Telefoon-Samsung-S20-kopen-Tele2
19 - 03 - 20204 min. leestijd

Nu te koop: Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Je moest er even op wachten, maar… WE HEBBEN ZE! De Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra zijn nu te koop met abonnement bij Tele2. Whoop whoop! Op 11 februari werden deze toppertjes gelanceerd en nu zijn ze bij ons op voorraad én beschikbaar. Waarom jij een Samsung S20 moet kopen? Ontdek hier de vijf redenen.

Samsung S20 kopen? Maak eerst kennis met deze pareltjeswaterdicht-Samsung-S20-kopen-Tele2

First things first… hoe zijn de Samsung S20-toestellen? Tijd om daar eens dieper op in te duiken.

Samsung lanceerde op 11 februari drie nieuwe toptoestellen in de Galaxy-reeks: de Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra. Stuk voor stuk echte pronkstukken met super chille features. Zo zien ze er niet alleen mega gelikt uit, maar hebben ze ook een goede camera, een slimme batterij en krachtige hardware. En het leuke is dat elk toestel net wat anders is, zodat je altijd het model vindt dat bij je past. Check maar eens ons blog over de Samsung S20 specificaties. Keuze genoeg! 😉

Om toch jouw keuzestress wat te verminderen: hieronder lees je vijf redenen waarom jij een van de Samsung S20-telefoons met abonnement bij Tele2 moet kopen.

Reden 1: koning der schermen

Een vlog kijken, film streamen of foto’s liken op Instagram: dit doet je allemaal in hoge kwaliteit op de nieuwe Samsung S20-toestellen. Zo hebben alle drie de modellen een Infinity-O display met nóg smallere randen en een Quad HD+ resolutie van 3200 × 1440 pixels. Oftewel: jij kijkt alles op dit scherm in de beste kwaliteit en in de meest realistische kleuren. ‘Pure bioscoopkwaliteit’ noemt Samsung dat. Zeg maar hallo tegen al die bingeavondjes!

Kijkend naar de grootte van de toestellen, liggen ze allemaal fijn in de hand. De S20 is met 6,2 inch de kleinste. Daarna volgen de S20+ met 6,7 inch en de S20 Ultra met 6,9 inch. Het is maar net wat jij het chillst vindt!

Reden 2: schiet foto’s en video’s als een pro

Ooit gedacht dat je van de een op andere dag een carrièreswitch tot fotograaf kon maken? Jep, het kan met de Samsung Galaxy S20. Met alle drie de toestellen schiet jij namelijk foto’s als een echte pro. De ideale reden om een Samsung S20 te kopen, vind je niet? Met zo’n parel in handen kun jij op vakantie of op dat avondje uit altijd hét perfecte beeld vastleggen. Check hieronder de cameraspecs maar eens!

 • Samsung Galaxy S20
  • Drie camera’s aan de achterkant: in 64, 12 en 12 megapixel
  • 3x Hybrid Optic Zoom
  • Space Zoom-functie: tot 30x inzoomen
  • Bright Night-functie: beste kiekjes in het donker
  • Selfiecamera in 10 megapixel
 • Samsung Galaxy S20+
  • Vier camera’s aan de achterkant: in 64, 12, 12 en 12 megapixel
  • 3x Hybrid Optic Zoom
  • Space Zoom-functie: tot 30x inzoomen
  • Bright Night-functie: beste kiekjes in het donker
  • Selfiecamera in 10 megapixel
 • Samsung Galaxy S20 Ultra
  • Vier camera’s aan de achterkant: in 108, 48, 12 en 12 megapixel
  • 10x Hybrid Optic Zoom
  • Space Zoom-functie: tot 100x inzoomen
  • Bright Night-functie: beste kiekjes in het donker
  • Selfiecamera in 40 megapixel

Reden 3: ontzettend snel en sterk

Nog een reden om een Samsung S20 te kopen? Alle drie de toestellen hebben zoveel kracht, dat ze net op bodybuilders lijken #omdathetkan. Zo hebben ze een Exynos 990-processor als kloppend hart én ververst het Dynamic Amoled-scherm zichzelf met 120 Hz per seconde. Nooit meer stressgevoelens of je handen in het haar, want je apps zijn sneller dan het licht. Yeeeees!

Reden 4: de Samsung Galaxy S20 is een échte colour bomb

Ben jij helemaal into the kleurtjes? Goed nieuws: de Samsung Galaxy S20 is een echte kleurenbom. En gelijk ook het meest kleurrijk model van de drie. Zo is dit toestel verkrijgbaar in de kleuren Cloud Blue (oftewel: heerlijk babyblauw) en Cloud Pink (roze wolkjes galore!). Mocht je toch liever voor een wat neutrale kleur gaan, is er ook nog Cosmic Grey. Basic en chique in één. En wil je toch een wat grotere telefoon uitproberen? De Samsung Galaxy S20+ is ook te bestellen in Cloud Blue. Zeker weten dat je die nooit uit het oog verliest ;-).

Reden 5: topbatterij, waterdicht én meer te gekke features

Of dit de laatste reden is waarom jij een Samsung S20 moet kopen? Nope, er zijn er talloze op te noemen. Maar een van de besten is wel zijn batterij. Wist je namelijk dat de Samsung Galaxy S20 en S20+ en S20 Ultra een slimme batterij hebben? De Intelligente All-day batterij stemt zich af op jouw gebruik, waardoor hij langer meegaat dan een gemiddelde telefoon. 24 uur lang gamen, streamen of muziekluisteren doe jij met gemak. De S20 heeft een batterij van 4000 mAh, de S20+ heeft er een van 4500 mAh en de S20 Ultra een van 5000 mAh.

Ook zijn alle drie de toestellen water- en stofdicht, hebben ze standaard 128 GB aan opslag en nog veel meer. Kortom, redenen zat dus!

Samsung S20 kopen bij Tele2

Zo… dat lijken genoeg redenen om een Samsung S20 te kopen, nietwaar? Goed nieuws: je kan de Samsung Galaxy S20 NU kopen met abonnement bij Tele2. En de Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra ook! Dit kan met een Unlimited abonnement of met een van onze andere bundels. It’s up to you!

Samsung S20 kopen, welke kies jij?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt