Sinterklaas-bellen-Tele2
30 - 11 - 20202 min. leestijd

Sinterklaas bellen? Zo pleeg je een telefoontje met hem!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint. Dit jaar écht, want jij kunt Sinterklaas deze pakjesavond one of the party maken. Hoe!? Door hem gewoon even op te bellen via de Bellen met Sinterklaas-app. Leuk voor de kids, maar ook stiekem voor jezelf als grown-up. #omdathetkan. Hoe je Sinterklaas op deze feestelijke avond kunt bellen? Check het hier.

Sinterklaas bellen? Zo werkt het!

Bellen met Sinterklaas … dat klinkt haast als een onwerkelijke droom. Toch kan het! Je hebt hier geen dik telefoonboek of een Spaans nummer voor nodig. Nope, een smartphone én de Bellen met Sinterklaas-app zijn voldoende. Heb je deze namelijk geïnstalleerd op je telefoon? Dan kunnen kids binnen een paar klikken met Sinterklaas bellen en sms’en. Ze kunnen hun verlanglijstje doorgeven, aanwijzingen voor verstopte pakjes ontvangen en Sinterklaas zelfs laten terugbellen. Oh, en of hij of zij lief of stout is geweest dit jaar? De beste Sint vertelt het persoonlijk in het gesprek. Dat wordt spannend …

Tip: ontdek deze Sinterklaas-apps en maak pakjesavond nóg feestelijker.

Bellen-met-Sinterklaas-Tele2

Dit kun je allemaal met de Sint bespreken

Ring, ring, ring … de telefoon gaat over. Maar wat kun je eigenlijk allemaal met Sinterklaas bespreken? Wij zetten de leukste opties op een rijtje.

Sinterklaas belt op

Even praten met de Sint? Easy peasy! Via de app kun je Sinterklaas jou namelijk laten opbellen. Ontdek of je lief of stout bent geweest dit jaar. Of krijg een hint waar de pakjes verborgen liggen of de volgende clue van een speurtocht ligt. Vergeet niet … de Sint heeft het allemaal in zijn grote boek opgeschreven ;-).

Voicemail van Sinterklaas

Ah, oh! De Sint neemt even niet op. Tijd voor een voicemail. Wat je hier allemaal mee kan? Een heleboel! Geef door of iemand zich heeft gedragen dit jaar of ontdek hoeveel nachtjes het nog slapen is tot pakjesavond. En wil je je verlanglijstje nog eens met Sinterklaas delen? Spreek deze dan nog eens in. Dan zal ie het sowieso niet vergeten.

Sms’en met de Sint

Liever sms’en dan bellen met Sinterklaas? No worries, de Sint is van alle technologieën thuis. Stuur je hem een leuk berichtje of een vraag, dan reageert hij binnen no time terug. Extra fijn: de sms’jes (ook de belminuten trouwens!) gaan niet van je bundel af. Vraag dus maar raak en chat erop los. De Sint is een en al oor.

Op zoek naar lekkere snacks voor tijdens pakjesavond? Check deze recepten-apps.

Zelf bellen met Sinterklaas? Download de app

Dus: denk je nu ik wil mijn nichtje of neefje écht laten bellen met Sinterklaas? Of wil je zelf even chatten met deze beste man? De app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Veel plezier op pakjesavond!

App image
Bellen met Sinterklaas! (simul
Rating starRating starRating starRating starRating star

Sinterklaas is nu eindelijk bereikbaar op je mobiel of tablet! Bel de Sint op!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt