oppo-find-x3-pro-review-Tele2Blog
30 - 06 - 20212 min. leestijd

Is de OPPO Find X3 Pro iets voor jou? Check deze review!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Vijf camera’s, een gigantisch scherm en een grote batterij. De OPPO Find X3 Pro heeft écht specificaties waar je U tegen zegt. Maar wat vinden de onafhankelijke tech-experts eigenlijk van de telefoon? Is het jouw match made in heaven? Je ontdekt het allemaal in deze review. 

OPPO Find X3 Pro review: ‘geweldig scherm’ 

Je kunt er bij de OPPO Find X3 Pro écht niet omheen: het gigantische display! Met 6.7 inch is ie heerlijk groot én ideaal om series of films op te streamen. Zo noemt The Verge dat de telefoon echt een ‘geweldig scherm’ heeft. Je kunt op de Find X3 Pro meer dan een miljard kleuren vastleggen en bekijken. Oftewel: alles wat je op het scherm kijkt is altijd heel kleurrijk en helder. Niet zo gek met een display met een Quad HD+-resolutie van 3216 x 1440 pixels. Beelden spatten van je screen af. 😉

Tip: check hier nog meer OPPO Find X3 Pro specificaties. Of maak ook kennis met de OPPO Find X3 Pro Neo en Lite. 

OPPO Find X3 Pro review: ‘fantastische camera’s

Wat de onafhankelijke tech-experts van de camera’s vinden? Tech Radar noemt dat het toestel ‘fantastische camera’s’ heeft. De hoofd- en ultrawidecamera gebruiken allebei een speciale sensor van Sony. Deze zorgt ervoor dat je goede foto’s maakt met veel licht en kleur. Hallo heldere kiekjes voor op Instagram! Ook de selfies zijn op dit toestel, volgens de website, heel helder en met een hoge resolutie. Ideaal als je graag een fotootje van jezelf neemt, of TikTok-video’s schiet. In totaal heeft de OPPO Find X3 Pro vijf camera’s. Vier aan de voorkant van 50, 50, 13 en 3 megapixel, en een selfiecamera van 32 megapixel. 

OPPO Find X3 Pro review: ‘uniek in zijn soort’

Volgens GMS Arena is de OPPO Find X3 Pro echt ‘uniek in zijn soort’. Hoewel ie op het eerste gezicht lijkt op de eerdere Find X2 Pro, heeft ie toch wel écht een eigen design. Zo is de hele voorkant gemaakt van Gorilla Glass en zijn de randen ongelooflijk dun. Wat de website het meest opvallende vindt? De achterkant van het toestel! Deze is zo glanzend dat ie er net uitziet als keramiek. Ook Tom’s Guide noemt het ontwerp van de telefoon ‘aantrekkelijk’. Heerlijk opvallen bij je vrienden? Dat doe jij met deze phone so-wie-so. 

specificaties-oppo-find-x3-pro-review-Tele2Blog

OPPO Find X3 Pro: ‘supersnelle prestaties’

Hoe zit het dan met de binnenkant van de telefoon? Volgens Tom’s Guide levert de Find X3 Pro supersnelle prestaties. Dit komt mede door de Snapdragon 888-processor en het werkgeheugen van 12 GB. Of je nu graag video’s edit of series binget: het kan met de telefoon allemaal. Volgens de website kun je zelfs zware games spelen met de maximale instellingen op ‘aan’. De 120 Hz verversingssnelheid van het scherm zorgt er dan voor dat je game soepel blijft lopen. Laat dat potje Call of Duty of Mario Kart maar beginnen. Jouw OPPO telefoon zal altijd smooooth reageren.

Wordt de OPPO Find X3 Pro jouw nieuwe pronkstuk?

En? Is de OPPO Find X3 Pro iets voor jou? Je kunt het toestel nu al in huis halen met een telefoonabonnement van Tele2. Extra leuk: je beslist dan zelf hoeveel MB’s, sms’jes en data je wilt. Of dat je voor het supersnelle 5G gaat. Jij bepaalt het helemaal! 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt