paaspop app tele2
16 - 03 - 20183 min. leestijd

Paaspop app, liften, glamping en alles wat je nodig hebt voor Paaspop 2018!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Come on Barbie, let’s go party! Vrijdag 30 maart begint het eerste grote festival van 2018: Paaspop! Drie dagen lang gaat het dak er in Schijndel af. De Paaspop line-up is ijzersterk en daarmee is Paaspop 2018 een TOP begin van het nieuwe festivalseizoen! Ga je erheen? Download dan nog even een Paaspop app of twee. Dan wordt het ge-ga-ran-déérd volle bak fissa!

Paaspop 2018 apps

Vorig jaar kwamen we al met handige Lowlands apps en tips. Nu is Paaspop aan de beurt! Paaspop heeft geen eigen app. Wel zijn er een aantal apps en sites die tijdens het festival van pas komen!

paaspop app website tele2Paaspop app: de website van het festival

Zo barst de Paaspop-website van de handige informatie. Hier bekijk je makkelijk het programma, wat weer hartstikke handig is als je even niet weet welk concert je nou wilde meepakken. Ook weet je dankzij de website welke stages er allemaal zijn en wat je per stage zoal kunt verwachten. En extra informatie over de campings en eventuele hotel-deals? Paaspop.com got you covered!

Paaspop app: met Lyft kom je er wel!

paaspop app lyft tele2

Zijn je tickets al lang en breed in de pocket, maar heb je no clue hoe je in hemelsnaam in Schijndel terechtkomt? Paaspop is altijd hartstikke druk, dus genoeg mensen pakken de auto naar het festival. Misschien kun je wel meerijden? Lyft is een handige app die je in contact brengt met andere mensen die naar Paaspop gaan. Easy peasy én nog eco ook!

Lyft is beschikbaar voor Android en iOS.

paaspop app 9292 ov tele2Paaspop app: 9292 zet je voor de deur af en brengt je weer thuis

Je kunt natuurlijk ook gewoon met het openbaar vervoer gaan. 9292 is een gratis app die je vanuit jouw huis naar de voordeur van het festival helpt met het openbaar vervoer. Extra leuk: je komt ongetwijfeld andere mensen tegen in de trein/bus/whatever die ook naar Paaspop gaan. Gezellig!

9292 is beschikbaar voor Android en iOS.

> Meer festival apps om alles uit Paaspop te halen? Hebben we voor je! <

Paaspop tips

Goed, eenmaal op Paaspop is het altijd handig om het een en ander te weten of bij de hand te hebben. Tijd voor wat random Paaspop tips en tricks:

Poncho: áltijd een goed idee

Schijndel ligt natuurlijk in het ‘zonnige’ zuiden van Nederland, maar dat is helaas nog geen garantie voor mooi weer. En al helemaal niet in het eerste weekend van april. Brrrrrrr… vergeet je geen poncho mee te nemen? Dat is toch wel een essential voor elk Nederlandse festival, want het kan zomaar met bakken uit de lucht komen!

Must-haves en tips voor glamping

Paaspop duurt drie dagen, dus kan er natuurlijk gekampeerd worden. Chill toch!? Wat is er nou mooier dan direct na dat vette laatste optreden te afteren op het campingterrein. Extra tof is ‘Paradise City’, waar je in luxe tipi’s kunt kamperen. Geen gehannes en wakker worden in een half doorweekt tentje van de Action… Nee joh! Wakker worden als een koning en dan weer doorrr!

Must-haves om het maximale uit je glamping experience te halen? Wat dacht je van een koelkast voor ijskoude biertjes en een killer katerontbijt? Wat plastic zakken komen ook altijd van pas om troep op te ruimen of om de vuile was in te proppen. Je moeder zou (bijna) trots zijn!

Leuk aan Paradise City is dat er dit jaar een karaokebar is en dat je kunt gamen in de arcadehal. Ook kun je de hot tub induiken én een filmpje meepakken. Toch wat eten vergeten? Er is een supermarkt waar je lekkers kunt inslaan. Onverhoopt toch je slaapzak vergeten in te pakken? Die kun je kopen in de campingshop!

Tickets regelen voor Paaspop 2018!

De Paaspop line-up van dit jaar is ijzersterk, met namen als Kensington, Bastille, Ronnie Flex & Deuxperience, de Jeugd van Tegenwoordig, Lil’ Kleine en Iggy Pop. Kortom: wij snappen wel dat je erbij wil zijn! En extra mooi nieuws: het evenement is (nog) niet uitverkocht, dus pak snel je kans. Check je daar!

Welke artiest pak jij zeker mee op Paaspop 2018?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt