OPPO A77 camera's
15 - 06 - 20222 min. leestijd

OPPO A77 camera’s: dit kunnen ze!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

De OPPO A77 5G is uit! Deze waanzinnig betaalbare telefoon barst van de vette features en functies. Zeker op cameragebied helpen je die het onderste uit de kan te halen. Daarom check je in dit blog alle ins en outs over de OPPO A77 5G camera’s!

Let’s meet

De OPPO A77 5G is een nieuw pronkstuk van OPPO, een van de allerbeste Chinese telefoonfabrikanten. Hij is schandalig scherp geprijsd, ziet er schitterend uit en heeft sensationele specificaties. Dit maakt hem DE keuze als je voor een mooie prijs een echte alleskunner zoekt. Want ook de OPPO A77 5G camera’s zijn simpelweg subliem.

OPPO A77 5G camera specificaties

OPPO A77 5G camera: de specificaties

Laten we beginnen met de harde specificaties van de OPPO A77 5G camera’s. Wat voor camera’s heeft-ie en wat zijn de eigenschappen daarvan?

  • Achterkant:
    • Hoofdcamera: 48 megapixel, f/1,7 diafragma, 80 graden-hoek, zesdelige lens, autofocus
    • Dieptecamera: 2 megapixel, f/2,4 diafragma, 89 graden-hoek, driedelige lens, full focus
  • Voorkant:
    • Selfiecamera: 8 megapixel, f/2,0 diafragma, 79 graden-hoek, vijfdelige lens, full focus

Dit kun je met de OPPO A77 5G camera’s

Super nice natuurlijk, die kekke cameraspecificaties. Maar wat kun je er dan precies mee? Tijd om je bij te praten!

Schiet de scherpste foto’s uit de losse pols

De fijne cameracombo van de hoofd- en dieptecamera helpt je om in elke situatie een scherpe foto te schieten. De resultaten? Realistisch qua kleur, perfect om magische momenten voor altijd vast te leggen. En via 5G deel je die sneller dan snel met al je besties op social.

Upgrade je foto’s naar 108 megapixel

De OPPO A77 5G camera’s bevatten allerlei superslimme camerasoftware. Kunstmatige intelligentie helpt je om de scherpste foto’s mogelijk te maken. Zodat geen detail verloren gaat en elke foto het beste resultaat weergeeft. Het geavanceerde camera-algoritme van OPPO geeft je kiekjes namelijk een fenomenale upgrade naar 108 megapixel! Zo is écht elk detail superscherp te zien. Hoe nice!?

Pro in portretten

De OPPO A77 5G camera’s maken je een pro in het maken van portretten. Komt door de geweldige combinatie van een 48-megapixel hoofdcamera met de 2-megapixel dieptesensor. Tel daar de superslimme camerasoftware bij op en de camera kan als geen ander natuurlijke, realistische en altijd mooie portretten maken. Mét scherptediepte-effect, de finishing touch van je foto’s.

Nachtmodus

Foto’s maken in het donker moeilijk? Niet met de OPPO A77 5G! Met de speciale nachtmodus wordt het veel makkelijker om ook ’s avonds en bij minder licht heldere foto’s te maken. Kiekjes die nog scherp zijn ook. Daar zorgt de slimme software wel voor. En het mooie is: deze functie is voor zowel de hoofd- als selfiecamera beschikbaar. Halló splendid selfies by candlelight!

Filmen in hoge kwaliteit

Voor het maken van foto’s kun je je lol op met de OPPO A77 5G camera, maar ook filmen kan hij als de beste. Je filmt standaard in Full HD met dertig beelden per seconde. Perfect om altijd en overal een mooi filmpje op te nemen. Ook de selfiecamera kan in deze hoge kwaliteit filmen, dit moet je alleen even zelf instellen in de camera-instellingen.

Nu beschikbaar met abonnement

De OPPO A77 5G camera’s helpen je in elke situatie met het maken van de mooiste foto’s en video’s. De combinatie van goede hardware met slimme software maakt dat de betaalbare telefoon van OPPO verrassend veelzijdig is. En het goede nieuws is: je kunt ’m nu kopen met goedkoop abonnement bij Tele2!

OPPO A77 5G

Je kunt nu de OPPO A77 5G kopen met een schandalig scherp geprijsd abonnement bij Tele2. Stel snel je ideale exemplaar samen!

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

OPPO A77 Zwart OPPO A77 Blauw
Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt