Toveren-oppo-reno-2-specs-Tele2
25 - 11 - 20192 min. leestijd

Alles wat je moet weten over de OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020 specs

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Van een pop-up selfiecamera tot een megakrachtige batterij. De specificaties van de nieuwste OPPO-toestellen liegen er niet om. Het zijn stuk voor stuk toptoestellen waar jij eindeloos op kan appen, streamen én gamen. Benieuwd naar de beste OPPO Reno2 specs? En wat de unieke features zijn van de Reno2 Z en A9 2020? Wij zetten alles wat je moet weten op een rijtje.

OPPO Reno2 specsfeatures-oppo-reno-2-specs-Tele2

De vetste features van de OPPO Reno2 en Reno2 Z? Dat zijn gegarandeerd de camera’s. Deze toestellen hebben namelijk niet één, maar vijf camera’s. Jep, je leest ’t goed. Aan de voorkant van de Reno2 en Reno2 Z vind je een pop-up selfiecamera. Je zal deze camera niet gelijk zien, want hij wordt pas geactiveerd als jij een selfie probeert te maken. Megacool! Switch in de camera-app naar de frontcamera en de selfiecamera schuift vanzelf omhoog. Hallo prachtige selfies in 16 megapixel!

Ook aan de achterkant van de toestellen bevinden zich camera’s. Hier vind je er maar liefst vier, waarmee je bij de Reno2 foto’s schiet in 48, 13, 8 en 2 megapixel. De Reno2 Z schiet foto’s in 48, 13, 2 en 2 megapixel. Oftewel: gegarandeerd altijd goede foto’s!

Dankzij de Ultra Dark Mode maak je zelfs de beste kiekjes in het donker. En zie je een keer iets in de verte wat jij écht vast moet leggen? Met 5x Hybrid Zoom en 20x Digital Zoom op de Reno2 is dat een makkie!

Verder maak je met de camera’s:

  • Superscherpe portretten, dankzij de 6 portretinstellingen
  • Ultra steady video’s met een top geluidskwaliteit

Andere OPPO Reno2 specs

  • Full HD+ scherm
  • Krachtige Snapdragon 730G-processor
  • Reno2: Een werkgeheugen van 8 GB en 256 GB (uitbreidbare) opslagruimte
  • Reno2 Z: Een werkgeheugen van 8 GB en 128 GB (uitbreidbare) opslagruimte
  • Batterij van 4000 mAh

Wil je nog meer weten over deze toestellen? Ontdek hier wat de kenners van de OPPO Reno2 en Reno2 Z vinden.

OPPO A9 2020 specs

Nog een topper van OPPO? Dat is de A9 2020. Het meest bijzondere aan dit toestel is so-wie-so de batterij. Want wist je dat ‘ie misschien wel de grootste smartphonebatterij heeft onder budgettoestellen? Voor iedereen die gek wordt van het om de minuut opladen, is er de A9 2020. Dit toestel heeft een batterij van maar liefst 5000 mAh, waardoor jij je telefoon twee volle dagen kan gebruiken.

Kijk je graag urenlang video’s of speel je het liefst de hele dag games? Geen probleem! De batterij is zo krachtig dat je wel elf uur achter elkaar door kan streamen en gamen. Het mooiste van alles? Je kan met de batterij zelfs andere toestellen opladen. Hier heb je alleen wel een speciale OTG-kabel voor nodig. Klinkt tof, nietwaar? 😉

Andere OPPO A9 2020 specs:

  • Extra lang scherm van 20:9
  • Snelle en zuinige Snapdragon 665-processor
  • Een werkgeheugen van 4 GB en 128 GB (uitbreidbare) opslagruimte

Ontdek hier nog meer gave features van de A9 2020 en andere OPPO-toestellen.

OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020 kopen met abonnement bij Tele2

Dus, denk je nu: hebben, hebben, hebben!? Goed nieuws: je kunt de Reno2 kopen met abonnement bij Tele2. En de Reno2 Z en A9 2020 ook. Met Unlimited-abonnement en met andere bundels.

Welke OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020 specs vind jij het coolst?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt