Tele2 Blog

Alles over Pokémon Go updates, tips en vette nieuwe features

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Pokémon Go uitkwam. Deze smartphonegame zette de wereld in no-time op zijn kop. In een jaar tijd heeft de game allerlei vette features gekregen. Tijd om je bij te praten over Pokémon Go updates, nieuwe features en Pokémon Go tips!

Opeens gingen we met z’n allen op zoek naar Pokémon. Gamen vanuit je luie stoel, dat was opeens best wel saai. En dus ging heel Nederland met z’n allen op zoek naar een Charizard in Kijkduin, een Dragonite in het Vondelpark of een Squirtle bij de Euromast. We hadden het er maar druk mee. Jong en oud. Ging jouw moeder tijdens het uitlaten van de hond bijvoorbeeld ook steevast elke avond Pokémon vangen? Ze was écht niet de enige! 😉

Maar zo snel als de hype kwam, zo snel was ‘ie ook weer voorbij. Toch heeft Pokémon Go inmiddels een grote, vaste fanbase. Die zagen dat het spel zich in een jaar tijd behoorlijk doorontwikkelde.

Pokémon Go updates: nieuwe Pokémon, raids en nieuwe gyms

Pokémon Go updates Tele2

Zo zijn er allerlei nieuwe Pokémon aan de game toegevoegd. Zo werden er in februari maar liefst tachtig nieuwe Pokémon aan de game toegevoegd. Opeens kwam je op straat ook beestjes zoals Chikorita en Cyndaquil tegen uit de Johto-wereld die je misschien nog wel kent van GameBoy-games zoals Pokémon Silver. Nice!

Wist je dat het nu ook mogelijk is om met je Pokémon te vechten? Toch wel één van de Pokémon Go updates waar we het meest op hebben gewacht. Want wat heb je aan je Pokémon als je er niet mee kunt vechten? Nu kan dat dus. Hoog tijd dus om die game weer op je telefoon te zetten! Daarnaast zijn er nu nieuwe, uitgebreidere gyms die het spel ook weer een stuk leuker maken.

Pokémon Go tips: berries en andere handige accessoires

Pokémon Go updates handige accessoires Tele2Ben je Pokémon weer aan het herontdekken? Cool! Misschien is het dan goed om te weten dat Pokéstops heel belangrijk zijn. Hier kun je namelijk allerlei accessoires krijgen. Niet alleen Pokéballs, maar ook stenen, berries en andere handige accessoires. Meestal krijg je alleen wat ballen en misschien hier en daar een berrie, maar een Dragon Scale, Metal Coat, Sun Stone of King’s Rock zit er niet vaak tussen. Terwijl je daar Pokémon als Slowpoke naar een Slowking en Scyther naar een Scizor kunt laten evolueren. Focus je tijdens het spelen dus niet alleen op het vangen van Pokémon, maar ook op het bezoeken van Pokéstops!

Dataverbruik Pokémon Go: hoe zit het daar ook alweer mee?

Ben je klaar om MB’s te knallen met Pokémon Go, maar weet je even niet meer hoe het zit met het dataverbruik van deze app? No worries: een halfuurtje Pokémon Go spelen kost ongeveer 5 MB aan mobiele data. Dat is een lachertje voor je, right? Wél slurpt het spel je batterij snel leeg. Een extern ladertje kan dus goed van pas komen!

Ga jij Pokémon Go weer spelen? Of ben je er nooit mee gestopt?

Reacties