samsung-galaxy-note-10-geruchten
22 - 07 - 20193 min. leestijd

Rumor has it! Komt de Samsung Galaxy Note10 eraan?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Oh, boy! Het lijkt erop dat Samsung de zomer spetterend zal afsluiten. Er doen namelijk wilde geruchten de ronde over de lancering van een nieuwe toptelefoon. Rumor has it: mogelijk is het de Samsung Galaxy Note10! En ja: natúúrlijk gingen wij met speurneus en al op onderzoek uit. Check deze vijf geruchten over de mogelijke Galaxy Note10!

Troonopvolger van Samsung

Samsung-galaxy-note-10-geruchten-release-specs-design-camera

Er zijn heel veel geruchten te vinden over de nieuwe Samsung Galaxy. Eén ding weten we in ieder geval zeker: niets is nog door Samsung bevestigd. Het is dus de vraag of de onderstaande geruchten ook écht waar zijn. Maarrr… deze bronnen hadden het in het verleden vaak bij het rechte eind. Al is dat natuurlijk geen garantie voor de toekomst. Let’s go!

Gerucht 1: ‘Drie varianten van de Galaxy Note10 op komst’

Begin dit jaar verraste Samsung vriend en vijand door drie varianten van de Galaxy S10 de wereld in te slingeren. Niet alleen die vette Galaxy S10 kwam uit, maar ook de S10+ en S10e zijn te koop met abonnement bij Tele2. Samsung zou ook van de mogelijke Galaxy Note10 drie varianten uitbrengen, aldus het betrouwbare Twitter-account @evleaks. Hij beweert dat er ze de volgende namen krijgen: Galaxy Note10, Galaxy Note10+ en Galaxy Note10 5G. Driedubbele pret!

Gerucht 2: ‘Galaxy Note10 heeft dunste schermranden ooit’

Diezelfde @evleaks toont ook foto’s van wat volgens hem de Galaxy Note10+ is. En dunnere schermranden dan dit toestel… dát hebben we nog niet eerder gezien! Zoals we van Samsung gewend zijn, heeft de telefoon aan de zijkant zelfs geen rand: het scherm loopt hier schuin af. Awesome! En aan de boven- en onderkant dan? Daar is de rand maar een paar millimeter dun. Minimaal! Een notch heeft de Galaxy Note10+ zo te zien niet (#thankgod), maar een veel subtieler Infinity-O gaatje voor de selfiecamera. Me. Gusta!

Gerucht 3: ‘Samsung gaat los met drie of vier camera’s’

Zeg je toptelefoon, dan zeg je kick-ass camera’s. Dat lijken we ook van de mogelijke Galaxy Note10 te kunnen gaan zeggen. Want, Samsung lijkt helemaal los te gaan met drie camera’s voor de Galaxy Note10 en vier camera’s voor de Galaxy Note10+. De twee telefoons zouden allebei een ‘gewone’ camera, telelens en ultragroothoeklens hebben. De Note 10+ zou, net als bijvoorbeeld de Huawei P30 Pro, een Time-of-Flight camera krijgen voor extra vette portretfoto’s. En dan hebben we het alleen nog maar gehad over de camera’s aan de ACHTER-kant. Samsung heeft volgens ETNews (let’s go Google Translate!) ook aan de voorkant zo’n ToF-camera voor extra mooie selfies. First you had my curiosity, now you have my attention!

Gerucht 4: ‘Super krachtige hardware voor Galaxy Note10’

Volgens meerdere geruchten lijkt het erop dat Samsung van de Galaxy Note10 de krachtigste smartphone ooit probeert te maken. Zo krijgen de nieuwe Samsungs volgens SamMobile tot wel 12 GB werkgeheugen. Oftewel: sneller dan het licht schakelen tussen apps! Ook krijgen de toestellen volgens dezelfde bron de krachtige Exynos 9825-processor, die nog krachtiger is dan de processor van de Galaxy S10. Opslaggeheugen? Krijgen de telefoons ook volop. Van 128 GB tot misschien zelfs 1 TB. Downloaden to the max, it is!

Gerucht 5: ‘Galaxy Note10-telefoons al in augustus te koop’

Volgens CNET hoeven we niet lang meer te wachten tot we de Galaxy Note10 mogen ontmoeten. De site beweert dat Samsung op 7 augustus een groots event in New York organiseert om de nieuwe Galaxy Note10 te tonen aan het wereldpubliek. En volgens Techradar duurt het daarna nog maar een paar weekjes voordat de Galaxy Note10 ook echt te koop is. We kunnen niet wachten!

Welke feature hoop jij dat de Galaxy Note10 krijgt?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt