samsung-galaxy-s21-review-Tele2Blog
25 - 01 - 20213 min. leestijd

Samsung Galaxy S21 review: alles over de nieuwe Galaxy S21 5G-series

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Pssst, vertel eens: ben jij ook al tot over je oren verliefd op de nieuwe Samsung Galaxy S21 5G-toestellen? Maar weet je nog niet welke van de drie je moet kiezen? Begrijpen wij he-le-maal. Daarom gaan we jou nú gelijk van je keuzestress afhelpen. Hoe!? Door alle meningen van de onafhankelijke tech-experts op een rij te zetten. Hou je vast … het is tijd voor een Samsung Galaxy S21 review.

Samsung Galaxy S21 review: ‘slimmere camera’s en mooi design’

We beginnen deze review met de Samsung Galaxy S21. Wat de tech-experts hierover te zeggen hebben? Een heleboel! Zo benoemt Tom’s Guide dat deze Samsung Galaxy slimmere camera’s én een mooi design heeft.

De Samsung Galaxy S21 5G heeft drie camera’s aan de achterkant. Die maken foto’s in 64, 12 en 12 megapixel. De grootste verbeteringen zie je, volgens de site, voornamelijk in de 30x Space Zoom-functie en in het maken van foto’s in portretmodus. Zo heeft het toestel een nieuwe Zoom Lock-functie waarmee een object of persoon nóg nauwkeurig en scherper wordt vastgelegd. En maak je een foto in portretmodus? Dan wordt een persoon nóg scherper, terwijl de achtergrond juist vervaagt. Ben jij dus dol op het maken van nieuwe kiekjes voor je Insta? Dan zit je met de Galaxy S21 5G zeker goed.

smartphone-samsung-galaxy-s21-review-Tele2Blog

Iets anders wat Tom’s Guide opvalt aan de Galaxy S21 5G? Het mooie design! Volgens de site is de telefoon heel aantrekkelijk dankzij de verschillende kleuropties. Ook springt het nieuwe camera-ontwerp er écht uit. Shinen met je phone? Dat doe jij all day, every day.

Check hier alle Samsung Galaxy 21 specificaties. Oh, en ook die van de Samsung Galaxy S21 Plus 5G en Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S21+ review: ‘goede processor en grote batterij’

Next in line: de Samsung Galaxy S21 Plus. Dit is het nét iets grotere broertje (6.2 inch tegenover 6.7 inch) van de Galaxy S21 5G. Volgens TechRadar blinkt dit toestel vooral uit dankzij zijn goede processor en grote batterij. Zo zorgt de Exynos 2100-processor ervoor dat de telefoon supersnel en smooth reageert. Gamen of series streamen? Dat doe jij altijd zonder te haperen.

Ook benadrukt de site de batterij van de Galaxy S21 Plus 5G. Deze is met 4800 mAh lekker groot. Volgens TechRadar zal de batterij in combinatie met de goede processor een nog langere levensduur hebben. Of jij dus eerst een potje Genshin Impact kan spelen en daarna nog uren kunt videobellen met al je friends? Ja, ja, ja!

toestel-samsung-galaxy-s21-review-Tele2Blog

Samsung Galaxy S21 Ultra review: ‘helder en kleurrijk scherm’

Last but not least: de Samsung Galaxy S21 Ultra. De allergrootste telefoon uit de nieuwe Samsung Galaxy S21 5G-series. Hierover hebben tech-experts als Tom’s Guide te zeggen dat het scherm écht heel scherp en kleurrijk is. Wist je namelijk dat de telefoon een 6.8 inch Dynamic Amoled-display heeft? Beelden spatten zowat van je scherm af. Ook benadrukt de site de 120 Hz verversingssnelheid. Hiermee reageert het scherm heel smooth op je aanrakingen. Haal je de Galaxy S21 Ultra 5G in huis? Dan heb je dus the best of both worlds: snelheid én een goede schermkwaliteit.

Waar de Galaxy S21 Ultra 5G nog meer door uitblinkt volgens Tom’s Guide? Zijn camera’s. In vergelijking met de Galaxy S21 5G en Galaxy S21 Plus 5G heeft deze niet drie, maar vier camera’s van 108, 12, 10 en 10 megapixel. Vooral de 108-megapixelcamera is een uitblinker. Volgens de site kan deze 12-bits HDR-foto’s maken die 64x kleurrijker zijn dan die van de eerdere Galaxy S20 Ultra. Niceeee!

Bestel nu jouw favoriete Samsung Galaxy S21 5G-toestel

En, en, en? Weet je al welke Samsung Galaxy S21 5G-telefoon het beste bij je past? Het maakt niet uit welke telefoon je kiest, want alle drie zijn nú al te bestellen. Ga je voor de Samsung Galaxy S21 5G of de Samsung Galaxy S21 Plus 5G? Of liever voor groter dan groots met de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G?

Wil je liever het nieuwste van het nieuwste? Check dan de Samsung Galaxy S22.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt