Samsung_Galaxy_S10_Tele2_Main
20 - 02 - 20192 min. leestijd

De Galaxy S10, beyond your wildest dreams

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

20 februari was het dan eindelijk zo ver. Na lang wachten kondigde Samsung zijn nieuwe smartphones aan tijdens het Unpacked Event in San Francisco. Meet de Galaxy S10 en zijn broertjes S10e en S10+. Wat zijn ze mooi! En wat zijn ze slim! Je kunt er niet omheen; Samsung’s nieuwe baby’s zijn the best you’ve ever seen. Check de specs hier!

Samsung Galaxy S10, dit is ‘m!Gate_Galaxy_S10_Tele2_Inline

De nieuwe Galaxy’s komen alle drie met een aantal supertoffe functies. We noemen een camera van jewelste waarmee je de meest epic foto’s schiet. Een display dat niet afdoet als bioscoopscherm, door Samsung zelf genaamd ‘Cinematic Infinity Display’. Ook hoort draadloos opladen vanaf nu standaard in het Galaxy-pakket. Samsung gaat zelfs een stapje verder en maakt het mogelijk om andere draadloze apparaten ook op je S10 op te laden. Wauw! Ook de Ultrasonic Fingerprint is nieuw, deze werkt zelfs als je telefoon nat is. Als laatste noemen we de Intelligent Battery. Een batterij die middels Artificial Intelligence energie bespaart hoe mee hij jouw app-gebruik leert kennen. Oh ja, en 8GB RAM-geheugen: dat is héél veel.

Kies je favoriete S10

De Galaxy S10 komt in drie uitvoeringen. Welke het beste bij je past, ligt helemaal aan jou!

Galaxy S10e

Dit is het instapmodel van Samsungs nieuwste vlaggenschip. De Galaxy S10e is het minst uitgebreid van de drie toppers. Maar dat betekent niet dat deze telefoon slechts een normale smartphone is! Het is echt een loeisterk staaltje techniek verpakt in een 5,6 inch scherm. En dat scherm is super curved AMOLED. Say what?! Een heel heel heel mooi scherm waarop je je video’s en series mooier bekijkt dan ooit tevoren. De S10e is verkrijgbaar in zwart, groen, wit en geel.

Galaxy S10

De Galaxy S10 is de middelste broer die het boeltje bij elkaar houdt. Een stuk geavanceerder dan de S10e (ja, het kan echt!). We beginnen bij de camera’s, want oh wat zijn die mooi. Een triple camera (twee van 12 en een van 16 megapixel) aan de achterzijde, waaronder een groothoeklens. Zo mag je jezelf bijna een professioneel fotograaf noemen! Het scherm is 6,1 inch groot, wat lekker comfortabel kijkt.

Galaxy S10+

Dan de grootste, meest veelzijdige grote broer: de Galaxy S10+. Qua inhoud is hij met dezelfde gear uitgerust als de S10e en de S10. Hij blinkt uit in zijn camera, want hij heeft een Dual Camera aan de voorkant. That’s right, deze dubbele selfiecam is echt heul goed. Ook is de S10+ groter dan de rest. Met 6,4 inch kijk je video’s alsof je voor de tv zit (bijna dan hè). Verder heeft deze een net wat krachtigere batterij, maar het verschil is minimaal.

Tijd voor een nieuwe tellie?

Ben jij helemaal geïnspireerd door dit blog en wil je per direct een nieuwe tellie? Natuurlijk! Het is nog wel even wachten tot de Samsung Galaxy S10 verkrijgbaar is. In de tussentijd moet je het doen met de Galaxy S9, wat ook een hele toffe telefoon is. Wil je op de hoogte blijven van wanneer je de S10 kunt bestellen? Houd dan de nieuwste telefoons in de gaten.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt