5x de beste online dagboek apps om je dag vast te leggen

Of je nu een ultra-mega-geweldige dag hebt gehad volfun en vrienden. Of alles even niet mee lijkt te zitten. Soms is het fijn om de dag even lekker van je af te schrijven. Een online dagboek app is dan de ultieme uitkomst. Zo leg je niet alleen je hersenspinsels vast voor nu, maar ook voor later. Check hier vijf van de beste dagboek apps. Time to write, to get it of your chest!

Beste dagboek apps

Of je nu een Samsung- of Apple-telefoon hebt, deze onderstaande apps zijn ideaal om online in te journallen. 

  • Reflectly
  • Diaro
  • PicYourMoment
  • Day One
  • Daylio 

Online dagboek app: Reflectly

reflectly-online-dagboek-app-Tele2Blog

Een alles-in-een online dagboek app? Dat is Reflectly. Naast dat je hierin elke dag kunt journallen, is de app ook ideaal als je op zoek bent naar wat motivatie en positiviteit. Reflectly helpt je om je stress te verlagen en meer dankbaar te zijn over je leven. Ontvang elke dag een positieve quote of doe mee met de dagelijksechallenges. Het vetste aan deze dagboek app? Dat is dat het aangestuurd wordt door kunstmatige intelligentie. Met slimme vragen helpt het je om de waan van de dag van je af te spoelen.

Download on App StoreGet it on Google Play

Online dagboek app: Diaro

Diaro-online-dagboek-app-Tele2Blog

Ook in de app Diaro kun je een online dagboek bijhouden. Per dag noteer je gemakkelijk in de app al je ervaringen en gedachten. Wil je je gevoel versterken met een foto? Met één klik upload je ook een afbeelding bij je verhaal. Diaro kun je zelfs als agenda gebruiken. Handig, want zo heb jij al je activiteiten en hersenspinsels altijd bij elkaar. En wil je zeker weten dat je huisgenootje niet ineens in je dagboek spiekt? Je kunt de app zelfs vergrendelen met een wachtwoord. Zo zijn al je geheimen altijd helemaal safe. ;-)

Download on App StoreGet it on Google Play

Online dagboek app: PicYourMoment

PicYourMoment-online-dagboek-app-Tele2Blog

Ben je niet zo’n schrijver? No worries! Je kunt ook een online dagboek maken met foto’s. PicYourMoment is hier een handige app voor. De app vraagt je elke dag op een random moment om een foto te maken. Of je nu net met je kat aan het knuffelen was, of je tanden aan het poetsen bent: door in onverwachte situaties een foto te maken, leg je echt je alledaagse leven vast. Leuk voor later!

Download on App StoreGet it on Google Play

Online dagboek: Day One

Day One Journal-online-dagboek-app-Tele2Blog

Voor iedereen die van journallen zijn nieuwe dagelijkse ritueel wil maken, is daar de Day One app. Hiermee stel je gemakkelijk reminders in om elke dag even een stuk te schrijven. Deel alles over je leuke of niet zo leuke dag en geef je verhaal een boost met een bijpassende foto. Ook kun je bij elk stukje tekst de locatie toevoegen. Throwbackje naar die prachtige, zonnige dag in het park met je lover? In één klik haal jij dat moment weer voor de geest. Re-live memories!

Download on App StoreGet it on Google Play

Online dagboek: Daylio 

Daylio-online-dagboek-app-Tele2Blog

Vraag jij het jezelf weleens? Hoe het écht met je gaat? Mocht je dit lastig vinden, dan is Daylio dé ultieme online dagboek app voor je. Elke dag leg je hierin je humeur van die dag vast: van super tot oké en vreselijk. Door regelmatig bij jezelf in te checken hoe het met je gaat, kun je met Daylio je gewoonten en patronen ontdekken. Zo zie je in een stemmingsgrafiek hoe vaak je eigenlijk happy of sad bent. Of ontdek je in het jaaroverzicht hoe het voorgaande jaar voor je was. Extra leuk aan Daylio? Je kunt ook gelijk doelen stellen. Ideaal als je echt iets wilt veranderen.  

Download on App StoreGet it on Google Play

Succes met journallen!