rumours-samsung-galaxy-s21-geruchten-Tele2Blog
15 - 12 - 20203 min. leestijd

Mogelijke Samsung Galaxy S21 geruchten: komt ie dan écht?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Pssst! Heb jij het al gehoord? Heel het internet staat op zijn kop. Waarom!? Omdat er binnenkort misschien een nieuwe Samsung Galaxy komt. Volgens Android Police gaat het toestel waarschijnlijk de Samsung Galaxy S21 heten. You curious!? Wij ook! Daarom doken we in de mogelijke Samsung Galaxy S21 geruchten. Dit zijn ze!

Nieuwe Samsung Galaxy

The internet is exploding! Heel het web en social media zijn in rep en roer over een mogelijke opvolger van de Samsung Galaxy S20. Android Police denkt zelfs dat ie mogelijk de Samsung Galaxy S21 gaat heten. Of dit écht zo is? We don’t know! Samsung heeft namelijk nog niks over een nieuwe telefoon bevestigd!

Toch zijn we even in de laatste mogelijke Samsung Galaxy S21 geruchten gedoken. Of deze waar zijn, weten we niet. Maarrrr… kijken we naar de voorgaande jaren, dan hadden veel van de onderstaande bronnen hun voorspellingen juist. Tijd dus voor wat rumours!

rumour-samsung-galaxy-s21-geruchten-Tele2Blog

Gerucht 1: ‘Drie Samsung Galaxy 21-toestellen’

Worden het net als bij de Samsung Galaxy S20 weer drie toestellen? Of wordt het er dit keer maar een? Volgens Android Police zal de Galaxy S21 in drie modellen uitkomen: de Galaxy S21, Galaxy S21+ en Galaxy S21 Ultra. Dit zullen dan de opvolgers zijn van de eerdere Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra.

Ook doet de website al speculaties over de mogelijke kleuren van de smartphones. Van Phantom Violet tot Phantom Silver en van Phantom White tot Phantom Pink: volgens hen zullen de telefoons in verschillende kleuren beschikbaar komen. Tof voor als je dus wel dol bent op een kleurrijke smartphone.

Gerucht 2: ‘Een Full HD+-scherm of een Quad HD+-scherm’

Ook belangrijk: welke geruchten gaan er over de displays? Volgens de bronnen van TechRadar krijgt de Samsung Galaxy S21, zoals de site ‘m noemt, waarschijnlijk een 6.2-inch display en de Samsung Galaxy S21+ een van 6.7 inch. Android Police voegt daaraan toe dat deze allebei van Full HD+ zijn en een verversingssnelheid van 120 Hz krijgen. Dit maakt de telefoons ideaal om te gamen. #gameallnighter

Hoe het zit met de Samsung Galaxy S21 Ultra? Volgens de sites krijgt deze een 6.8-inch Quad HD+-display met een verversingssnelheid van 120 Hz. Hiermee noemt Android Police dit scherm het allerbeste display dat je straks kunt hebben.

Gerucht 3: hoeveel camera’s krijgen de nieuwe Galaxy-telefoons?

Foto’s maken: we doen het haast de hele dag. Over de camera’s van de mogelijke Galaxy S21-toestellen zegt CNET dat de formule hier dit keer anders van is. Zo krijgen de Galaxy S21 en Galaxy S21+ waarschijnlijk drie camera’s aan de achterkant van 12, 12 en 64 megapixel. Deze zijn verplaatst naar de linker bovenkant van de telefoon.

Volgens de sites krijgt de Galaxy S21 Ultra zelfs vier camera’s van 12, 108, 10 en 10 megapixel. Het toestel zal zelfs, net als de eerdere Galaxy S20, de 100x Space Zoom krijgen. Hierdoor kun je elk object van ver weg vastleggen. Laat die concerten van je favo artiest maar weer komen! 

Gerucht 4: ‘Sterke batterij en krachtigere processor’

Welke geruchten gaan er tot nu toe over de batterij en processor? Kijken we weer naar Android Police, dan is de verwachting dat alle drie de toestellen een turbobatterij krijgen. De Galaxy S21 een van 4000 mAh, de Galaxy S21+ een van 4800 mAh en de Galaxy S21 Ultra zelfs een van 5000 mAh! Mocht dat zo zijn, dan zou je dus altijd genoeg batterij hebben om uren te gamen, streamen of appen.

Qua processor zegt deze zelfde bron dat de telefoons de nieuwe Exynos 2100-processor krijgen. Deze zou nóg sterker en slimmer moeten zijn dan voorgaande chips. Zo zou je batterij nog langer mee kunnen gaan. We hope so!

Gerucht 5: ‘de Galaxy S21-series komt uit in januari 2021’

Nu natuurlijk het belangrijkste: wanneer kunnen we de nieuwe mogelijke Galaxy S21-serie verwachten? Volgens Android Central  en Android Police is dit waarschijnlijk al in januari. Hoewel Samsung normaal gesproken nieuwe telefoons later in het voorjaar lanceert, rond maart, is de verwachting nu dat het dit jaar eerder is.

Normaalgesproken vindt zo’n aankondiging plaats via een Samsung Unpacked Event. Hoe dat dit jaar zal gaan, is nog een raadsel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! 😉

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt