mogelijke-samsung-galaxy-Z-flip-3-geruchten-Tele2Blog
27 - 07 - 20213 min. leestijd

Mogelijke Samsung Galaxy Z Flip 3 geruchten: komt er een nieuwe opvouwbare Samsung?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Holy moly! Heb jij de geruchten al gehoord? Samsung komt binnenkort waarschijnlijk met een gloednieuwe smartphone. Tom’s Guide heeft het over een opvouwbare telefoon die volgens de site waarschijnlijk de Samsung Galaxy Z Flip 3 gaat heten. Sick! Hoewel Samsung zelf nog niks bevestigd heeft, stromen er steeds meer geruchten en leaks het internet op die ons nóg meer vertellen over de mogelijk nieuwe Samsung. Kijk je mee?

Komt er een nieuwe Samsung Galaxy Z Flip?

We’re flipping out! En heel het internet en social media ook. Al een paar maanden doen de geruchten de ronde dat er een nieuwe Samsung-telefoon komt. Namelijk: een opvolger van de Galaxy Z Flip. Je weet wel: die vette smartphone die je kunt opvouwen en zo overal in je broekzak mee naartoe neemt. 

Mogen we de geruchten geloven? Dan schijnt de nieuwe Galaxy Z Flip nóg te gekkere specificaties te hebben dan zijn voorganger. Dit zijn de meest opvallende rumors die nu op het web rondgaan. 

mogelijke-nieuwe-samsung-galaxy-Z-flip-3-geruchten-Tele2Blog

Gerucht 1: ‘Heet hij de Samsung Galaxy Z Flip 2 of Galaxy Z Flip 3?’

Nu er al een Samsung Galaxy Z Flip op de markt is, is het natuurlijk de grote vraag: hoe gaat z’n nieuwe broertje heten? Hoewel je gelijk zou denken dat z’n naam Galaxy Z Flip 2 wordt, is dit volgens Tom’s Guide niet zo. Volgens de site houdt Samsung ervan om de namen van telefoons gelijk te houden met andere telefoons in hun portfolio. Zo hebben de Galaxy S en de Note bijvoorbeeld precies dezelfde getallen achter hun naam.

Tom’s Guide beweert dat dit jaar waarschijnlijk ook een andere opvouwbare Samsung-telefoon uitkomt: de Galaxy Z Fold. Deze past in hetzelfde portfolio als de Galaxy Z Flip en zou voor de derde keer uitgebracht worden. De website denkt daarom dat, mochten beide toestellen worden gelanceerd, de nieuwe Galaxy Z Flip de Samsung Galaxy Z Flip 3 als naam krijgt. Ook Phone Arena noemt de mogelijk nieuwe opvouwbare telefoon van Samsung zo. Wij zijn heeeul benieuwd!

Gerucht 2: ‘Een 6.7-inch scherm met 120 Hz’

Filmpjes kijken, foto’s bewerken, gamen: we doen het allemaal op ons scherm en het liefst nog in de beste kwaliteit. Welke geruchten er over het opvouwbare scherm gaan? Volgens Phone Arena lekte de bekende Samsung-leaker @IceUniverse op Twitter dat je in het scherm geen vouwranden ziet. Mocht dit zo zijn, dan kun je dus op het scherm nóg beter beelden bekijken. 

Ook beweert Phone Arena dat de mogelijke Samsung Galaxy Z Flip 3 een 6.7 inch-scherm krijgt met een verversingssnelheid van 120 Hz. Zo’n snelheid is zo hoog, dat het scherm heel rap reageert op je aanrakingen en perfect zou zijn om op te gamen. Wij hopen dat het zo is. 

Gerucht 3: ‘Je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren’

Wat zeggen de geruchten over het ontwerp van de nieuwe telefoon? Volgens Tom’s Guide komt de mogelijk nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 3 uit in meerdere kleuren. Zo deelde de Twitter-bron @UniverseIce, die eerder kloppende informatie over andere Samsung-toestellen lekte, dat de Galaxy Z Flip 3 vier kleurvarianten krijgt: lila, groen, crème en zwart. Mocht dat zo zijn, dan kun je dus zelf kiezen of je voor een meer classy of kleurrijk model gaat. 

Gerucht 4: ‘Samsung Galaxy Z Flip 3 specificaties uitgelekt’

Android Central heeft nog meer uitgelekte specificaties in handen gekregen. Zo beweert de website dat de mogelijke Galaxy Z Flip 3 twee 12-megapixelcamera’s krijgt en een verbeterde selfiecamera. Ook zou de telefoon een grotere batterij krijgen. Dat allemaal volgens meerdere lekken van @UniverseIce op Twitter. Verder beweert Sam Mobile dat de telefoon een opslagruimte van 128 GB en 256 GB krijgt én draait op het huidige Android 11. 

Gerucht 5: ‘Mogelijke release date’

Ook heel belangrijk: wanneer is de release date van de mogelijke Samsung Galaxy Z Flip 3? Waarschijnlijk heel snel al! Op 11 augustus om 16:00 uur staat er weer een Samsung Unpacked Event op de planning. Hét evenement waar Samsung al haar nieuwe producten altijd de wereld in brengt. Mocht dat zo zijn, dan is dat natuurlijk al ontzettend snel. Duimen, duimen, duimen maar!

Houd voor alle updates rondom Samsung onze Samsung-pagina in de gaten. 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt