smartphone-samsung-galaxy-note20-review-Tele2
16 - 11 - 20203 min. leestijd

Samsung Galaxy Note20 review: alle meningen op een rijtje

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey Android-lover! Ben jij al weken verliefd op de Samsung Galaxy Note20 of Samsung Galaxy Note20 Ultra, maar twijfel je of ‘m écht moet bestellen? Dan hebben we iets fijns voor je in petto. In deze Samsung Galaxy Note20 review ontdek je wat beide telefoons kunnen, maar ook wat de tech kenners ervan vinden. Twee vliegen in één klap, zodat jij straks een weloverwogen keuze kunt maken. #yourewelcome

Samsung Galaxy Note20 en Note20 Ultra review: ‘fantastische camera’

Van het ontbijt, onze kat, een mooi standbeeld op straat: het liefst maken we de hele dag foto’s. Daarom is een goede camera echt een must op een telefoon. Tom’s Guide vindt dat de Galaxy Note20 een ‘fantastische camera’ heeft. Zo beweert hij dat alle drie de camera’s samen geweldige resultaten leveren. Zelfs in het donker en op een zonnige dag!

De drie camera’s van de Note20 maken foto’s in 64, 12 en 12 megapixel. Foto’s en video’s zonder kwaliteitsverlies schieten? Probeer dan de 64-megapixel telelens maar eens. Hiermee leg je alles haarscherp vast. Aan de voorkant van het toestel zit ook nog een selfiecamera. Deze maakt foto’s in 12 megapixel.

Over de Note20 Ultra zegt Tom’s Guide dat het een ‘krachtige 50x zoom camera’ heeft. Hierin verschilt het toestel met de Note20. De telefoon heeft een 108, 12 en 12 megapixelcamera. De telelens, van 12 megapixel, heeft 5x optical zoom en 50x Space Zoom. Hiermee kun je nog verder op objecten inzoom. Volgens Tom’s Guide zijn foto’s tot 10x ingezoomd nog scherp, maar wordt het bij 20x en 50x een stuk onscherper. Toch levert de telefoon volgens hem veel betere cameraprestaties dan een iPhone op dit moment.

Check hier alle Samsung Galaxy Note20 en Samsung Galaxy Note20 Ultra specificaties.

samsung-galaxy-note20-review-Tele2

Samsung Galaxy Note20 en Note20 Ultra review: ‘prima prestaties’

Nog een opvallende opmerking uit de Samsung Galaxy Note20 review? De toestellen leveren fijne prestaties. Zo beweert TechRadar dat de telefoons ‘prima prestaties in gaming en bij regulier gebruik’ leveren.

Dit komt voornamelijk door de Exynos 990-processor, Samsungs krachtigste processor van het moment. Dankzij een kloksnelheid van 2,73 GHz haperen apps nooit en starten ze razendsnel op. Ben je dol op gamen? Ook deze speel je met gemak op beide telefoons. TechRadar over het spelen van zware spellen op de Note20: “Fortnite spelen op 60 frames per seconde is zeker mogelijk, terwijl de meeste telefoons niet verder gaan dan 30 frames per seconde.” Hiermee blinkt de telefoon dus zeker uit.

Samsung Galaxy Note20 en Note20 Ultra: ‘goed werkende S-Pen’

De Note-toestellen staan er bekend om: hun S-Pen. Ook de Note20 en Note20 Ultra hebben er een. The Verge is vooral ‘gefascineerd over hoe goed deze S-Pen werkt’. Zo zijn er, volgens hen, een heleboel kleine interacties die door de S-Pen nog beter of makkelijker gaan. Denk aan: teksten selecteren, screenshots van een bepaald deel van je scherm maken en snel een notitie op je home screen maken.

Ook het tekenen en schrijven gaat volgens The Verge goed. De virtuele inkt vloeit als het ware uit de pen, waardoor je gemakkelijk aantekeningen maakt. De toestellen kunnen zelfs je handschrift herkennen. Volgens The Verge beter dan elk toestel tot nu ooit heeft gekund. Dit maakt de Note20-toestellen ideaal als je je telefoon voor werk of je studie gebruikt.

Samsung Galaxy Note20 en Note20 Ultra bestellen bij Tele2

En? Ben je al he-le-maal onder de indruk van deze twee toestellen? Goed nieuws: je kunt de Samsung Galaxy Note20 en de Samsung Galaxy Note20 Ultra nu bestellen bij Tele2. Je bepaalt dan zelf hoeveel MB’s, sms’jes en belminuten je neemt. Tip van ons: wil je je nooit meer zorgen maken om je data? Check dan Tele2 Unlimited eens. Je kunt dan pas écht streamen en gamen tot je erbij neervalt. #omdathetkan

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt