Galaxy_Note_9_Tele2_main
23 - 07 - 20182 min. leestijd

Is de Samsung Galaxy Note 9 op komst? Alles wat je moet weten!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Lanceert Samsung binnenkort de beste smartphone van de Galaxy? 😉 Het begint er steeds meer op te lijken! Profi Samsung-volgers en Tech-sites denken het namelijk zeker te weten: volgens hun brengt Samsung binnen nu en een paar weken de vermeende Galaxy Note 9 uit. Wij zochten daarom graag alles wat je moet weten alvast voor je uit.

Wat wordt de naam van de nieuwe Galaxy Note?

Het is allang niet meer de vraag óf de Galaxy Note8 van vorig jaar een opvolger krijgt. Samsung bevestigde in oktober vorig jaar al dat er een nieuwe Note komt. De vraag is nu alleen hoe hij gaat heten en GalaxyClub claimt het te weten. Volgens deze site heet de nieuwe Note de Galaxy Note 9, want Samsung heeft in Colombia deze merknaam geregistreerd. Good to know! We noemen de telefoon daarom voor het gemak maar even de Galaxy Note 9, ook al heeft Samsung nog niet bevestigd dat ‘ie echt zo zal heten.

Galaxy_Note_9_Tele2_inline

Wanneer presenteert Samsung de Galaxy Note 9?

Dan de volgende belangrijke vraag: wanneer lanceert Samsung de Galaxy Note 9? Als het goed is op 9 augustus. Waarom we dat denken? Samsung organiseert dan het Galaxy Unpacked-evenement. Op dit event presenteert de fabrikant altijd zijn nieuwe toptoestellen. Begin dit jaar was er bijvoorbeeld ook een Galaxy Unpacked-event. Welke telefoon er toen werd aangekondigd? De Galaxy S9, het huidige topmodel van Samsung! Daarom durven wij gerust een rekensommetje te maken: 1+1=Galaxy Note 9?

Wat weten we al over de Samsung Galaxy Note 9 specificaties?

Via verschillende Tech-sperts en websites schijnt er al genoeg informatie over de Galaxy Note 9 te zijn uitgelekt. GSM Arena, dat elk mobieltje die er ongeveer is in een database heeft, publiceerde zelfs al mogelijke specificaties van de telefoon, mét foto’s!. Let wel: dit is dus nog niet door Samsung bevestigd. Speculatie dus! Maar wél speculatie om van te smullen… yummie!

Zo krijgt de telefoon volgens de site een gigantisch scherm van 6,4 inch dat bijna de complete voorkant van de Galaxy Note 9 in beslag neemt. De displayresolutie zou ook meer dan indrukwekkend zijn: 2960×1440 pixels, net als bij de Galaxy Note8!

Waarschijnlijk wordt de telefoon een van de snelste die er in de Galaxy (*wink wink*) is. De smartphone zou de ultrakrachtige Exynos 9810 Octa-processor krijgen. Deze chipset klokt maar liefst 2,7 GHz, wat écht uitzonderlijk is voor een smartphone. Hierdoor zouden apps in a blink of an eye moeten opstarten. Tel daar nog 6 keiharde GB’s aan werkgeheugen bij op en je hebt de Max Verstappen onder de telefoons!

Note 9: van alle markten thuis!

Moet jouw smartphone nét al die hypermoderne extra’s bieden die andere tellies niet hebben? Waarschijnlijk bedient de mogelijke Galaxy Note 9 je dan op je wenken. Waarom we dat denken? GSM Arena claimt dat de telefoon bijvoorbeeld zowel een vingerafdruksensor als irisscanner krijgt. Zo kun je de telefoon op elke mogelijke manier ontgrendelen en beveiligen. Handúúúg.

Ook genoeg cameraplezier met de smartphone. Aan de achterkant schijnt een dubbele 12-megapixelcamera te komen met een verstelbaar diafragma. Dit betekent dat je in zowel fel zonlicht als in het donker mooie, heldere kiekjes schiet. Aan de voorkant zit als het goed is een prima 8-megapixelcamera om je selfies te schieten. Snappen maar! Bonusextra? Heeft de Note 9 in de vorm van een supergrote batterij van 3850 mAh. In combinatie met Tele2 Unlimited kun je dan écht internetten tot je erbij neervalt!

Klinken deze mogelijke features voor de mogelijke Galaxy Note 9 je als muziek in de oren? Je kunt je nu inschrijven voor de nieuwe Galaxy Note.

Welke feature van de Galaxy Note 9 vind jij het vetst?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt