Paarden-app-Tele2
07 - 12 - 20202 min. leestijd

Speciaal voor alle horse lovers: 5x de leukste paarden apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Pssst, horse lover! Ben jij verzot op paarden? Spendeer je het liefst 24/7 met je trouwe pony? En schiet je ik-MOET-jou-knuffelen-gehalte in één keer omhoog als je een paard in de wei ziet staan? We totally get it! Daarom, speciaal voor al onze paardenliefhebbers: dit zijn de beste én leukste paarden apps.

Paarden app: Hooves

Hooves-paarden-app-Tele2

De all-in-one verzorgings app voor je paard? Dat is Hooves! Zie deze app als hét dagboek om alles over je horse bij te houden. Maak een profiel aan en voeg alle belangrijke informatie over je dier toe. Hoe ging de laatste training? En wanneer was het laatste dierenartsbezoekje? In deze paarden app houd je het allemaal bij. Handig, want zo kun je makkelijk medeverzorgers (of als je op vakantie gaat!) laten weten hoe het met je paard staat.

App image
Hooves
Rating starRating starRating starRating starRating star

Plan and log all of your horse’s activities and keep your whole team up to date!

Paarden app: Paard & Kaart

Paard-Kaart-paarden-app-Tele2

My oh my! Niets is er fijner dan even een gezellig ritje maken met je paard. Ben je op zoek naar nog meer leuke rijroutes in Nederland? Dan is daar de Paard & Kaart app. Hiermee vind je met een paar klikken de mooiste en avontuurlijkste routes in de buurt. Kies een van de populairste wegen uit of leg je eigen tocht vast. En heb je meer zin in een ritje door het bos dan langs de openbare weg? No problemo! In de app filter je gemakkelijk op afstand, locatie en ondergrond. Tijd om die rijlaarzen aan te trekken! We’re going on a trip.

App image
Paard & Kaart
Rating starRating starRating starRating starRating star

Dé ruiter route App van Nederland! Deze app is speciaal ontwikkeld voor de ruiters en amazone…

Ook dol op katten en honden? Ontdek hier de leukste katten apps en honden apps.

Paarden app: Horse Scanner

Horse-Scanner-paarden-app-Tele2

Fiet fieuw! Wat een beauty staat daar in de wei. Dit ras moet je écht even googelen. Of nee nog beter: even scannen. Met de Horse Scanner app ontdek je namelijk in één klik tot welk ras een paard behoort. Open je camera, maak een foto en de app vertelt je gelijk alles over het dier. Of upload een foto uit je fotoalbum en ontcijfer op die manier welk ras het is. Met Horse Scanner leer jij binnen no time alle beauty’s uit de wei.  

App image
Horse Scanner
Rating starRating starRating starRating starRating star

Zie je een paard, maar ken je zijn ras niet? Neem een foto en kom erachter!

Paarden app: Equilab

Equilab-paarden-app-Tele2

Speciaal voor iedereen die met zijn paard traint, is er Equilab. Hiermee leg je alle trainingen van jou en je horsevast. De app meet niet alleen alle bewegingen, maar slaat ook de snelheid, afstand en tijd op. Zo kun jij dus nog gerichter naar je doelen toe werken. Of je nu aan paardenraces doet of het uithoudingsvermogen van je dier wilt uitbreiden. Nog een leuke extra van deze app? Je kunt er ook contact mee leggen met andere horse lovers. Zo kun je nog meer van elkaar leren. Of zelfs samen een tocht maken!

App image
Equilab: Paard & Rijden-app
Rating starRating starRating starRating starRating star

De ruiterapp die ruiters helpt om hun doelen te bereiken samen met hun paarden

Paarden app: Horse World

Horse-World-paarden-app-Tele2

Altijd al de droom gehad om je eigen paard te hebben? Goed nieuws: die wordt werkelijkheid! Hoewel het dier dan misschien digitaal is, kun je in het spel Horse World wel eigenaar worden van je eigen paard. Verzorg het beestje, rust ‘m uit of neem lessen in de rijbak. Met Horse World leer je alle belangrijke dingen over het verzorgen van een paard. Kinderen zijn dol op dit spel, maar … natuurlijk kan jij als paardenliefhebber het spel ook gewoon spelen. 😉

App image
HorseWorld – Mijn paard
Rating starRating starRating starRating starRating star

Paardenspel met verschillende rassen en een eenhoorn. Ga voor een ritje

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt