galaxy s9 tele2
22 - 02 - 20182 min. leestijd

Vijf nieuwtjes over de nieuwe Samsung S9!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Futuristisch, dat is de beste omschrijving van de Galaxy S8, die Samsung vorig jaar uitbracht. En nu 2018 écht is begonnen, komt het moment dat zijn opvolger, de Samsung S9, wordt aangekondigd ook steeds dichterbij. Wij zijn nu al excited! Jij ook? Onder andere Tweakers meldt dat de nieuwe Samsung de Galaxy S9 gaat heten. Lees snel verder om meer te ontdekken over dit (waarschijnlijk) supersonische nieuwe Samsung toestel!

Samsung S9: Ziet ‘ie er zo uit?

Langzaam maar zeker komen er steeds meer rumors naar buiten over het mogelijke paradepaardje van Samsung. Via betrouwbare leakers als @evleaks zijn er zelfs al mogelijke foto’s uitgelekt van de telefoon. Deze wijzen erop dat de telefoon waarschijnlijk veel lijkt op de Galaxy S8. Goed nieuws, want dat betekent een – zo goed als – randloos ontwerp met Edge-display. Het scherm van de S8 heeft een mooi Super Amoled-paneel met Quad HD-resolutie. Dit betekent super hoge helderheid en kraakhelder beeld van de hoogste kwaliteit. Slaaaayyy! Krijgt de nieuwe Samsung S9 dit ook? We gaan het zien!

Samsung S9: Komt er ook een plussize model?

De Samsung Galaxy S8 heeft een grote broer, de Galaxy S8+. Dit apparaat is precies hetzelfde, alleen een slag groter. Volgens SamMobile krijgt ook zijn mogelijke opvolger een plus size model. @evleaks lijkt dit in zijn meest recente ‘leak’ te bevestigen. Volgens de bron wordt dit de Galaxy S9+. De verwachting is dat dit toestel een groter scherm krijgt én een grotere batterij. Een killer telefoon dus, waarmee streamen één groot feest is – op een enorm scherm!

Samsung S9: Wordt de nieuwe Samsung S9 het toekomstige snelheidsmonster van Samsung?

nieuwe samsung snel tele2Samsung kennende wordt deze nieuwe telefoon volgepropt met de beste hardware van dit moment. Op Venture Beat noemt @evleaks (daar heb je ‘m weer) een aantal specificaties van de telefoon die hem zijn ingefluisterd door een bron. Hij zegt dat de nieuwe Samsung S9 de Exynos 9180-processor krijgt. Dat zou goed nieuws zijn, want dit is samen met de Snapdragon 845(die de nieuwe Samsung in China en de VS krijgt) de meest krachtige processor voor telefoons ooit. Apps opstarten in the blink of an eye, supersnel schakelen tussen je Snapchat en Insta… De nieuwe Samsung S9 wordt ongetwijfeld je ideale multitask-telefoon!

Samsung S9: Camera: superslowmotions en ingebouwde 3D-scanner?

Volgens de recent uitgelekte foto’s krijgt de nieuwe plusvariant van de Samsung S9 een dubbele lens aan de achterkant. Ook lijkt het erop dat je er ‘fab’ mee kunt filmen. Zo kan de camera, volgens Venture Beat, in 480 frames per seconde in HD-kwaliteit filmen. Dat houdt in… superslowmo’s filmen van een waterballonnengevecht, je sicke dans moves en natuurlijk van wanneer je jouw BAE de kieteldood geeft. Ideaal Insta-materiaal, denken wij zo!

Samsung S9: Wanneer komt de nieuwe Samsung telefoon uit?

Dé grote vraag is natuurlijk wanneer de nieuwe Samsung wordt gepresenteerd. Duidelijk is dat de nieuwe Samsung op 25 februari wordt aangekondigd tijdens een Unpacked-evenement in Barcelona. Zeker nice, want dat is al aanstaande zondag! Dan wordt misschien ook duidelijk wanneer de telefoon te koop zal zijn.

Live meekijken naar de presentatie van de nieuwe Samsung S9?

De nieuwe toppert van Samsung als eerste bewonderen? Regelen we voor je! Aanstaande zondag livestreamen we namelijk live vanaf het Mobile World Congress de presentatie van de mogelijke nieuwe Samsung via Facebook en Twitter. Je kunt daarna de nieuwe Samsung bestellen in een pre-order. Dan heb jij ‘m misschien wel als een van de eerste in huis!

Staat de Samsung S9 al op jouw wishlist?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt