de zondagochtend dat eitje voor je bakt. Met de foto bepaal je zelf welke boodschap je aan mensen in de toekomst mee wilt geven.

Hoe werkt deze smartphone fotografie wedstrijd van OPPO?

Allereerst leg je voor deze smartphone fotografie wedstrijd dus je meest leuke, gekke of betekenisvolle alledaagse bezigheid vast. Check! Hierna is het een kwestie van je creatie delen met de wereld. Hieronder check je hoe je jouw foto (of meerdere foto’s) inzendt.  

Deel je foto op Instagram

Heb je een toffe foto gemaakt? Dan is het tijd om deze te delen op Instagram. Dit doe je door #DearFuture2121 toe te voegen aan je bericht. Heb je het beeld met een OPPO camera geschoten? Dan voeg je ook #ShotOnOPPO toe. Vergeet naast de hashtags ook niet een motivatie of verhaal toe te voegen waarom je deze foto zou willen delen met de toekomst. In totaal mag je één tot tien foto’s in één post inzenden.

smartphone fotografie oppo wedstrijd

Wat kun je winnen met deze smartphone fotografie wedstrijd van OPPO?

Naast fame op Insta voor jouw mooie shot (hallo nieuwe volgers!) kun je nog meer winnen met het 2121 Future Photography Project. Zo maak je met je inzending kans op de volgende prijzen.

  • Elke deelnemer maakt kans op een van de 80 reizen om (verre) familie of vrienden te bezoeken, of je droomspot van je bucketlist af te strepen. Hierbij ontvang je €330 zakgeld. 
  • De foto’s van 200 deelnemers worden geselecteerd en gedeeld op de Instagram van OPPO. Zij krijgen één jaar gratis toegang tot de professionele fotografiecursussen van MasterClass.
  • Een jury van professionele fotografen kiest 50 deelnemers uit, waarvan de foto’s voor een lange tijd gepresenteerd worden op de website en social kanalen van OPPO.

Klinkt als iets waar je écht aan mee wilt doen, toch? 😉 Alle inzendingen kunnen tot 20 juni 2021 ingezonden worden.

Meedoen met de smartphone fotografie wedstrijd? Check deze fotografietips!

Of je nu de OPPO Find X3 Pro of de OPPO Reno4 Pro hebt: alle smartphones van OPPO hebben wel iets tofs in petto waar jij superopvallende foto’s mee kunt maken. Daarom behoren ze zeker tot de beste camera smartphones van het moment. Hieronder zetten we voor een paar toestellen een aantal handige fotografietips op een rij, zodat jij straks de prachtigste inzendingen met je OPPO camera maakt.

OPPO Find X3 Pro: maak de mooiste panoramafoto’s

De OPPO Find X3 Pro heeft met vier camera’s alles in huis om de perfecte foto’s te maken. Zo maak je met de 50-megapixel ultra-groothoeklens bijvoorbeeld altijd de mooiste panorama’s. Deze OPPO camera heeft een gezichtsveld van 110.3 graden. Hierdoor zie je nóg meer op de foto, maar blijft de kwaliteit heel hoog. Ideaal als je mooie en scherpe natuurfoto’s wilt maken, of je hele familie op de foto wilt zetten.

OPPO Reno4 Pro: leg ook in het donker mooie beelden vast            

Heb jij de OPPO Reno4 Pro? Leuke fotografietip: probeer eens foto’s te maken in het donker! Met de Ultra Dark Modus-functie leg jij namelijk zelfs bij weinig licht de meeste creatieve, heldere en scherpe beelden vast. Creëer een toffe setting onder de sterrenhemel, of fotografeer de sfeer van dat romantische dinertje. Het kan allemaal!

OPPO A94: laat kleuren eruit springen

Ook de OPPO A94 behoort tot de beste camera smartphones van het moment. Een van de meest toffe kenmerken? Dat is AI Scene Enhancement 2.0. Dankzij deze functie poppen de kleuren in je foto er nog meer uit. Deze functie herkent namelijk twintig verschillende scènes en past de kleuren en belichting hierop aan. Hierdoor wordt die foto van je pasta, dat mooie landschap of je slapende kat nog levendiger en kleurrijker. En wil je een voorwerp of persoon er echt uit laten springen? Je kan de achtergrond ook blurren waardoor iemand nóg meer op de voorgrond komt. Stand out in the crowd!

Succes met je nieuwe fotoshoot! In dit blog vertellen we je hoe de OPPO telefoons zich verhouden met die van Samsung.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt