Bloemen-OnePlus-8-review-Tele2
20 - 04 - 20202 min. leestijd

OnePlus 8 review: dit vinden de kenners

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ja-ha, het is echt waar: de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro zijn nu te pre-orderen met abonnement bij Tele2. Het fijne is: beide toestellen zijn van topkwaliteit, hebben te gekke specs én zien er nog eens shiney uit ook. Benieuwd wat de tech-experts van de nieuwe OnePlus 8-toestellen vinden? Lees het hier in onze OnePlus 8 review.

Op woensdag 15 april lanceerde OnePlus twee gloednieuwe telefoons, namelijk de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro. Dat het echte pareltjes uit smartphoneland zijn, kon je al in ons blog over de OnePlus 8 specificaties lezen. Toch is het ook wel fijn om te weten wat de experts ervan vinden. Wij gingen in speurmodus en stelden een OnePlus 8 review voor je samen. Let’s goooo.

OnePlus 8 review: ‘uitstekende display’telefoon-OnePlus-8-review-Tele2

Je kan er bij de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro haast niet omheen: het scherm! Zo heeft het scherm van de OnePlus 8 een Full HD+-resolutie met 1800 x 2400 pixels. En is die van de 8 Pro zelfs nog iets beter dankzij een Quad HD+-resolutie met 3168 x 1440 pixels. Ook de experts zeggen lovende dingen over de schermen. Zo noemt Tomsguide het ook wel: ‘uitstekende displays’. Dankzij de scherpe kleuren en realistische kleurweergave kijk je je favo vlog of al die Insta-Stories altijd in de hoogste kwaliteit.

Wist je dat het scherm daarnaast ook supersnel reageert op je aanraking? De OnePlus 8 heeft namelijk een verversingssnelheid van 90 GHz, de OnePlus 8 Pro zelfs een van 120 GHz. Supersnel reageren op de apps van je bestie? Of extra snel actie ondernemen in je favo online game? Met deze supersnelle displays gaat dat razendsnel ;-).

OnePlus 8 review: ‘geweldige batterijduur’

Films streamen, gamen, vlogs opnemen: met de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro doe je het met gemak. Het mooie is dat de batterij het ook aan kan. Zo zegt The Verge over de batterijen dat het een ‘geweldige levensduur heeft’. Wat dit betekent? Dat je met de 4300 mAh-batterij in de OnePlus 8 en de 4510 mAh-batterij in de 8 Pro altijd meer dan genoeg hebt. Geen stress dus dat je na het spelen van die game niet meer kunt videobellen met je friends. Het is allemaal mogelijk!

OnePlus 8 review: ‘zo snel als nodig is’

We gebruiken onze smartphone haast voor alles: muziek streamen, je oma bellen, films kijken, boodschappenlijsten maken… noem het maar op. Natuurlijk willen we dat dit allemaal soepel verloopt, zonder haperingen of dat je telefoon vastloopt. Goed nieuws: de OnePlus 8 en 8 Pro zijn allebei heerlijk snel, dankzij de Snapdragon 865-chipset. Zo noemt TechRadar de OnePlus 8 ‘zo snel als nodig is’. Wat dit betekent? Dat je zorgeloos zware games kunt spelen of video’s kunt streamen. Altijd in de beste kwaliteit en zonder ruis.

OnePlus 8 review: ‘camera uit de middenklasse’

Last but not least, hoe scoort de camera van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro volgens de kenners? TechRadar plaatst de camera ‘in de middenklasse van high-end toestellen’. Wat dit inhoudt? Dat de camera’s genoeg features hebben om mooie foto’s te maken, maar dat er ook betere camera’s in smartphoneland bestaan. Toch kun je ook met deze toestellen fijne kiekjes schieten. De OnePlus 8 heeft drie camera’s aan de voorkant die foto’s in 48, 16 en 2 megapixels schieten. De 8 Pro heeft vier camera’s en die maken beelden in 48, 48, 8 en 5 megapixels. Beide smartphones hebben daarnaast 16-megapixelcamera aan de voorkant. Laat die selfies maar komen ;-).

Pre-sale OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro

Wil je een van deze toestellen hebben? Vanaf nu kun je een OnePlus 8 of OnePlus 8 Pro in de pre-sale kopen met een Tele2 abonnement. Vanaf 21 april is het toestel dan al beschikbaar en leverbaar. Hierdoor hoef jij dus niet extreem lang te wachten op je nieuwe gadget. Bestellen maarrrr.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt