Tele2 Blog

De beste Sinterklaas apps en tips voor je surprise en gedichten!

Wie er weer terug van weggeweest is? Nog niet de kerstman, want die komt pas met Kerstmis. Nee, ’t is echt waar: Sinterklaas, inclusief een heel Pietenpaar! Onvermijdelijk wordt het ook dit jaar weer zwoegen en zwichten, op het maken van mooie Sinterklaas gedichten. Alle hulp neem je ongetwijfeld graag mee en daarom krijg je wat Sinterklaas apps en tips van Tele2!

Afgelopen weekend zetten Sint & Piet dus weer voet aan de grond in Nederland. Daarmee is het automatisch weer tijd voor het zingen van liedjes, zetten van de schoen, schrijven van gedichten en maken van surprises. Soms kan dat een hele opgave zijn en ben je even Koos Inspiratieloos.

1: Lootjes trekken

Sinterklaas apps lootjestrekken.nl Tele2Zeg je Sinterklaas, dan zeg je lootjes trekken. Of het nou met je familie, vrienden of op je werk is: ook dit jaar ontkom je er waarschijnlijk niet aan. Dit jaar kan dat zelfs via WhatsApp! Ook kan je dan meteen op de site van lootjestrekken.nl doorgeven wat je cadeauwensen zijn. Dan weet je zeker dat je een droomcadeau krijgt. Plus: dat is weer eens wat anders dan een cadeaubon of een boel snoepgoed! Daaaaaar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt..

2: Rijmpiet, Sinterklaas Gedicht Generator

Sinterklaas apps Rijmpiet Tele2Krijg je elk jaar met de grootste moeite een gedicht uit je vingers geperst? Kom jij niet verder dan “Sint zat eens te denken wat ie Sanne zou willen schenken? Dat kan natuurlijk een stuk beter! Bijvoorbeeld met behulp van de Rijmpiet app voor Android en . Wie weet zorgt deze app nét voor dat stukje extra inspiratie waardoor jij op Pakjesavond verantwoordelijk bent voor het aller-áller mooiste gedicht! Mag natuurlijk ook gebruikt worden bij andere serieuze gelegenheden: je trouwbelofte bijvoorbeeld. Score!

De Rijmpiet-app is beschikbaar voor iOS en Android. 

3: Synoniemen.net

Sinterklaas apps synoniemen.net Tele2Kom je er tóch niet helemaal uit qua gedicht? Dan kun je altijd naar synoniemen.net surfen voor dat extra steuntje in de rug. Bijvoorbeeld als je een bepaald woord in je gedicht wil krijgen, maar het maar niet wil rijmen. Wie weet is er wel een synoniem voor dat woord dat wél rijmt! Zodat je aan het eind. Ieder woord van het gedicht aan elkaar hebt gelijmd.

Veel rijmplezier!

4: Sinterklaas apps met leuke liedjes

Sinterklaas apps Sinterklaas liedjes iSint Tele2Wil je meteen helemaal in de hoogste Sinterklaas-sferen komen? Het luisteren naar de leukste Sint-liedjes is daarvoor het beste wat je kunt doen. Met de Sinterklaas Liedjes-app voor Android en iSint voor iPhone heb je alle leuke liedjes bij de hand. Tip: op Spotify staan ook allerlei leuke liedjes over Sinterklaas en zijn Pietermannen.

De Sinterklaas Liedjes-app is beschikbaar voor Android en iSint is beschikbaar voor iOS.

5: Surprise-stress voorkomen? Ga het internet op!

Sinterklaas apps surprise inspiratie Tele2Moet je dit jaar een surprise maken? Dat KAN een heel gedoe zijn. Zeker om op een leuk idee te komen, laat staan de uitwerking. Gelukkig feelen een heleboel mensen op de interwebs je pain. Op Pinterest staan een heleboel leuke ideeën voor surprises. Ook wordt vaak uitgelegd hoe je zo’n surprise dan maakt. Wie weet dat dit voor jou goed werkt. Misschien vind je het dan zelfs nog wel leuk om te maken ook! 😉

Zo zie je maar weer, met deze Sinterklaas apps en tips is Sinterklaas vieren dit jaar zeker geen gedoe meer. Dus makker, staak je wild geraas: want jij wordt dit jaar een gedichten-eindbaas!

Wat is jouw favoriete Sinterklaas-app?

Reacties