Tele2 Blog

Tien van de populairste apps ooit

Apps? Die heb jij vást in overvloed. Wij in ieder geval wel! En omdat december toch een maand is van hitlijstjes, waren wij eigenlijk wel benieuwd: wat zijn de meest gedownloade apps ooit? Wij zochten uit wat de populairste apps zijn – naast de welbekende Facebooks en Instagrams. Zo kom je vast een paar bekende, maar absoluut ook onbekende apps tegen!

De meest gedownloade apps ooit

In dit lijstje bespreken we niét tot in de details de meest gedownloade apps ooit. Dit zijn namelijk allerlei apps die je al kent, zoals Facebook, Instagram, de Google Play Store, WhatsApp… you name it. Die apps zijn stuk voor stuk meer dan een miljard keer gedownload. Bizarre aantallen, maar op zich ook wel weer te verklaren: het zijn allemaal apps die nog net niet een eerste basisbehoefte zijn! 😉 Om jou te (blijven) verrassen bespreken wij hier de populairste apps die niet van Facebook, Google, Apple of andere giganten zijn, maar tóch vaak zijn gedownload.

Tien van de populairste apps ooit

Hieronder staan ze dan, in willekeurige volgorde: tien van de populairste Android- en iOS apps evah.

1: Clean Master

Populairste apps Clean Master Tele2Alleen voor Android is ‘ie al meer dan een half miljard keer gedownload: Clean Master. Deze app houdt je smartphone in topconditie. Zo verwijder je er makkelijk dubbele foto’s mee om ruimte te besparen. Ook maakt Clean Master je smartphone sneller. Dit doet ‘ie onder andere door het werkgeheugen op te schonen. Hierdoor schakel je weer als een malle tussen al je apps. En de app zorgt er óók nog eens voor dat je batterij minder snel leeg gaat. Kortom, een must-have!

Clean Master is gratis te downloaden voor Android.

2: Subway Surfers

Populairste apps Subway Surfers Tele2Ook Subway Surfers is zonder twijfel één van de populairste apps ooit. Tel je de downloads van Android en iOS bij elkaar op, dan kom je op een totaal van meer dan een miljard downloads. Wij snappen wel waarom: Subway Surfers is, in al zijn eenvoud ,super vermakelijk. Met je poppetje moet je over het spoor rennen, daarbij treinen ontwijken én uit de handen van de politie blijven. Challenge accepted!

Subway Surfers is gratis te downloaden voor Android en iOS.

3: Candy Crush Saga

Populairste apps Candy Crush Tele2Natúúrlijk kan deze game niet ontbreken: Candy Crush Saga is ook meer dan een miljard keer gedownload en is zonder twijfel één van de populairste apps aller tijden. Het puzzelspelletje is ontspannend én uitdagend tegelijkertijd. Zo heb je levels met een tijdslimiet en is het spel extreem veelzijdig met zijn eindeloze levels.

Candy Crush Saga is gratis te downloaden voor Android en iOS.

4: Temple Run 1 en 2

Populairste apps Temple Run Tele2Deze games bundelen we voor het gemak maar even, want ze behoren tot dezelfde serie: Temple Run 1 en 2 zijn ontzettend populaire games. Hierbij moet je met je poppetje een parcours rennen. Je doel? Stayin’ alive! Nog best lastig, want de hindernissen maken het er niet makkelijk op. Net als Subway Surfers zijn Temple Run 1 en 2 makkelijk en uitdagend tegelijkertijd. Downloaden maarrr!

Temple Run 1 is gratis te downloaden voor Android en iOS. Temple Run 2 is ook gratis te downloaden voor Android en iOS.

5: DU Speed Booster

Populairste apps DU Speed Booster Tele2Samen met Clean Master is DU Speed Booster een van de populairste apps op het gebied van telefoononderhoud. Deze app doet stilletjes op de achtergrond zijn werk. Het enige dat jij merkt is dat je telefoon heerlijk rapido blijft. Overbodige bestanden ruimt hij voor je op en je bespaart makkelijk ruimte door apps over te plaatsen op een Micro SD-kaart (als je telefoon dat ondersteunt). Extra reden om de app te downloaden: hij zorgt ervoor dat je privacy goed beschermd blijft.

DU Speed Booster is gratis te downloaden voor Android.

6: Hill Climb Racing 1 en 2

Populairste apps Hill Climb Racing Tele2Terug naar de games, want ook Hill Climb Racing hoort in dit lijstje thuis. Bij elkaar zijn deze spelletjes honderden miljoenen keren gedownload voor zowel Android als iOS. In deze game ben je de bestuurder van een auto en je doel is om in een level zo veel mogelijk te komen. Beland je op z’n kop? Dan ben je muerte, en je moet er ook op letten dat je brandstof niet op raakt. Het leuke aan deze games zijn de upgrades die je kunt kopen (en nee, daar zijn geen in-app aankopen voor nodig), de verschillende auto’s die je kunt gebruiken én een heleboel levels waarin je kunt racen.

Hill Climb Racing 1 is gratis te downloaden voor Android en iOS. Hill Climb Racing 2 is ook gratis te downloaden voor Android en iOS.

7: Swiftkey Keyboard

Populairste apps Swiftkey Keyboard Tele2Je WhatsAppjes in no-time versturen? Snel over je avonturen van dat avondje stappen delen? Deze app helpt jouw om zo snel mogelijk je berichtjes te typen. Niet voor niets is Swiftkey Keyboard daarom al honderden miljoenen keren gedownload. De app biedt je een zelflerend toetsenbord dat op basis van je aanrakingen en vegen precies weet wat je wil typen. Het resultaat? Honderden type-aanslagen per minuut. BAM!

Swiftkey Keyboard is gratis te downloaden voor Android en iOS.

8: Angry Birds

Populairste apps Angry Birds Tele2Met apps voor Android, iOS en je computer mag Angry Birds natuurlijk niet ontbreken. Hell, d’r is zelfs een film over gemaakt! Angry Birds heeft sinds zijn eerste versie in 2009 de wereld veroverd. En toegegeven: spel is gewoon fun. Je katapulteert vliegende vogeltjes en je doel is om stellages daarmee omver te werpen. Het aanbod van type vogels, levels en upgrades is enorm en daarmee blijft Angry Birds tot de favorieten behoren.

Angry Birds is te downloaden voor Android en iOS. Ook Angry Birds 2 is beschikbaar voor Android en iOS.

9: Shazam

Populairste apps Shazam Tele2Op de smartphone van een muziekliefhebber mag deze app écht niet ontbreken. Hoor je een vet nummer? Laat Shazam met je meeluisteren, dan zoekt deze slimme app de naam van het nummer voor je op en achterhaalt de artiest. Ideaal om nieuwe hits te ontdekken! Geen verrassing dus dat dit een van de populairste apps ooit is, want hij is honderden, maar dan ook echt honderden miljoenen keren gedownload.

Shazam is gratis te downloaden voor Android en iOS.

10: Pokémon GO

Populairste apps Pokemon Go Tele2Wat een hype was dat zeg: de Pokémon GO-rage! Ineens ging iedereen weer de straat op, nota bene om Pokémon te vangen! Dit is het eerste spelletje waarbij Augmented Reality goed is ingezet. Hierbij wordt Virtual Reality toegevoegd aan de wereld die jij en wij zien. Met gemak een van de meest originele games ooit die de manier waarop je games speelt voorgoed zal veranderen.

Pokémon GO is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Populairste apps ooit, wat is jouw favoriet?

Zoals je kunt zien zijn er dus een he-le-boel populaire apps. We hebben er ongetwijfeld een paar gemist die al sinds jaar en dag op jouw telefoon staan. Daarom aan jou de vraag…

Wat zijn voor jou de populairste apps ooit?

Reacties