oppo find x5 telefoons
25 - 02 - 20224 min. leestijd

Zo goed zijn de OPPO Find X5 camera’s

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Kijk eens wat een toppers er zijn uitgekomen! OPPO lanceert de Find X5, Find X5 Pro en Find X5 Lite. Drie absolute klasbakken in hun prijsklassen. Zeker op cameragebied. In dit blog lees je wat voor moois er mogelijk is met de OPPO Find X5 camera’s.

Let’s meet!

De drie OPPO telefoons zijn stuk voor stuk toppers die veel dezelfde voordelen hebben.

Zo hebben ze allemaal een erg mooi scherm. Ook zijn telefoons stuk voor stuk supersnel. Ze hebben verschillende processors, maar alle drie lopen ze als een zonnetje. De batterij? In elk exemplaar ook heerlijk groot. Qua specs zijn het daarmee perfecte telefoons voor exemplaren uit hun prijsklasse. Bonuspunten? Ook van de buitenkant shinen ze heerlijk. Dat komt door de mooie, dunne schermranden en grote schermen aan de voorkant.

Alles over de camera’s van de OPPO Find X5 en X5 Pro

Alrighty, het is duidelijk: de Find X5 telefoons zijn echte toppers. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een heleboel voordelen. Daar komt ook nog eens bij dat de camera’s er mogen zijn. De camera’s in de OPPO Find X5 en Find X5 Pro zijn hetzelfde en delen veel voordelen.

  • De hoofdcamera heeft 50 megapixel. Ja, er zijn telefoons met meer megapixels. Toch is de kans groter dat deze OPPO Find X5 camera veel mooiere beelden maakt. Komt omdat zijn camerasensor groter is en zo beelden beter verwerkt.
  • Ook de ultragroothoeklens heeft 50 megapixel. Dat is een flinke upgrade als je ’m vergelijkt met die van de Find X5 Lite. Zo maak je schitterende panorama’s boordevol details.
  • De telelens heeft 13 megapixel. Je kunt er 2x optisch mee inzoomen, wat zonder kwaliteitsverlies gaat. Zo leg je alles scherp en detailrijk op de gevoelige plaat. Zelfs als je wat verder weg staat!
  • De OPPO Find X5 en Find X5 Pro hebben een knaller van een selfiecamera. Met de 32-megapixelcamera maak je haarscherpe selfies en kun je in hoge kwaliteit beeldbellen.
oppo find x5 telefoons camera

In samenwerking met Hasselblad

De camera’s in de OPPO Find X5 en Find X5 Pro zijn in samenwerking gemaakt met Hasselblad. Geweldig nieuws, want dit Zweedse bedrijf heeft jarenlange ervaring in het maken van lenzen. Daarmee gaan ze de wereld over. Sterker nog: ze knallen zelfs door naar het universum. NASA gebruikt namelijk ook Hasselblad apparatuur in de ruimte. Met de camerakwaliteit zit het dus wel snor!

MariSilicon

Op de achterkant van de OPPO Find X5 en Find X5 Pro staat nóg een naam: Powered by MariSilicon. Dit verwijst naar een chip voor de camera die OPPO zelf heeft gemaakt. Dat is bijzonder, want naast OPPO doen alleen Apple, Samsung en Huawei dat.

Het grote voordeel daarvan is dat de cameraonderdelen dankzij deze MariSilicon chip perfect zijn afgestemd op de software. Dit helpt je om snel, precies en professioneel foto’s te maken. Op een supersnelle manier, want de chip verricht 18 biljoen berekeningen per seconde. Sneller kán haast niet.

Extra nice is ook de kunstmatige intelligentie waarover de MariSilicon chip beschikt. Die zorgt dat je zuinig fotografeert. En dat de camera snel realistische beelden maakt. Zelfs in het donker. Zo kom je ook bij weinig licht thuis met machtig mooie plaatjes.

Inzoomen zonder kwaliteitsverlies

Een voordeel voor de Find X5 en Find X5 Pro is de 2x optische zoom. Hiermee zoom je tot twee keer in zonder dat de beelden minder scherp worden. Ideaal als je een sportwedstrijd wil filmen of een presentatie van veraf wil opnemen. De kwaliteit blijft goed! Alsof je fotografeert door een fenomenale verrekijker.

Deze camera’s heeft de OPPO Find X5 Lite

Tijd om de spotlights te richten op de OPPO Find X5 Lite. Deze telefoon heeft ook een paar geweldige camera’s:

  • De hoofdcamera heeft 64 megapixel. Deze camera is een ster in superscherpe foto’s schieten. Uit de losse pols. Barstend van de kwaliteit. Ideaal, want deze camera gebruik je het vaakst.
  • De ultragroothoeklens heeft 8 megapixel. Waar die voor is? Voor het maken van mooie panorama’s. Zo krijg je meer mensen op de foto. En leg je meer vast van dat mooie landschap.
  • De derde camera op de achterkant is een macrolens met 2 megapixel. Perfect voor mooie close-ups. Zo krijg je ook op korte afstand details scherp in beeld. Deze macrolens maakt de Find X5 Lite uniek ten opzichte van de twee andere modellen.
  • Tot slot heeft deze OPPO Find X5 Lite een selfiecamera waar je u tegen zegt. Eentje van 32 megapixel. Dat betekent haarscherpe selfies en in hoge kwaliteit beeldbellen. Een van de beste van dit moment. In elke prijsklasse.

OPPO Find X5 kopen

Wil je een van de OPPO Find X5’s kopen? Dat snappen we. Met zulke camera’s steel je de show en maak je de mooiste foto’s. Daarbij zijn alle modellen nog snel ook en hebben ze prachtige schermen. Bij Tele2 regel je een OPPO Find X5 met een goedkoop abonnement. De keuze is aan jou!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt