Check hier hoe je Sinterklaas kunt bellen!
17 - 11 - 20222 min. leestijd

Sinterklaas bellen? Zo pleeg je een telefoontje met hem!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Dit jaar écht, want jij kunt de goedheiligman dit jaar zelf persoonlijk spreken. How!? Door hem gewoon even te bellen via de Bellen met Sinterklaas-app. Fun voor de kids, maar ook stiekem voor jezelf als grown-up. Hoe je Sinterklaas op pakjesavond aan de lijn krijgt? Check ’t hier.

Sinterklaas bellen? Dit is hoe!

De Sint bellen op zijn eigen verjaardag? Sounds too good to be true. Maar het kan écht! Hoe? Met de Bellen met Sinterklaas! app. Het werkt supersimpel. Download de app in de Google Play of App Store, vul in hoe oud je bent en let the fun begin!

App image
Bellen met Sinterklaas! (simul
Rating starRating starRating starRating starRating star

Sinterklaas is nu eindelijk bereikbaar op je mobiel of tablet! Bel de Sint op!

Dit kun je allemaal met de Sint bespreken

Staat de app op je iPhone 14 of Samsung Galaxy S23? Top! Tijd om te bellen. Maar wat kun je eigenlijk allemaal met Sinterklaas bespreken? Wij zetten de leukste opties op een rijtje.

Bel naar de voicemail van Sinterklaas

Biep… Biep… Neemt de Sint niet op? Logisch natuurlijk, want de beste man is druk bezig met verlanglijstjes lezen, gedichten schrijven en cadeaus inslaan. Maar niet getreurd! Als je de voicemail van de Sint bereikt, kun je namelijk je verlanglijstje achterlaten, een bericht doorgeven voor in het grote boek, of ontdekken hoeveel nachtjes je nog moet slapen tot het heerlijk avondje is gekomen. Ja, ’t avondje van Sinterklaas. Wil je gewoon weten wat de Sint aan het doen is? Toets dan 3 in en Sinterklaas vertelt je zelf wat-ie doet, as you speak!

Laat Sinterklaas je terugbellen

Wil je graag dat de Sint je terugbelt? Meteen, over één of pas over dertig minuten? Kan geregeld worden! Je kunt van tevoren uitkiezen met welke reden Sinterklaas belt. Is het omdat je wilt weten waar de pakjes liggen? Omdat er iemand jarig is vandaag? Of gewoon om aan te geven dat de schoentjes weer gezet mogen worden vanavond? Voer de naam in van degene die gebeld wordt, geef de reden aan van het telefoontje, en laat die telefoon maar rinkelen!

Sms’en met de Sint

Liever sms’en dan bellen met Sinterklaas? No worries, de Sint is van alle technologieën thuis. Stuur je hem een leuk berichtje of een vraag, dan reageert hij binnen no-time terug. Extra fijn: de sms’jes (ook de belminuten trouwens!) gaan niet van je bundel af. Vraag dus maar raak en chat erop los. De Sint is een en al oor.

Ready voor pakjesavond?

Heb je de Sint gesproken en kun je niet wachten tot het 5 december is? Check dan ook deze superchille Sinterklaas apps, om bijvoorbeeld te dobbelen, inspiratie te krijgen voor een surprise, gedicht of lekker snackje tijdens pakjesavond. Heb je Unlimited Data? Dan kun je onbeperkt gebruikmaken van al deze leuke apps, zonder je zorgen te maken om je internetbundel!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt