app-sky-children-of-the-light-Tele2
17 - 12 - 20192 min. leestijd

Alle ins en outs van de game Sky: Children of the Light

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey, game-fanaat! Vind jij het ook zo fijn om in een game je eigen ontdekkingen te doen? En te connecten met de wereld om je heen? Dan is de Sky: Children of the Light zeker wat voor jou. Dwaal door de wonderlijke wereld en los verschillende mysteries op. Wij zetten alle ins en outs van de toffe game op een rijtje.

Dit moet je weten over Sky: Children of the LightVliegen-sky-children-of-the-light-Tele2

Wie op zoek is naar een all-in-one game hoeft met Sky: Children of the Light niet meer verder te kijken. Je beleeft in dit spel namelijk niet alleen een gaaf avontuur, maar geniet ook van prachtig artwork, mooie muziek en nieuwe vriendschappen met medespelers. Zo is Sky: Children of the Light de opvolger van het award-winnende spel Journey. En als we de reviews daarvan mogen geloven… dan is dit net zo’n top game. Dit is wat je moet weten:

Breng het licht in de wereld terug

Het belangrijkste in Sky: Children of the Light? Avontuur! In deze game ga je namelijk telkens op zoek naar nieuwe gebieden. Glijd over verschillende zandvlaktes, vlieg over de wolken en doe nieuwe ontdekkingen. Het is aan jou de taak om in elke wereld het licht terug te brengen. Hoe je dit doet? Door middel van je eigen kaars. Iedere keer als spelers hierlangs lopen, worden hun vleugels en kaarslicht opgeladen.

Ook is het belangrijk dat je in ieder gebied op zoek gaat naar verloren sterren en hun terug laat keren naar hun plek in de hemel. Klinkt als een uitdaging, nietwaar? #challengeaccepted

Connect met de wereld om je heen

Houd jij wel van een beetje teamplay? Dan zit je bij deze game helemaal goed. Net als in Journey kan je namelijk samenspelen met anderen. In Sky: Children of the Light dartelen overal andere spelers rond. Je kan vrienden met ze worden, samen hand in hand op pad gaan of met elkaar nieuwe gebieden ontdekken. En wil je met elkaar praten? Dan kan dit alleen via geluidjes. Door samen op een bankje te gaan zitten, voeren jij en je nieuwe vriend(in) een leuk gesprekje. Wie weet ontmoet jij je nieuwe bestie wel daar? 😉

Het sluiten van een vriendschap kost je wel kaarslicht. Is deze op? Dan kun je die gemakkelijk aanvullen met de in-app aankopen. Hier moet je wel extra geld voor betalen.

Simpele besturing

Geen gedoe met moeilijke knoppen of lastige bewegingen, want de makers van Sky laten je precies zien hoe je de karakters moet besturen. Aan de linkerkant van het scherm bestuur je de personage met een virtuele stick, aan de rechterkant beweeg je de camera. Is er een actie die je uit moet voeren? Dan worden de knoppen duidelijk in het scherm weergegeven. Hierdoor is het spel gemakkelijk te spelen en voor iedereen toegankelijk!

Eindeloos Sky: Children of the Light spelen

Dus, ben jij al helemaal door het dollen heen? En wil jij ook deze toffe game spelen? Je download Sky: Children of the Light gemakkelijk voor Android of iPhone. En wil je zeker weten dat je altijd genoeg MB of batterij hebt om te gamen? Met Unlimited Data en deze tips voor batterij opladen is dat een makkie. Waar wacht je nog op?

Heb jij Sky: Children of the Light al gespeeld?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt