S20-Samsung-S20-review-Tele2
17 - 02 - 20203 min. leestijd

Samsung S20 review: dit vinden de kenners van de Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Yes, yes, yes! De Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra zijn nu te pre orderen met abonnement bij Tele2. Stuk voor stuk zijn het toptoestellen met de beste features van het moment. Benieuwd wat de experts van de nieuwe pareltjes vinden? Lees hier de need to knows uit de Samsung S20 reviews.

It’s true! Samsung lanceerde afgelopen dinsdag drie nieuwe toestellen in de Galaxy-reeks. Wat ze allemaal kunnen? Dat kon je alvast lezen in onze Samsung S20 specificaties blog. Maar wat ook belangrijk is om te weten is: wat vinden de onafhankelijke kenners eigenlijk van de telefoons? Wij zochten ’t uit!

Samsung S20 review: ‘Samsungs beste display ooit’Scan-Samsung-S20-review-Tele2

Je favo vlogger streamen, een film kijken of een spannende game spelen: alle drie de Samsung Galaxy S20-toestellen hebben een Infinity O-display met een Quad HD+ resolutie van 3200×1440 pixels. Hierdoor ziet alles er megascherp en realistisch uit en lijkt het net alsof je zelf bij die toffe game of film bent. Ook qua formaat zijn de drie toestellen ideaal. De displays zijn heerlijk groot en de toestellen liggen lekker in de hand. Zo noemt TechRadar de displays van de nieuwe Samsung S20-modellen zelfs: “Samsungs beste display ooit.” Als dat niet al veel beloofd… 😉

Samsung S20 review: ‘serieuze camera specs’

Een selfie van jou en je lover op de piste of een leuk Insta-kiekje van dat dagje shoppen in Maastricht: we love photos, en het liefst maken we ze de hele dag! Herkenbaar? Dan heb je met de Samsung Galaxy S20 echt een pareltje in handen. Zo noemt What Hi-Fi de camera specs van de Galaxy S20-telefoons: “écht serieus” Wat dat betekent? Dat ’ie echt next-level is. De Samsung Galaxy S20 schiet foto’s in 64, 12 en 12 megapixel en heeft een selfiecamera van 10 megapixel. De Samsung Galaxy S20+ heeft deze features ook, maar daar is nog een extraatje aan toegevoegd: een Depth Vision-lens om perfecte portretten mee te maken. Yaaaas!

En wist je dat de Samsung Galaxy S20 Ultra een nóg betere camera heeft? Klinkt onmogelijk, maar het is waar. Zo schiet je met de camera’s aan de achterkant foto’s in 108, 48, 12 megapixel én in Depth Vision. Voeg daar de 40 megapixel camera aan de voorkant aan toe en je hebt een professionele camera in handen. Laat die Insta-feed maar weer volstromen!

Samsung S20 review: ‘powervol toestel met een smooth 120 Hz-display’

Nog een opvallende opmerking uit de Samsung S20 reviews? Dat de toestellen een onwijs goede batterij hebben. Dat is ook wel nodig, met een display die met 120Hz een hogere verversingssnelheid dan ooit heeft. Zo noemt Tech-site Tom’s Guide de batterij sterk en van goede grootte.

Alle drie de toestellen hebben een Intelligente All-day batterij, die 24 uur lang mee gaat. Is ‘ie toch leeg? Dan laad je ‘m via Super Fast Charging razendsnel op. Met 4000 mAh voor de Galaxy S20, 4500 mAh voor de Galaxy S20+ en zelfs 5000 mAh voor de Galaxy S20 Ultra hebben Samsungs nieuwste toestellen een sterkere batterij dan ooit. Tom’s Guide over de 4000 mAh-batterij van de S20: ”De Galaxy S10 had een 3400 mAh batterij, dus dit is echt een grote sprong.”

Kortom: met deze toestellen kan jij appen, gamen en streamen tot je erbij neervalt! #omdathetkan

Samsung S20 pre orderen met abonnement bij Tele2

Weet jij genoeg van de nieuwe Samsung Galaxy-toestellen? En kan je niet wachten tot je er een in handen hebt? Goed nieuws: de Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra zijn nu te pre orderen met abonnement bij Tele2. Het mooiste van alles? Bestel je de S20+ of S20 Ultra tot en met 8 maart? Dan krijg je er zelfs Galaxy Buds+ bij ter waarde van €169,-. Sla je slag! 😉

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt