Chillen-offline-muziek-luisteren-Tele2
29 - 04 - 20203 min. leestijd

Offline muziek luisteren? Dit zijn de 5 handigste apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Altijd en overal naar je favo tunes luisteren, maar geen data verspillen? That sounds like heaven! Het fijne is: met offline muziek luisteren is het mogelijk. Zo hoef je je geen zorgen te maken om je dataverbruik, maar kun je wel lekker altijd de nieuwste muziek van je favo artiest streamen. Check hier de 5 handigste apps om muziek te luisteren zonder internet.

Offline muziek luisteren via Soundcloud GoSoundcloud-Go-offline-muziek-luisteren-Tele2

Een chille app om offline muziek mee te luisteren is Soundcloud. Hierin vind je meer dan 200 miljoen tracks, waardoor je never nooit uitgeluisterd raakt. Dankzij de wereldwijde community van 20 miljoen artiesten vind je op Soundcloud muziek die op geen een andere streamingsdienst staat. Van exclusieve tracks tot DJ-sets, uitzendingen van de radio, remixen en freestyles: je vindt het er allemaal.

Mocht je een Soundcloud Go-abonnement hebben, dan kun je muziek ook offline opslaan. Je kunt dan zoveel tunes bewaren als je wil en deze streamen tot je erbij neervalt. Zonder data te verbruiken dus. Niceeee! Een Go-abonnement heb je al voor € 5,99 per maand.

Soundcloud is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Offline muziek luisteren via Spinrilla ProSpinrilla-offline-muziek-luisteren-Tele2

Alle hiphop-lovers verzamelen! Ook met Spinrilla kun je namelijk offline muziek luisteren. In deze app vind je de beste hiphopmuziek van vroeger én nu. Ontdek wie de allernieuwste hiphopsterren zijn, luister naar tracks voordat anderen ze kennen of zing mee met een nummer van back in the days. Jij bepaalt zelf waar je zin in hebt! Om offline muziek te luisteren, heb je een abonnement nodig. Het mooiste is: het kost je maar € 1,99 per maand. Best een goede deal als je daarmee data bespaart, toch ;-)?

Spinrilla is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Tip: je nooit meer zorgen hoeven maken om je MB’s? Check Tele2 Unlimited en stream, game of surf tot je een ons weegt.

Offline muziek luisteren via Spotify PremiumSpotify-offline-muziek-luisteren-Tele2

Het is misschien wel de walhalla of music: Spotify! In deze app vind je meer dan 50 miljoen verschillende nummers, in welk genre je maar kunt bedenken. Van feestmuziek tot tunes voor pure focus: in de bibliotheek is iedere muziekstijl geordend per categorie. Ook kun je er hartstikke veel podcasts en audiobooks vinden. Waar je op dat moment ook zin in hebt: Spotify has it all.

Om via deze app offline muziek te luisteren, heb je eerst een Spotify Premium-account nodig. Voor € 9,99 per maand heb je zo’n abonnement. Hierna is het een kwestie van je favo playlist downloaden en… streamen maarrrr ;-)!

Spotify is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Tip: voordelig je favo muziek streamen? Bijvoorbeeld als je in het vliegtuig ook offline wil streamen? Split de kosten en deel een account met je familie via Spotify Family. Werkt top!

Offline muziek luisteren via Apple MusicApple-music-offline-muziek-luisteren-Tele2

Nog een handige app om offline muziek te streamen? Dat is Apple Music. Ook hier heb je eerst een abonnement nodig, maar daarna kun je zoveel muziek luisteren als je wil. Zo vind je in de app ruim 60 miljoen nummers die je kunt beluisteren. Van gloednieuwe tracks tot handige afspeellijsten voor het thuiswerken: typ het in de zoekbalk en gij zult vinden! Een abonnement heb je voor € 9,99 per maand. Daarna kun je zoveel nummers offline opslaan als de opslagruimte van je telefoon toelaat. Dat klinkt als een heerlijk luisterfeestje!

Apple Music is gratis te downloaden voor iOS.

Muziek luisteren zonder internet? Check DeezerDeezer-offline-muziek-luisteren-Tele2

Ook via de Deezer-app kun je offline muziek luisteren. Voor € 9,99 per maand kun je oneindig veel nummers opslaan op je telefoon. Ideaal voor als je nog maar weinig MB’s over hebt, maar wel naar je favo artiest wil luisteren tijdens dat rondje hardlopen. Wat je van Deezer kunt verwachten? Een heleboel muziekplezier! In de app vind je ruim 56 miljoen tracks, die je afspeelt zonder reclame en in hoge audiokwaliteit. En heb je meer zin in een podcast? Ook deze vind je in de Deezer-app. Zeker de moeite waard dus!

Deezer is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Offline muziek luisteren, via welke app doe jij dat het liefst?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt