rakuten tv
04 - 03 - 20224 min. leestijd

Streamen via Rakuten TV? Zo werkt het!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Of het nu een oude klassieker is, of een nieuwe binnenkomer: als movie-lover kun je elke film wel kijken. Het liefst nog op elk moment van de dag. Een goede streamingdienst die je all day, every day de beste films biedt is Rakuten TV. Wat dit is en hoe het werkt? Wij vertellen je er alles over.

Wat is Rakuten TV? 

Rakuten TV is de ultieme thuisbioscoop. Het is dé place to be als je van goede films houdt. Van nieuwe releases tot blockbusters: je kunt via de streamingdienst films uit elk genre bekijken. Waar je ook bent, want via Rakuten TV stream je gewoon via je smartphone of smart-tv. Het is maar net wat jij het fijnst vindt! Ook ideaal in combinatie met een mobiel abonnement mét onbeperkt internet.

Hoe werkt de streamingdienst? 

Met Rakuten TV heb je een heleboel mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen geen maandelijks bedrag te betalen. Dan maak je een account aan en betaal je per item dat je bekijkt. Dit betekent dat je elke film apart moet huren of kopen en ’m hierna direct kunt kijken. Fijn, want zo hou je makkelijk in de gaten hoeveel je uitgeeft.

Er is ook de optie om te gaan voor een Rakuten TV abonnement. Dan betaal je wél een bedrag per maand aan abonnementskosten en heb je de keuze uit een groot aanbod films en series.

Alles over de kosten van Rakuten TV 

De kosten van deze streamingdienst? Die verschillen. Je betaalt € 4,99 aan abonnementskosten per maand voor het Rakuten TV Starzplay abonnement. Daarbij heb je een groot filmaanbod dat ook nog eens maandelijks wordt vernieuwd.

Je kunt ook zonder abonnement een account aanmaken bij Rakuten TV. Perfect om af en toe films te huren of kopen. Het huren van een film kost vaak tussen de €3 en € 5, terwijl het kopen tussen de € 8 en € 16 ligt. Het is maar net of je een van de nieuwste of een wat ouder exemplaar uitkiest.

Daarbij is er ook veel aanbod helemaal gratis. Je bekijkt dan een selectie van films helemaal zonder dat je er een extra euro voor hoeft uit te geven. Het enige nadeel? Dat is dat je af en toe advertenties te zien krijgt. Aan jou de keuze of je dit vervelend vindt, of er gewoon doorheen kijkt.

rakuten tv series films streamen

De leukste films op Rakuten TV

Een streamingsdienst valt of staat natuurlijk met het aanbod. Rakuten TV heeft veel films en series. Wij zochten een paar vette titels voor je uit!

No Time To Die

Daniel Craig doet het nog één keer: hij speelt James Bond in de thriller No Time To Die. In dit verhaal woont hij in Jamaica en wil hij genieten van zijn rust. Toch is die rust maar van korte duur. Een oude vriend van de CIA kan zijn hulp namelijk wel gebruiken. Wat de missie is? Een ontvoerde wetenschapper redden. Maar dat blijkt gevaarlijker dan gedacht. Door het risicovolle pad komt James Bond plotseling een mysterieuze boef op het spoor. Weet hij ’m te pakken?

IMDB score: 7,5

Judas and the Black Messiah

Fred Hampton groeit uit tot de leider van de Black Panther Party, een Afro-Amerikaanse politieke organisatie die opkwam voor de burgerrechten van de zwarte minderheid in de Verenigde Staten. Hampton wordt in 1968 steeds populairder en krijgt veel macht binnen de organisatie. De FBI wil de opmars van Hampton dwarsbomen en gebruikt straatboef O’Neal om te infiltreren in deze partij. O’Neal geniet van zijn rol en probeert de FBI te helpen. Toch slaat de twijfel toe. Kiest hij uiteindelijk de goede kant? Of zal hij Hampton en The Black Panther Party inderdaad om de tuin leiden, zoals FBI-directeur J. Edgar Hoover eist?

IMDB score: 7,4

Dune

Paul Atreides (gespeeld door Timothée Chalamet) maakt een reis naar de gevaarlijkste planeet in het universum. Waarom? Om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op die planeet komen boze krachten los en je moet wel heel sterk in je schoenen staan wil je die angsten overwinnen. Lukt het Atreides? Dan zal hij het overleven. Het is een meeslepend verhaal dat ook nog eens heel goed beoordeeld is door het grote publiek.

IMDB score: 8,1

De leukste series op Rakuten TV 

Rakuten TV heeft naast films en tv-programma’s ook series. We zetten hier een paar goede series op een rij die je wilt zien:

Power Book IV: Force

Tommy Egan verlaat New York en heeft de missie om de grootste drugsdealer van de stad Chicago te worden. Omdat hij de stad nog niet goed kent, voegt hij nieuwe regels toe aan deze onderwereld. Dat doet hij ook om naam te maken. Lukt het hem? Je ziet het in deze veelgeprezen serie uit 2022.

IMDB 8,4

Gangs of London

Finn Wallace is het hoofd van een misdaadorganisatie in Londen. Als hij wordt vermoord, verandert er veel in de pikorde qua criminele bendes in de Engelse hoofdstad. Sean Wallace, de zoon van de overleden Finn, probeert de controle te herstellen en de daders te vinden zijn vader hebben vermoord. Het is een serie gebaseerd op de gelijknamige game ‘Gangs of London’ uit 2006.  

IMDB score 8,1

Reply 1988

Reply 1988 is een Zuid-Koreaanse dramaserie uit 2015 en krijgt een 9,2 op IMDB. Waarom hij zo populair is? In de serie volg je het leven van vijf gezinnen uit dezelfde straat in de Ssangmundong-buurt van Seoul. De serie neemt je mee naar het nostalgische jaar 1988 en laat zien hoe het leven er toen uit zag. Zeker een kijkje waard!

IMDB score: 8,9

Onbeperkt kijken 

Wil je non-stop Rakuten TV kijken? Dat snappen we. Kijk zoveel je wilt dankzij onbeperkt internet met Unlimited Data. Met je laptop, maar ook met je mobiel. Zo zie je de mooiste en spannendste films op je Samsung, OPPO of Apple telefoon. Wat wil je nog meer?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt