Samsun_galaxy_A7_tele2_Main
23 - 10 - 20184 min. leestijd

Flitsende foto’s? Maak ze met de driedubbele camera van de Galaxy A7 (2018)!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ladies and gentlemen: we got him! De ul-tie-me smartphonecamera die je NU in combinatie met een Tele2 Unlimited-abonnement kunt kopen. De Samsung Galaxy A7 (2018) heeft een driedubbele camera aan de achterkant. Inderdaad. DRIE. STUKS. Lees alles over misschien wel jouw toekomstige telefoon.

De Samsung Galaxy A7 (2018) in het kortSamsun_galaxy_A7_tele2-Inline

Even voorstellen: de Samsung Galaxy A7 (2018). De smartphone is het nieuwste familielid van de Galaxy A-familie van Samsung. Het mooie aan deze telefoons is dat ze gemaakt zijn van de beste materialen, zoals aluminium en glas. Jouw voordeel? Een telefoon met een scherpe prijs en het ontwerp van een absolute toptelefoon. Daarmee is de Galaxy A7 (2018) dus een smartphone waarmee jij de show steelt!

Camera’s van de Galaxy A7 (2018): alles over de drie musketiers

Dé eyecatchers (by far) van de nieuwe Samsung zijn de drie camera’s aan de achterkant. Ja, je leest het goed. Drie. Trois. Tres. Tree. En ze hebben elk hun eigen specialiteiten. Doornemen van top tot teen? Let’s go!

Primaire camera

Met de nieuwe topper van Samsung schiet je hi-res foto’s in 24 megapixel. Daarmee zijn er weinig toestellen die meer oog voor detail hebben. De 24-megapixelcamera heeft een paar specifieke kwaliteiten. Zo schiet je er in lichte omstandigheden duidelijke, levendige foto’s mee die ontzettend gedetailleerd zijn. Is het donker? Ook dan kan de camera goed uit de voeten. Dankzij de Tetracell-technologie vangt de camera extra veel licht op. Hierdoor worden donkere foto’s goed verlicht en de technologie zorgt ervoor dat deze foto’s niet veel ruis hebben. Bij foto’s in het donker is dat vaak een vervelende bijkomstigheid. Heb je met de Galaxy A7 (2018) mooi geen last van.

Ultra Wide Angle-camera

Is het elke keer weer passen en meten om de hele groep tijdens het stappen op de foto te krijgen? Met de Samsung tover je probleemloos uit de losse pols te gekke groepsfoto’s tevoorschijn. Hij heeft namelijk een Ultra Wide Angle-camera van 8 megapixel. Dit levert kraakheldere foto’s op waar iedereen op staat. Je hoeft ‘m niet alleen voor groepsfoto’s te gebruiken, want de Ultra Wide Angel-camera weet ook wel raad met mooie vakantiefoto’s. Als dát geen mooie Insta-stories worden… 😉

Dieptelens

De Samsung Galaxy A7 (2018) kan iets wat niet veel telefoons van zijn prijs kunnen: optisch inzoomen. Dit is inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Als een telelens. Met deze 5-megapixelcamera haal je het beeld dichterbij. Zo komen details extra goed in beeld. Extra voordeel: focus aanbrengen in de ingezoomde foto, zodat precies dat ene detail wat jij voor ogen had scherp is. Wat een veelzijdigheid!

Slimme camera-extra’s: Live Focus en Scene Optimizer

Dankzij de unieke drievoudige cameracombinatie maak jij de mooiste, leukste, scherpste en beste foto’s. Maar de nieuwe Samsung is meer dan alleen drie camera’s. Ook de camerasoftware voegt zijn belangrijke steentje toe. Live Focus is zo’n functie die we je niet willen onthouden. Hiermee maak je de mooiste portretfoto’s. Leuk voor tijdens het stappen of om een mooie foto van je BAE als achtergrond in te stellen. Met Live Focus bepaal je heel precies wat er op de foto scherp moet zijn. De combinatie van de camera’s doet dan de rest, namelijk… superscherpe kiekjes opleveren.

Ook de Scene Optimizer van de Galaxy A7 (2018) is one of a kind. Als je de drie camera’s aan het werk zet, helpt Artificial Intelligence je een handje. Inderdaad: kunstmatige intelligentie herkent wat voor type foto je wil maken en past daar instellingen zoals helderheid, witbalans en verzadiging (hoe duidelijk details zijn) op aan. Al je foto’s schieten als een pro? Check, check, dubbelcheck!

Schitter jij straks met je selfies?

Jij weet het natuurlijk al: de selfiecamera is nét zo belangrijk als de ‘main camera’. Dus leuk en wel, zo’n driedubbele camera aan de achterkant. Maar hoe zit het dan met de selfiecamera? Rest assured: dat zit helemaal goed. Hij schiet foto’s in 24 megapixel. Dankzij de Tetracell-technologie maak je ook in het donker, bijvoorbeeld in de schemering op het strand, heldere foto’s. Dit komt doordat de camera elke vier pixels samenvoegt. Zo wordt de lichtgevoeligheid en helderheid verhoogd. Het resultaat? Extra heldere selfies waarop je goed uit de hoek komt. Aanrader: Selfie Focus, dat subtiel de achtergrond vervaagt zodat je extra mooi naar voren komt.

Galaxy A7 (2018): meer dan alleen goede camera’s

De Samsung Galaxy A7 (2018) is meer dan alleen zijn camera’s. Zo heeft ‘ie een kraakhelder Super Amoled-scherm van 6 inch met een Full HD+-resolutie van 2220×1080 pixels. Ook starten apps dankzij de krachtige octacoreprocessor snel op, want de kloksnelheid hiervan is met 2,2 GHz heerlijk hoog. Tel daar standaard een keiharde 128 GB aan opslag bij op met 4 GB werkgeheugen en je hebt voor zijn prijs misschien wel de snelste smartphone in handen. Smullen geblazen… en het mooie is: de Galaxy A7 (2018) is nu te koop met een abonnement van Tele2.

Staat de Samsung Galaxy A7 (2018) al op jouw wishlist?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt