Pikachu-pokémon-go-updates-Tele2
04 - 11 - 20193 min. leestijd

Wereldwijd battlen met deze Pokémon GO update

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het is alweer een tijdje geleden dat de game uitkwam: Pokémon GO! Deze smartphonegame zette de wereld in no-time op zijn kop. Ben jij nog steeds een grote fan? Dan wil je vast de nieuwe, gave features niet missen. Tijd om je bij te praten over de Pokémon GO updates!

Opeens gingen we met z’n allen op zoek naar Pokémon. Gamen vanuit je luie stoel, dat was plots best wel saai. En dus ging heel Nederland met z’n allen op zoek naar een Charizard in Kijkduin, een Dragonite in het Vondelpark of een Squirtle bij de Euromast. We hadden het er maar druk mee. Jong en oud. Ging jouw moeder tijdens het uitlaten van de hond bijvoorbeeld ook steevast elke avond Pokémon vangen? Ze was écht niet de enige! 😉

Maar zo snel als de hype kwam, zo snel was ‘ie ook weer voorbij. Toch heeft Pokémon GO inmiddels een grote, vaste fanbase. Die zagen dat het spel zich in een jaar tijd behoorlijk doorontwikkelde.

De nieuwste Pokémon GO updatesMisty-Pokémon-go-updates-Tele2

Zo zijn er allerlei nieuwe features en Pokémon aan de app toegevoegd. Je kan nu sinds vorig jaar bijvoorbeeld spelergevechten houden met andere Pokémon GO-spelers. Met deze feature kun je battlen tegen je vrienden. Maar daar zit wel een addertje bij onder het gras. Want speel je niet veel tegen bepaalde vrienden, dan moet je dichter bij elkaar in de buurt zijn om tegen ze te battlen.

En ben je beste vrienden? Dan kun je weer wel op lange afstand met elkaar spelen. Leuk bedacht door Pokémon, maar minder chill als je niet veel vrienden hebt die de game ook spelen. Daar heeft Pokémon nu iets nieuws op bedacht. Binnenkort kun je in de app namelijk wereldwijd battlen! Maak kennis met… GO Battle League!

Pokémon GO update: GO Battle League

Het is dé nieuwe update voor de Pokémon GO app: GO Battle League. Op de website van de game werd de vernieuwing afgelopen maand aangekondigd. Je kunt met deze nieuwe feature binnenkort online vechten tegen andere spelers. Wereldwijd! Hoe je zo’n traditionele battle start? Gewoon door weer de straat op te gaan én verschillende richtingen op te lopen. Hierdoor kom je uiteindelijk andere Pokémonfans tegen, ga je het gevecht aan en kun je uiteindelijk hogerop klimmen in de league. Tegen spelers uit welke landen zou jij willen vechten? 😉

Hoe de battles precies werken en eruit komen te zien, is nog niet bekend. Wel geeft Pokémon aan dat er binnenkort een video met meer details verschijnt. We can’t wait!

Wanneer komt de Pokémon GO update uit?

En nu de meest belangrijke vraag: wanneer komt de update uit? Daarvoor moet je helaas nog even wachten… De website van de app geeft namelijk aan dat de update waarschijnlijk vanaf begin 2020 beschikbaar is. Tot die tijd moet je het nog even doen met de standaard spelergevechten. Oftewel: trommel die vrienden van je eens op en… fight!

Dataverbruik Pokémon GO: hoe zit het daar ook alweer mee?

Ben je klaar om MB’s te knallen met Pokémon Go, maar weet je even niet meer hoe het zit met het dataverbruik van deze app? No worries: met Tele2 Unlimited hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je MB-verbruik. Jij internet gewoon hoeveel je wilt. Oftewel: non-stop Pokémon GO spelen wanneer jij daar zin in hebt!

Wél slurpt het spel je batterij snel leeg. Een extern ladertje kan dus goed van pas komen. Of heb je deze tips voor batterij opladen wel eens gezien?

Ga jij Pokémon Go weer spelen? Of ben je er nooit mee gestopt?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt