telefoon-Samsung-A51-review-Tele2Blog
18 - 06 - 20202 min. leestijd

Samsung A51 review: dit vinden de tech experts!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Mag je voor je abonnement een nieuwe telefoon uitkiezen? Good for you, de keuze is namelijk reuze! Toch kan het zijn dat je twijfelt tussen meerdere toestellen. Mocht de Samsung Galaxy A51 in dit lijstje staan, dan is het goed om even door te lezen. In deze Samsung A51 review delen we namelijk alle meningen en bevindingen van de onafhankelijke tech experts. Ready?

Samsung A51 review: een fijn 6.5 inch OLED-schermtoestel-Samsung-A51-review-Tele2Blog

Even gamen, een serie streamen of het nieuws lezen; we doen het haast elke dag op onze smartphone. Extra belangrijk is natuurlijk dat dit op een mooi scherm kan én in hoge kwaliteit. Gelukkig doet de Samsung Galaxy A51 je daar geen tekort aan. Volgens TechRadar heeft het toestel namelijk een fijn 6.5 inch OLED-scherm met een 1080 x 2400 schermresolutie, die beelden toont in de meest felle kleuren en contrasten. Een film kijken doe je dus altijd in de beste kwaliteit.

Ook fijn om te weten is dat, volgens Tech Radar, de Samsung Galaxy A51 met dit scherm uitblinkt tussen zijn concurrenten in dezelfde prijsklasse. Deze hebben voornamelijk een LCD-scherm, dat minder scherp en fel is. Een mooi meegenomen extra voor de Galaxy A51 dus ;-)!

Samsung A51 review: mooi design voor zijn prijsklasse

Voor zijn prijsklasse is de Samsung A51 een ware beauty.  Zo zegt The Verge in hun review dat het toestel goed in elkaar steekt en er mooi uitziet. Het design is, zoals Samsung het noemt, gemaakt van ‘Glasstic.’ Wat dit inhoudt? Dat het eruitziet als glas, maar het eigenlijk van plastic gemaakt is. Ook is de telefoon lekker dun, waardoor je meer scherm hebt om te gamen of series te kijken. Fijn, want zo heb je tijdens het kijken geen zwarte balken meer aan de boven of onderkant. Niceee!

Benieuwd naar nog meer expert reviews? Check hier de Samsung Galaxy S20 review of iPhone 11 review.

Samsung A51 review: ‘gegarandeerd twee jaar updates’

Zeg nou zelf: er is niets fijner dan dat je telefoon gewoon smooth en zonder haperingen werkt. Hoewel dat voor ons als gebruiker doodnormaal is, zit er wel heel wat werk achter om een telefoon altijd goed te laten werken. Daarom belooft Samsung, volgens Wired, dat de Samsung Galaxy A51 voor twee jaar Android-updates krijgt. Hiermee blinkt dit toestel uit tussen zijn prijsgenoten die soms maar één jaar updates krijgen. Je telefoon zal dankzij deze nieuwste verbeteringen altijd up-to-date én up-to-speed zijn met de beste software. Zeker een pluspunt dus!

Samsung A51 kopen met abonnement bij Tele2

Dus, heb je al een keuze kunnen maken? Of wil je nog meer weten over dit toestel? Je koopt de Samsung Galaxy A51 gemakkelijk met een abonnement bij Tele2. Het fijne is dat je zelf bepaalt hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je wil. Is 20 GB genoeg? Of ga je liever voor Unlimited Data? It’s up to you!

Meer power nodig? Probeer de nieuwste Samsung S21!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt