Films streamen via Rakuten TV? Zo werkt het!

Of het nu een oude klassieker is, of een nieuwe binnenkomer: alsmovie lover kun je elke film wel kijken. Het liefste nog op elk moment van de dag. Een goede streamingdienst die je all dayevery day de beste films biedt is Rakuten TV. Wat dit is en hoe het werkt? Wij vertellen je er alles over. 

Wat is Rakuten TV?

Jouw ultieme thuisbioscoop! Misschien heb je je vrienden er weleens over horen praten. Of heb je op de afstandsbediening van je smart-tv er een heel grote rood met witte knop van. Hoeveel je er ook al van weet: Rakuten TV is dé place to be als je van goede films houdt. Van nieuwe releases tot blockbusters: je kunt via de streamingdienst films uit elk genre bekijken. Waar je ook bent, want via Rakuten TV stream je gewoon via je smartphone of smart-tv. Het is maar net wat jij het liefste doet! 

Hoe werkt Rakuten TV?

Rakuten TV werkt heel simpel. In vergelijking met andere streamingdiensten betaal je geen maandelijks bedrag, maar per item dat je bekijkt. Dit betekent dat je elke film apart moet huren of kopen en ‘m hierna direct kunt kijken. Fijn, want zo hou je makkelijk in de gaten hoeveel je uitgeeft. 

rakuten-tv-nederland-Tele2Blog

De kosten van deze streamingdienst? Die verschillen. Het huren van een film kost ongeveer tussen de €3 en €5, terwijl het kopen tussen de €8 en €16 ligt. Het is maar net of je een van de nieuwste of een wat ouder exemplaar uitkiest.

Rakuten TV Free

Op sommige smart-tv's kun je zelfs naar Rakuten TV Free kijken. Je bekijkt dan een selectie van films helemaal gratis. Het enige nadeel? Dat is dat je af en toe advertenties te zien krijgt. Aan jou de keuze of je dit vervelend vindt, of er gewoon doorheen kijkt. 

Compatible apparaten

Zoals we al zeiden: je kunt Rakuten TV echt op een heleboel apparaten gebruiken. Op je smartphone, maar ook op je smart-tv of via Chromecast. Op de website van Rakuten TV zie je precies of jouw apparaat aan de eisen voldoet en je gewoon zorgeloos kunt streamen. 

Wat kun je allemaal zien op Rakuten TV?

Van actiefilms tot animatiefilms: je kunt echt een heleboel verschillende genres bekijken via de streamingdienst. Hieronder zetten we een selectie van movies op een rijtje.

  • Harry Potter (alle delen!)
  • Wonder Woman
  • Tenet
  • The Witches
  • The War with Grandpa
  • Hard Kill
  • 2067
  • A Star is Born

En nog veel meer! Bekijk op de website van Rakuten TV het hele aanbod.

Is de streamingdienst beschikbaar in Nederland?

Lucky you! Op het moment is Rakuten TV al beschikbaar in Nederland. Wel is de streamingsdienst nog echt in opkomst. Waar je dit aan merkt? Onder andere dat het aanbod nog gering is. Zo kun je bijvoorbeeld alleen nog films bekijken en geen series. Wij zijn benieuwd wanneer de streamingdienst nog verder wordt uitgerold hier. 

Op zoek naar meer streamingdiensten? Check hier alles over Quibi en Roku