Fotostudio_Tele2-Nokia-smartphone_Main
08 - 04 - 20193 min. leestijd

Van budget tot high end, check hier de Nokia smartphone

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Iedereen kent hem nog wel, de iconische Nokia 3310. We speelden er back in the days potjes snake op alsof onze levens ervan afhingen. En liet je ‘m vallen? Dan zat er eerder een barst in de stoep dan in het scherm. Het toestel was onverwoestbaar. Mocht je toch een barstje in je frontje ontdekken, dan verwisselde je hem gewoon met een nieuw kleurtje of een printje #pimpmyphone! Tegenwoordig zijn Nokia smartphones ontzettend techie en een soms zelfs hoogstandjes onder de telefoons. Wij zetten de beste Nokia’s op een rijtje.

Nokia Smartphone: Nokia 9 PureView

3310_Inline_Tele2-Nokia-smartphone

Meet the newbie in town: de Nokia 9 PureView. Dit nieuwste topmodel van Nokia is classy AF. Lekker dunne schermranden, schuin aflopende zijkanten, chique uitstraling… need we say more?

5-in-1-camera

Vijf camera’s? In één telefoon? Yeheees! Niets is onmogelijk met de makers van Nokia. Deze Nokia Smartphone is gezegend met vijf camera’s aan de achterkant, waarmee jij de scherpste foto’s ever maakt. Ook in het donker of juist in de felle zon. Perfecte kleurdiepte, check!

Super-mega-ultra-snel

Als je dacht dat het niet sneller kon, bewijst de Nokia 9 PureView je zeker het tegendeel. Dankzij zijn gloednieuwe hardware (Snapdragon 845) behoort dit toestel tot de snelste smartphones ooit. Een 3 uur durende film kijken of een heavy game spelen? Easy peasy! Met een batterij van 3320 mAh belooft dat urenlang lol.

Altijd up-to-date

In een tijdperk waar alles continu verandert, kun je niet achterblijven op je updates. Deze Nokia smartphone belooft jou telkens op de hoogte te houden van nieuwste updates. De Nokia 9 PureView beschikt namelijk over het welbekende Android One-keurmerk. Oftewel: hallo-gegarandeerd-twee-jaar-de-nieuwste-software!

Nokia Smartphone: Nokia 8.1

Liever iets meer money in your pocket houden, maar niet inleveren op kwaliteit? Zeg hallo tegen de Nokia 8.1. Dit toestel is voor zijn prijs misschien wel de snelste telefoon die er is.

Haarscherp display

Even naar je favo vlogger kijken of Fortnite spelen? Met een 6,18-inch scherm en Full HD+-resolutie beleef je ieder beeld helder en in topkwaliteit. Het toestel heeft een scherm waar je U tegen zegt, waardoor iedere animatie nog realistischer weergegeven wordt. Dat betekent: lekker unlimited streamen op een groot scherm, wanneer je maar wil!

Betaalbaar en supersnel

We hadden het al kort even benoemd, maar de Nokia smartphone Nokia 8.1 is voor zijn soort en prijs misschien wel de meest betaalbare en snelste smartphone die er is. De Snapdragon 710-processor is mega krachtig, waarnaast jouw toestel ook nog eens zuinig en snel is. Top deal, vind je niet? 😉

De beste Android-versie

Net als de Nokia 9 PureView beschikt ook dit toestel over het Android One-keurmerk. Zo is de Nokia 8.1 voor twee jaar up-to-date met de allernieuwste en verbeterde software, waardoor het razendsnel werkt. You won’t miss out!

Nokia Smartphone: Nokia 7.1

Last but not least: de Nokia 7.1. Dit toestel werd eind 2018 geïntroduceerd, maar is echt een pareltje onder de Nokia smartphones. Een strak design, enorm scherm en ook nog eens razendsnel en goedkoop – klinkt als alleen maar voordelen, toch?

Stijlvol design

Pure perfectie? Dat is de Nokia 7.1. Het model is gemaakt van metaal en glas, waardoor het niet alleen mooi oogt maar ook nog eens extra sterk is. En wist je dat de randen diamant afgeslepen zijn? Hiermee is het toestel een echte lust voor het oog.

Groot en helder scherm

Kijk video’s waar je maar wilt. Met een PureDisplay dat HDR10 ondersteunt, zijn de contrasten op jouw scherm hoog en stream je zelfs in de felle zon. Daarnaast heeft het een Full HD+-resolutie van 2280×1080 pixels, waardoor je elke game in topkwaliteit beleeft.

Power batterij

Met een grote batterij van 3060 mAh laat jouw Nokia smartphone je never in de steek. Stream video’s, speel muziek af en maak foto’s; de hele dag door! Is ‘ie toch ineens leeg? Binnen een half uur heb jij jouw Nokia al voor de helft opgeladen.

Wat is jouw favoriete Nokia smartphone?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt