Drag_RuPaul's_Drag_Race_All_Stars_5_Tele2
08 - 07 - 20194 min. leestijd

RuPaul’s Drag Race All Stars 5: de laatste geruchten

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Start your engines – and may the best woman win! Krijg jij ook geen genoeg van RuPaul en zijn queens? Goed nieuws! Er gaan geruchten over een gloednieuw seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars. Wie, wat, waar, wanneer, hoe? Wij zetten de laatste gossip en nieuwtjes van RuPaul’s Drag Race All Stars 5 op een rijtje.

RuPaul’s Drag Race All Stars 5: yes, yes, yes!DragQueen_RuPaul's_Drag_Race_All_Stars_5_Tele2

VH1 heeft de lancering nog niet officieel bevestigd, maar volgens de geruchten is seizoen 5 alweer op komst. Althans, als we de tradities en gossip geloven. De afgelopen jaren is het standaard dat direct voor een nieuw seizoen van RuPaul’s Drag Race er een All Stars-seizoen uitgezonden wordt. Seizoen 11 van RuPaul’s Drag Race is in mei net geëindigd, maar volgens een recente video van RuPaul is de casting voor seizoen 12 al in volle gang. De opnames ervan zijn gepland in juni en RuPaul versprak zich dat All Stars op hetzelfde moment wordt gefilmd. Are you ready? 😉

Dit zijn de geruchten

Oké, nu de zoetsappige gossip. Voor degene die RuPaul’s Drag Race All Stars nog niet kent: in dit programma gaan deelnemers van vorige seizoenen de strijd aan om alsnog een plekje te winnen in de Drag Race Hall of Fame. Aan de hand van diverse challenges vechten ze voor maar één ding: een echte Drag Queen All Star worden. Check hier de laatste geruchten voor seizoen 5.

Blijft het format hetzelfde?

Voor wie een trouwe volger van All Stars is, is het vast opgevallen dat het format in de vorige seizoenen is gewijzigd. Waar je in seizoen 1 nog kans maakte op een prijs van $100.000, een plek in de Drag Race Hall of Fame, MAC Cosmetics-spullen en een vakantietrip, is dit vanaf seizoen twee tot en met vier veranderd. De winnende drag gaat alsnog naar huis met $100.000 en een plek in de hall of fame, maar wint nu ook een jaar lang make-up van Anastasia Beverly Hills. Zeg maar hallo tegen al die prachtige gezichtskunstwerkjes!

Daarnaast zat het vorige seizoen van All Stars vol spectaculaire wendingen. Zo werd er met een dubbele kroning van de queens Trinity The Tuck en Monét X Change zelfs Drag Race-geschiedenis geschreven. Wat zal RuPaul in petto hebben voor het nieuwe seizoen van All Stars? Wij zijn benieuwd!

Deze queens keren waarschijnlijk terug

Het meest spannende van alles: welke queens keren terug? Het is het meest waarschijnlijk dat degene met de meeste vechtlust en populariteit van fans terugkeren. Ook deelnemers die geëlimineerd waren, maar nog veel te bewijzen hebben verschijnen vaak in All Stars. Gossip is dat de volgende queens een come back maken:

Miz Cracker
Miz Cracker eindigde in seizoen tien van RuPaul’s Drage Race misschien wel als vijfde, maar hierna? Toen werd Cracker een echte superster en sindsdien reist ze heel de wereld over. In mei plaatste ze een video waarin ze bepaalde shows deze zomer in Australië en Nieuw-Zeeland moest cancellen. Deze zomer, de opnames van All Stars. Coincidence?

Derrick Barry
Derrick Barry kan de tweelingzus van Britney Spears wel zijn en verscheen voor het eerst in RuPaul’s Drag Race seizoen acht. Hoewel Derrick na de show carrière probeerde te maken bij America’s Got Talent als imitator, is ze al eens eerder teruggekeerd in RuPaul’s show. Maar nog nooit in All Stars. Zoals ze zelf zegt: “I would never turn All-Stars down, that’s for sure.” Is het dan eindelijk zo ver?

Blair St. Clair
Haar naam heeft ze deels geïnspireerd op Blair uit Gossip Girl. De deelname van Blair St. Clair in RuPaul’s show voelde veel te kort. In seizoen tien stond ze sterk in de spotlight door haar jeugdige looks, maar ook haar struggles met alcohol. Ze eindigde uiteindelijk op de negende plek. Wij denken dat ze een tweede kans verdient, jij?

Asia ‘O Hara
Deze professionele entertainer won al een aantal nationale dragprijzen, werd zelfs Miss Gay America, maar eindigde in RuPaul’s show op de vierde plek. In een interview teasede Asia dat ze niet zeker was of ze ooit gevraagd zou worden voor All Stars. Maar dat dit binnenkort nog kon veranderen. Klinkt alsof ze stiekem iets achterhoudt… 😉

Ook Shea Couleé, Mayhem Miller, Mariah Balenciaga, Ongina, Jujubee, Alexis Mateo en India Ferrah keren waarschijnlijk terug. Wie zou jij graag terug willen zien?

Wanneer wordt RuPaul’s Drag Race All Stars 5 gelanceerd?

All Stars seizoen 5? Laat maar komen! Het is nog niet zeker of en wanneer seizoen vijf van RuPaul’s Drag Race All Stars gelanceerd wordt. Hoogstwaarschijnlijk, als we de tradities en geruchten mogen geloven, zal dit voor seizoen 12 van RuPaul’s Drag Race zijn. Dus, ergens aan het begin van 2020. Wij wachten af!

Voor nu kun je heerlijk genieten van de vorige seizoenen van RuPaul’s Drage Race All Stars op MTV.

Wat is jouw favoriete moment uit RuPaul’s Drag Race All Stars?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt