Oppo-Reno-2-review-Tele2
11 - 11 - 20192 min. leestijd

Dit vinden kenners van de OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey gadget-lover! Ken jij de nieuwste OPPO-toestellen al? Deze toptelefoons zijn met hun voorkant van één en al scherm NU al legendarisch, want ze zijn i-de-aal om op te streamen of gamen. Wat vinden de kenners van de telefoons? Wij lazen de Reno2 reviews. Check hier alle must knows!

De Reno2, Reno2 Z en A9 2020: alle drie toptoestellen die de Chinese fabrikant OPPO deze herfst lanceerde. Wij zetten al eerder vijf redenen om deze toppers te kopen op een rij. En man… wat zijn de specs om van te smullen. Maar wat vinden de kenners eigenlijk van de telefoons? Wij zochten het uit.

Reno2 review: ‘top prijs-kwaliteitverhouding’Oppotoestel-Reno-2-review-Tele2

Een telefoon uit de middenklasse die toch bijna alle features van een high-end telefoon heeft? OPPO is here to help!  Waar mensen tegenwoordig ruim duizend euro uitgeven voor een nieuw toestel, bewijst de Chinese fabrikant dat dit ook anders kan. Zo zijn de toestellen goedkoper én hebben ze allerlei extra’s die duurdere smartphones ook hebben.

Wired vertelt in hun review over de OPPO Reno2 Z: “De Reno2 Z brengt middenklasse telefoons terug naar realistische gemiddelde prijzen. Het voelt goed om een telefoon te zien die er zo goed uitziet en aanvoelt als dit. Dat het ook extra’s heeft zoals een groot scherm, gemotoriseerde camera én een vingerafdruksensor maakt ‘m impressive!

Reno2 review: ‘goed toestel om op te streamen of gamen’

De specs lieten het al zien, maar ook de kenners bevestigen het. De nieuwe telefoons van OPPO zijn ideale toestellen om eindeloos op te gamen en streamen. Dit komt vooral door de schermranden die niet tot bijna niet aanwezig zijn. Ook de slimme pop-up selfiecamera van de Reno2 en Reno2 Z zijn een reden. Het scherm wordt dankzij deze handige oplossing niet onderbroken en voelt net aan als een infinity display. De reviewers van TechRadar bevestigen dit.

“Dankzij de pop-up camera aan de voorkant wordt het scherm niet onderbroken door een notch of punch hole. De OPPO Reno2 is een goed toestel om media op te streamen of te gamen zonder dat een lens het beeld onderbreekt”, aldus de website. Gamen én streamen tot we erbij neervallen? Dubbelcheck! 😉

Reno2 review: ‘krachtige batterij’

Ben je er helemaal klaar mee dat je toestel zo snel leeg gaat? Daar heeft OPPO iets op bedacht. De Reno2 en Reno2 Z hebben namelijk een batterij van maar liefst 4000 mAh. En de A9 2020? That’s a real beast, want het toestel heeft een batterij van 5000 mAh. Oftewel: nooit problemen dat je toestel tijdens het bingen uitvalt. Niceeee!

Tech Advisor bevestigt dit in haar review: “De batterij van de Reno2 kan gemakkelijk een hele dag gebruikt worden. Zelfs als je regelmatig foto’s maakt, een video kijkt of games speelt.”

OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020 kopen met abonnement bij Tele2

Dus, ben jij al verliefd geworden op de specs van de nieuwe OPPO-toestellen? En kan jij echt niet wachten tot jij er een in je handen hebt? Goed nieuws, want je kunt de Oppo Reno2, Reno2 Z en A9 2020 gewoon met abonnement bij Tele2 kopen. Zelfs met een Unlimited-abonnement of met andere bundels. We love it!

Wat vind jij van de OPPO Reno2 reviews?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt