Op zoek naar een simlock vrije telefoon? Check it out

Een toestel die de simkaarten van iedere provider herkent? Een simlock vrije telefoon is what you need. Wij leggen uit wat simlock vrij is én welke toestellen er gebruik van maken. Van Samsung tot Apple en Huawei: go check it out!

Wat is een simlock vrije telefoon?Simkaart_Simlock_vrije_telefoon_Tele2

De naam zegt het eigenlijk zelf al. Een simlock vrije telefoon is een toestel die niet ‘gelocked’ is. Je smartphone accepteert hierdoor elke simkaart, van iedere provider. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld overstapt naar een andere telefoonaanbieder.

Werkt een bepaalde simkaart nog niet in je huidige telefoon? Check hier hoe je een simlock verwijdert op je toestel. Soms kan het ook zo zijn dat je simkaart te groot of te klein is. Dan is het een kwestie van even je simkaart op de juiste maat knippen… et voilà!

De beste simlock vrije telefoons van het moment

Ideaal, zo’n simlock vrije telefoon. Maar waar vind je ze? Gewoon bij Tele2, want alle Tele2-toestellen met abonnement of prepaid zijn gewoon simlock vrij. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje en lichten direct de leuke features uit.

Samsung Galaxy S10

Of je nu voor de Samsung Galaxy S10, S10+ of S10e kiest: al deze toestellen zijn simlock vrij. De Samsung Galaxy S10 is letterlijk één en al scherm. Ideaal om je favo vlogger op te streamen of een gave game te spelen. Daarnaast heeft het een energielevel waar je U tegen zegt. De batterij van 3400 mAh gaat tot wel 24 uur mee. Hallo, game all-nighter! Het allermooiste van de Samsung Galaxy S10? Je kan er perfect Fortnite op spelen. Check hier hoe je het best Fortnite speelt op jouw Galaxy S10.

Huawei P30

Een andere chille simlock vrije telefoon is de Huawei P30. Dit prachtige toestel heeft niet alleen een luxe uiterlijk, maar ook een fantastisch scherm. Dankzij de hoge helderheid en kleuren beleef jij iedere film, game of serie alsof je er zelf bij bent. En ook in fel zonlicht, want dankzij het hoge contrast kan je zelfs op een warme zomerse dag nog lekker appen. Klinkt als een toptoestel, nietwaar?

iPhone Xs en Xs Max

Voor de Apple-lover: in de iPhone Xs en iPhone Xs Max kun je natuurlijk ook elke simkaart gebruiken. De iPhone Xs is ultrasnel en krachtig. Dankzij de Apple A12 Bionic-chip reageert hij sneller dan welke telefoon dan ook. Hierdoor zal je nooit last hebben van een haperende telefoon. En ben je een foto- en videolover? Met een dubbele 12-megapixelcamera en de automatische HDR-functie maak jij beelden in topkwaliteit. Ideaal voor de influencer in de dop. 😉

Welke simlock vrije telefoon heb jij?