Samsung Galaxy Note10_Tele2-Release-main
07 - 08 - 20193 min. leestijd

Daar zijn ze dan: de Samsung Galaxy Note10 en Note10+!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

STOP DE PERSEN, want ze zijn eindelijk hier. De Samsung Galaxy Note9 heeft er twee broertjes bij gekregen én man… wat zijn ze le-gen-da-risch! Een megakrachtige batterij, gelikt design en camera waar je U tegen zegt: ontdek de nieuwe Samsung Galaxy Note10 en Note10+. Wij zetten de beste specs voor je op een rijtje.

beide telefoons_Samsung Galaxy Note10_Tele2-Release-inlineDit zijn de Samsung Galaxy Note10 en Note10+

Als je dacht dat het na de Galaxy Note9 niet gekker kon… you’re wrong! Want de nieuwe Samsung Galaxy Note10 is echt ge-wel-dig. Denk aan een megasterke en intelligente batterij waardoor je eindeloos kunt gamen en streamen. Een scherm dat zo dun is afgewerkt dat je elk beeld in topkwaliteit beleeft. En om niet te vergeten: een opslagcapaciteit die net de grootte heeft als die van een laptop. Kortom, de Note10 is beyond your wildest dreams. Het toestel komt in twee varianten, namelijk de Galaxy Note10 en Note10+. Benieuwd wat je er allemaal mee kan? Check it out!

Ultradun design

We zeiden het al even, maar dankzij het ontwerp van de nieuwe Note10 beleef jij écht elk beeld in de mooiste kwaliteit. Het Cinematic Infinity Display maakt je favoriete serie, film of game heel realistisch, waardoor elke beleving onvergetelijk wordt. Alsof je er zelf bij bent. Doordat het toestel randloos en dun is, voelt de Samsung Note10 ook nog eens heerlijk licht in de hand. Klinkt al als een toptoestelletje, niet waar!?

Superkrachtige hardware

Samsung brengt een nieuwe standaard voor de krachtige smartphone, want man… de kracht die de Note10 heeft, daar bokst niemand tegenop. Dankzij de Octa-core processor is het toestel ultrasnel en kun jij eindeloos multitasken. Ook heeft de Note10 een intelligente batterij die de hele dag meegaat. Hierdoor kun jij eindeloos gamen én streamen, waar je ook bent. Is hij toch onverwachts leeg? Dankzij Super Fast Charge 2.0 laad jij ‘m binnen 30 minuten weer op. Want hey, wie wil er nou zonder batterij komen te zitten? 😉

Naast een topbatterij heeft de Note10 een opslagcapaciteit van jewelste. Met minstens 250 GB (de Note10+ is er zelfs in 512 GB!) heb je nooit tekort aan ruimte voor al je apps, foto’s en video’s. Wil je nog meer ruimte? Op de Note10+ kun je zelfs met een SD-card je opslagruimte tot 1,5 TB uitbreiden, waardoor je dezelfde opslagruimte hebt als een gemiddelde laptop. Voeg daar de Samsung Knox beveiligingssoftware aan toe en je hebt gewoon een mini laptop in je broekzak. Sick!

Megaprofessionele camera

Met de Note10 wordt jouw creativiteit gestimuleerd. Kijk, maar eens naar de camera. Of je nu liever een foto wilt maken of een video: met een ultrawide lens, wide lens én telefoto lens maak jij beelden als een échte professionele fotograaf. Ook heeft Samsung’s nieuwste toestel een Zoom-in Mic functie, waarmee je zelfs kunt inzoomen op het geluid dat je wilt opnemen.

Een High-Motion video maken? Dat kan de Note10 als de beste. Maak opnames zonder dat het beeld onrustig wordt. En is je beeld klaar? Met de simpele editing-software maak jij van je opnames een echte masterpiece. 😉

Handige én intelligente S Pen

De Note9 had er al één, maar ook de Note10 komt met een handige S Pen. Schrijf met de intelligente pen op het scherm en al je aantekeningen veranderen in geschreven tekst. Ideaal, mocht je even snel een telefoonnummer willen noteren. En ook megahandig: je kunt de S Pen gebruiken als afstandsbediening voor je telefoon. Heel relaxt als je van afstand een fotootje wilt maken bijvoorbeeld.

Wat is het verschil tussen de Note10 en Note10+?

Welk toestel het beste bij je past? Dat ligt helemaal aan jou! De verschillen tussen de Note10 en Note10+ zitten voornamelijk in de opslagcapaciteit, camera’s én afmetingen. Zo heeft de Note10+ ook nog een DepthVision Lens, waardoor je onwijs goed scherptediepte in kaart kunt brengen. Verder kun je de Note10+ ook in 512 GB krijgen, in plaats van 250 GB. Ideaal, mocht je het dus ook als mini laptop willen gebruiken. Win-win!

Samsung Galaxy Note10: hebben, hebben, hebben!

Ben jij ook al helemaal enthousiast van de Samsung Galaxy Note10 en Note10+? Je kunt de toestellen alvast bestellen, zodat jij zeker bent dat je jouw favoriet als een van de eersten in huis hebt. Een pre-order plaatsen? Dat doe je via deze link voor de Note10 en Note10+. Exciting!

Wat vind jij het coolst aan de Samsung Galaxy Note10?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt