Op zoek naar een simlockvrije telefoon? Check it out

Een toestel die de simkaarten van iedere provider herkent? Een simlockvrije telefoon is what you need. Wij leggen uit wat simlockvrij is én welke toestellen er gebruik van maken. Van Samsung tot Apple en OnePlus: go check it out!

Wat is simlockvrij?Simkaart_Simlockvrije_telefoon_Tele2

De naam zegt het eigenlijk zelf al. Een simlockvrije telefoon is een toestel die niet ‘gelocked’ is. Je smartphone accepteert hierdoor elke simkaart, van iedere provider. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld overstapt naar een andere telefoonaanbieder.

Werkt een bepaalde simkaart nog niet in je huidige telefoon? Soms kan het ook zo zijn dat je simkaart te groot of te klein is. Dan is het een kwestie van even je simkaart op de juiste maat knippen… et voilà!

De beste simlockvrije telefoons van het moment

Ideaal, zo’n simlockvrije telefoon. Maar waar vind je ze? Gewoon bij Tele2, want alle Tele2-toestellen met abonnement of prepaid zijn gewoon simlockvrij. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje en lichten direct de leuke features uit.

Samsung Galaxy S20

Of je nu voor de Samsung Galaxy S20, S20+ of S20 Ultra kiest: al deze toestellen zijn simlockvrij.  De Samsung Galaxy S20 is letterlijk één en al scherm. Ideaal om je favo vlogger op te streamen of een gave game te spelen. Daarnaast heeft het een energielevel waar je U tegen zegt. De batterij van 4000 mAh gaat wel een hele dag mee. Hallo, game all-nighter! Het allermooiste van de Samsung Galaxy S20? Je kan er perfect games op spelen. Zoals bijvoorbeeld Genshin Impact. De characters uit deze game zijn zo scherp dat ze zowat uit je beeldscherm kruipen. #omdathetkan

OnePlus Nord

Een andere chille, simlockvrije telefoon is de OnePlus Nord. Dit toestel heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, maar ook een fantastisch scherm. Dankzij de hoge helderheid en kleuren beleef jij iedere film, game of serie alsof je er zelf bij bent. En ook in fel zonlicht, want dankzij het hoge contrast kan je zelfs op een warme zomerse dag nog lekker appen. Klinkt als een toptoestel, nietwaar?

iPhone 12, 12 mini, 12 Pro en 12 Pro Max

Voor de Apple-lover: in de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max kun je natuurlijk ook elke simkaart gebruiken. De iPhone 12 is ultrasnel en krachtig. Dankzij de A14 Bionic chip reageert hij sneller dan welke telefoon dan ook. Hierdoor zal je nooit last hebben van een haperende telefoon. En ben je een foto- en videolover? Met de twee camera’s in 12 megapixel maak jij beelden in topkwaliteit. Oh en ook selfies, want de camera aan de voorkant van het toestel maakt ook hele scherpe foto’s. Ideaal voor de influencer in de dop. 😉