MWC 2019_Tele2-MWC-2019_Main
31 - 01 - 20192 min. leestijd

Preview MWC 2019, wat gaan we zien?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Over een klein maandje is het zover: het MWC 2019 in Barcelona gaat weer van start. Het grootste congres ter wereld dat he-le-maal om de mobiele telefoon draait. Voor Tele2 natuurlijk een fantastisch evenement, want mobiele telefoons, dat is zeg maar best wel ons ding ;-). Daarom hierbij de ins en outs EN natuurlijk wat lekkere vette speculaties over ‘mogelijke’ onthullingen!

Wat is er zo tof aan het MWC 2019?

MWC 2019 Tele2-MWC-2019_inline

Het Mobile World Congress, MWC, is een jaarlijks terugkerend congres dat in Barcelona wordt georganiseerd. Wil je als smartphone-fabrikant meetellen, dan ben je aanwezig op dit event. Het is dé plek waar fabrikanten en pers samenkomen, zodat er over de nieuwste snufjes geschreven, geblogd, gevlogd en gepost kan worden. Wat we met nieuwste snufjes bedoelen? Nieuwe smartphone-aankondigingen (Hallo, nieuwe Samsung S10!) en de nieuwste technologieën uit Telefoonland.

Welke nieuwe smartphones gaan we zien op het MWC 2019?

Dit jaar belooft er weer heel wat moois het podium te betreden op het MWC 2019. Veel smartphone-fabrikanten grijpen hun kans om hun nieuwste pronkstuk aan de wereld te showen. Zie hier de scoops op een rij.

Sony
Volgens insiders gaat Sony de opvolger van de Xperia XZ3 aankondigen op het MWC 2019. Naar verluid gaat deze Xperia XZ4 heten en wordt dit het nieuwe high-end model van de fabrikant.

Samsung
Eigenlijk kondigt Samsung haar nieuwe toestel al een week vóór het MWC 2019 aan: de Samsung Galaxy S10. Deze wordt waarschijnlijk nóg beter, mooier, sneller en toffer dan de Galaxy S9.

Nokia
Nokia wil schijnbaar een mooie topper aankondigen met wel heel veel camera’s aan de achterzijde. De Nokia PureView zou er wel vijf (!) hebben.

LG
Het schijnt dat LG een smartphone gaat aankondigen met gebarenbesturing erop. Tof! Gebaren naar je telefoon, zonder ‘m met één vinger aan te raken!

Huawei
Het kan tijdens het MWC 2019 twee kanten op gaan met Huawei. Of ze kondigen hun P30 aan, de opvolger van de P20. Of ze kondigen een vouwbare telefoon aan. #spannond

Wat gaan we nog meer zien op het MWC 2019?

Naast telefoonaankondigingen, komen er natuurlijk ook andere tech-snufjes voorbij tijdens het MWC 2019. 5G zou een grote rol spelen en dan vooral toestellen die 5G ondersteunen. Ook zullen er een aantal nieuwkomers als groentjes het beursterrein betreden. Wij gokken dat Chinese nieuwkomertjes Xiaomi en Oppo voor het eerst zullen shinen op de MWC.

Spanning en sensatie dus! Over een maand weten we meer en brengen we je via dit blog natuurlijk op de hoogte :-).

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt