app podimo
07 - 06 - 20223 min. leestijd

Podimo: voor alle podcastfanaten en luisterboeklovers

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Tijdens je work-out in de gym, je rondje met ’t hondje of als je aan het schoonmaken bent: een podcast luisteren zorgt voor échte ontspanning of juist pure focus. Heb je alle podcasts op Spotify en luisterboeken op Storytel uitgespeeld? Dan is daar nu je redder in nood: Podimo! De app voor Android en je iPhone voor al je luisterplezier.

Wat is Podimo?

Podimo is een app waar de allerleukste, nieuwste en interessantste podcasts en audioboeken kunt beluisteren! En niet zomaar een paar. Nee, je kunt meer dan 600 podcasts en 10.000 audioboeken checken. Onbeperkt én reclamevrij! Dat is niet niks. Podimo is in 2019 opgericht in Kopenhagen en is inmiddels in meer dan twintig landen beschikbaar. Waaronder Nederland natuurlijk!

Hoe werkt Podimo?

Zin om jezelf helemaal onder te dompelen in aangrijpende waargebeurde misdaadshows, persoonlijke liefdesverhalen, laatste roddels of spannende thrillers? Say less! Maak een Podimo account aan met je e-mail, Apple of Google account of Facebook. Zo waan je je binnen een paar clicks in de wereld van True crime, Nieuws & Politiek of Sport. Je kunt de podcasts en audioboeken eenvoudig filteren op genre óf je kunt in de zoekbalk op zoek gaan naar een specifieke show. Wordt er aangebeld? Dan pauzeer je waar je naar luistert en luister je op een ander moment lekker rustig verder.

podimo app

Wat kost het?

Je kunt Podimo gratis downloaden via de App Store of Google Play Store en meteen je gratis proefperiode starten. Na 90 dagen kun je een jaarabonnement nemen voor € 39,99 of een maandabonnement voor € 4,99 per maand. Wil je toegang tot exclusieve shows? No problemo! Dan kies je voor Premium PLUS voor € 79,99 per jaar of € 9,99 per maand.

App image
Podimo podcasts en audioboeken
Rating starRating starRating starRating starRating star

Honderden exclusieve shows Maak je eigen podcastbibliotheek!

5 leuke podcasts op Podimo die je niet mag missen

Benieuwd naar welke toffe podcasts je op Podimo kunt vinden? Veel bekende shows zijn nu exclusief te luisteren via deze app. We zetten de vijf vetste shows voor je op een rij.

Man man man, de podcast

Bas Louissen, Chris Bergstromson en Domien Verschuren bespreken iedere vrijdag hun week, het leven en elkaar. Hoe dat klinkt? Alsof je met drie matties een biertje aan het doen bent. De mannen van Man man man, de podcast zijn bloedeerlijk, nemen geen blad voor de mond én weten wat humor is. En geloof ons: dat zorgt voor hilarische gesprekken. Gniffelen gegarandeerd.

Marc-Marie & Aaf vinden nog eens iets

Geen zin in gesprekken over het dagelijks leven van nu, maar juist over het verleden? Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius bespreken wat er elke week in een ander jaar, een andere eeuw of zelfs voor Christus gebeurde. Oh, en Marc-Marie kiest iedere week een ‘Heilige van de Week’ uit die uitgebreid besproken wordt. En Aaf? Die stelt de vragen.

Moet jij weten

Zin in twintig minuten verdieping? Dan is deze podcast iets voor je! In Moet jij weten komt er elke aflevering één interessante vraag aan bod waar antwoord op gegeven wordt. Want waarom schrik je bijvoorbeeld wakker met het gevoel dat je valt? Waarom hebben mannen tepels? En hoe dring je door bij een verslaafde? Binnen twintig minuten weet je ’t antwoord!

De Willem Podcast

Misdaadliefhebbers opgelet! De Willem Podcast begon ooit als podcast over het proces tegen Holleeder. Inmiddels is deze show uitgegroeid tot hét discussieplatform over true crime in Nederland.

Poespas, de podcast

Drie vrouwen, wijn, humor en een ‘Pod’ vol scherpe vragen: dat zijn de ingrediënten voor Poespas, de podcast. Met herkenbare onderwerpen zoals ouder worden, onzekerheden en liefde voelt het bij deze podcast net alsof je aan het wijnen bent met de meiden. Side note: ook voor mannen is deze podcast interesting

De beste podcast gevonden?

En? Welke podcast ga jij als eerste checken? Of wil je nóg meer podcast tips? Waar je ook bent, je luistert het meteen vanaf je iPhone 13, Samsung Galaxy S22 of andere telefoon. Press play en luisteren maar!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt