samsung galaxy z flip4 z fold4 opvouwbare telefoons
10 - 08 - 20223 min. leestijd

Nieuwe opvouwbare telefoons: Samsung Galaxy Z Fold4 & Z Flip4

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Samsung brengt twee nieuwe opvouwbare telefoons uit! Maak kennis met de Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4. Wat kun je allemaal voor futuristisch met deze telefoons? Check het in dit blog.

Wat is een opvouwbare telefoon?

You probably guessed it. Een opvouwbare telefoon is een telefoon die je kunt in- en uitklappen. Hij heeft hierdoor niet één, maar twee schermen. Vouw je ’m uit? Dan heb je een superchill, groot display. Vouw je ‘m op, dan steek je ‘m zo in je broekzak!

opvouwbare telefoons samsung galaxy z flip4 z fold4

Hoe werkt het opvouwbare scherm van de Galaxy Z Fold4?

Op ’t eerste oog lijkt de Samsung Galaxy Z Fold4 een gewone telefoon, met een groot Dynamic Amoled scherm van 6,2 inch en een hoge resolutie van 2316 x 904 pixels. Maar … Niks is minder waar. Je kunt deze telefoon namelijk uitklappen. Zo tover je ineens een 7,6 inch scherm tevoorschijn met een superhoge resolutie van 2176 x 1812 pixels. Hou je van tekenen of gebruik je je telefoon tijdens je werk als visual designer? Dan kun je ‘m ook bedienen met een S Pen. Hoe nice?!

Hoe werkt het opvouwbare scherm van de Galaxy Z Flip4?

Ken je die ouderwetse clamshell phones nog? Die je uitklapt om te kunnen gebruiken? De Samsung Galaxy Z Flip4 heeft daar verdacht veel van weg, alleen is-ie dan voorzien van een ijzersterke camera, haarscherp en groot scherm én is deze mobiel met 187 gram ook nog eens licht van gewicht! Ingeklapt heeft de telefoon een klein Super Amoled scherm van 1,9 inch. Dit scherm is lekker helder en heeft een resolutie van 260 x 512 pixels. Hiermee beantwoord je appjes vliegensvlug en maak je supersnel kiekjes.

Klap je ‘m uit? Dan heb je een 6,7 inch telefoon in handen met een hoge Full HD+ resolutie van 2640 x 1080 pixels. Zo kun je aan de ene kant van ‘t scherm appen, en die YouTube-video afkijken aan de andere kant. Oh, en zet je je scherm op een 90 gradenhoek, dan kun je ‘m rechtop neerzetten! Chill voor het maken van foto’s of als je handsfree wilt streamen.

Samsung Galaxy Z Flip4

Extra klein en toch een enorm scherm? De Samsung Galaxy Z Flip4 ticks all the boxes. Stel snel je favo exemplaar samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy Z Flip 4 Zwart Samsung Galaxy Z Flip 4 Paars Samsung Galaxy Z Flip 4 Blauw Samsung Galaxy Z Flip 4 Rosé Goud

Waarvoor is de opvouwbare Galaxy Z Fold4 ideaal?

Zoek je een telefoon die wat weg heeft van een tablet, dan is de Galaxy Z Fold4 the perfect match. Dit kun je er allemaal mee!

  • Streamen: dankzij het haarscherpe én extra grote display word je helemaal meegezogen in de juice van je favo serie.
  • Meerdere apps tegelijkertijd gebruiken: als je je telefoon openvouwt heb je alle ruimte om te appen terwijl je ondertussen die YouTube video afkijkt of een mailtje tikt.
  • Gamen: laat je meeslepen in je lievelingsspel dankzij het scherm in hoge resolutie. Die game lijkt ineens net echt!

Waarvoor is de opvouwbare Galaxy Z Flip4 ideaal?

De Galaxy Z Flip4 is perfect als je op zoek bent naar een mobiel die met één flip in je broekzak past. Check hier waar deze telefoon perfect voor is!

  • Snel berichten beantwoorden: appen en sms’en kan al zonder dat je je telefoon openklapt.
  • In je broekzak stoppen: als je houdt van grote telefoons, maar je mobiel ook graag in je broekzak wilt stoppen, is deze telefoon ideaal.
  • Foto’s maken als een pro: de cameramogelijkheden zijn endless door het futuristische ontwerp van de telefoon.

3 voordelen van een opvouwbare telefoon

Twijfel je nog over een opvouwbare telefoon? Er zijn een paar voordelen waar je sowieso van op aan kunt. Check this out!

De toekomst in je broekzak

Wil je nieuw, nieuwer, nieuwst? En sta jij bij je matties bekend als de trendsetter die in het jaar 2044 lijkt te leven? Dan is een opvouwbare tellie op je lijf geschreven.

Bingen op een lekker groot scherm

Vlogger-lovers, realitysoap-fanaten en seriebingers opgelet! Het scherm van een opvouwbare telefoon leent zich per-fect voor extra kijkplezier. Doordat het scherm zo groot en breed is, kun je ongestoord streamen op je mobiel. Pak de popcorn er maar bij!

Gamen als een pro

Gamen op een telefoon wordt naar the next level gebracht op een foldable telefoon. Niet alleen omdat de nieuwste opvouwbare telefoons ijzersterke software hebben, maar ook omdat het display zo helder is. Zo komt die game echt tot leven en waan je je in het virtuele speelveld.

Haal de toekomst in huis

Waan je in de toekomst met een futuristische, opvouwbare telefoon. Kies een telefoonabonnement dat bij je past en geniet van alle voordelen die de Samsung Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 met zich meebrengen. Bij aanschaf van deze telefoons krijg je ook nog eens Samsung Watch5 t.w.v.€ 349 cadeau. Lever je je oude telefoon in? Dan ontvang je bij de Galaxy Z Fold4 € 150 en bij de Galaxy Z Flip4 € 200 aan inruilwaarde. Welcome to the future!

Samsung Galaxy Z Flip4

Extra klein en toch een enorm scherm? De Samsung Galaxy Z Flip4 ticks all the boxes. Stel snel je favo exemplaar samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Samsung Galaxy Z Flip 4 Zwart Samsung Galaxy Z Flip 4 Paars Samsung Galaxy Z Flip 4 Blauw Samsung Galaxy Z Flip 4 Rosé Goud
Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt