Telefoon-Oppo-Reno-2-Tele2
04 - 11 - 20193 min. leestijd

Check dit: OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

New gadget alert! Er zijn weer een aantal toptoestellen op de markt. Zoek je een nieuwe telefoon? Of mag jij binnenkort je abonnement verlengen? Misschien is één van deze nieuwe OPPO-toestellen wel jouw match made in heaven. Check deze vijf redenen om een van deze nieuwe toppers van OPPO te kopen!

De nieuwe OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020Telefoons-Oppo-Reno-2-Tele2

Ze zijn nog maar kort verkrijgbaar in ons kikkerlandje, maar de toestellen van OPPO zijn nu al le-gen-da-risch. De Chinese fabrikant maakte in 2018 haar overstap naar Nederland en komt nu met een lading toptoestellen. Denk aan telefoons met een megagroot scherm, chique design, camera’s met soms wel 5 (!) lenzen en meer!

Deze herfst lanceerde OPPO maar liefst drie nieuwe, innovatieve en stijlvolle modellen: de Reno2, Reno2 Z en A9 2020. Waarom jij deze wilt hebben? Gewoon omdat het kan, én om de onderstaande vijf redenen natuurlijk. Check it out.

Reden 1: super strak ontwerp

Of je nu voor de Reno2, Reno2 Z of toch A9 2020 kiest: alle drie de toestellen hebben een super strak ontwerp, waardoor ze échte luxe uitstralen. De Reno2 en Reno2 Z hebben bijvoorbeeld geen schermranden. En bij de A9 2020? Daar zijn ze ook nauwelijks te zien. Hierdoor bestaan de toestellen uit één en al scherm. Oftewel: een heerlijk en helder beeldscherm om de beste video’s, films en vlogs op te streamen!

Reden 2: kraakhelder en groot scherm

Yes, we benoemden het al even. De toestellen van OPPO staan bekend om hun grote scherm. Maar wist je ook dat ze kraakhelder zijn en een top beeldkwaliteit hebben? Kijk maar eens naar de Oppo Reno2. Dit toestel heeft een 6,5 inch Amoled-display. Wat dat betekent? Dat jij sowieso altijd de hoogste helderheid, de beste kleurweergave en het hoogste contrast hebt. Games en films worden hierdoor extreem realistisch. Net alsof je er zelf bij bent. 😉

Reden 3: krachtige hardware

Van het switchen van app naar app tot het spelen van zware games: de nieuwe toestellen van OPPO hebben krachtige hardware, waardoor jij alles met je telefoon kan doen. Zo hebben de Reno2 en Reno2 Z allebei een Snapdragon 730G-processor met een kloksnelheid van 2,2 GHz. Daarnaast hebben ze een whopping 8 GB aan werkgeheugen. Hierdoor reageert de telefoon supersnel en starten apps razendsnel op. De A9 2020 heeft een Snapdragon 665-processor. Hierdoor is het toestel niet alleen pijlsnel, maar ook extra zuinig.

Reden 4: onzichtbare selfiecamera die omhoogschuift

Het is misschien wel de vetste feature van de Oppo Reno2 en Reno2 Z: de onzichtbare selfiecamera! Kijk je naar het toestel, dan zie je deze topper niet meteen. Hij zit namelijk verborgen aan de bovenkant van de telefoon. Megacool! Hoe je ‘m activeert? Door in de camera-app naar de frontcamera te switchen. Hierdoor schuift de selfiecamera vanzelf omhoog en kun jij de mooiste selfies schieten in 16 megapixel. It’s like magic!

Als kerst op de taart: de viervoudige camera aan de achterkant. Schiet foto’s in 48, 13, 8 en 2 megapixel. Topfoto’s en mooie video’s gegarandeerd!

Reden 5: megagrote batterij

Natuurlijk wil jij als je een nieuwe telefoon bestelt een toestel die een goede batterij heeft. Met de nieuwe OPPO-toestellen zit je dan helemaal ok. Alle drie de toestellen hebben namelijk een krachtige batterij, waardoor jij kan appen, gamen en streamen wanneer jij dat wilt. Zo hebben de Reno2 en Reno2 Z een batterij van maar liefst 4000 mAh.

De A9 2020 heeft met 5000 mAh zelfs misschien wel de grootste smartphonebatterij onder budgettoestellen. Je kan de batterij namelijk bijna wel twee volle dagen gebruiken. Oftewel: hallo, binge-avondjes!

OPPO Reno2, Reno2 Z en A9 2020 nu te koop

Dus… dat klinkt als genoeg redenen om een van de nieuwste OPPO-toestellen te kopen, toch? Goed nieuws: je kunt de Reno2 kopen met abonnement bij Tele2. En de Reno2 Z en A9 2020 ook. Met Unlimited-abonnement en met andere bundels. Welke is jouw favoriet?

Wat vind jij van de Oppo Reno2, Reno2 Z en A9 2020?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt