Tele2 Blog

Nieuws app: met deze vijf ben je altijd up-to-date!

Is het jouw goede voornemen om dit jaar te weten wat er speelt in de wereld? Of om in die pubquiz de show te stelen met jouw goede antwoorden op die ó zo lastige nieuwsvragen? Met een nieuws app ben je gegarandeerd up-to-date! Wil je weten wat de vijf beste zijn? Klikkerdeklik!

Nieuws app: Nu.nl

nieuws app nu tele2Het zal je niet verrassen dat deze nieuws app ertussen staat. Nu.nl is een super overzichtelijke, snelle en heerlijk complete nieuws app. Hier lees je altijd meteen het laatste nieuws. Bovendien zijn er liveblogs die je over evenementen op de hoogte houden die nu gaande zijn, zoals die spannende voetbalwedstrijd. Daarnaast kun je in de Nu.nl app terecht voor longreads, video’s en foto’s.

Nu.nl is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Nieuws app: NOS

nieuws app nos tele2Snel even het journaal terugkijken of dat fragment van die voetbalwedstrijd van gister? Hupsakee, downloaden die nieuws app van de NOS! Hier lees én zie je het laatste nieuws. Inclusief allerlei interessante reportages en achtergrondinformatie. Precies wat je nodig hebt om die wisselbeker van de plaatselijke pubquiz ein-de-lijk te winnen!

NOS is beschikbaar voor Android en iOS.

Nieuws app: Blendle

nieuws app blendle tele2Nieuws uit allerlei hoeken! Wil je graag het nieuws uit verschillende hoeken ontdekken en langere artikelen van je favoriete bladen lezen? Dan zit je bij Blendle helemaal goed. Betaal alleen voor datgene wat je interessant vindt om te lezen. Dat is het principe van Blendle. Hiermee koop je losse nieuwsberichten uit de krant.

Blendle is beschikbaar voor Android en iOS.

 

Nieuws app: Basket

nieuws app basket tele2Zoek je iets leuks om te lezen als je het vliegtuig naar de zon pakt? Dan is Basket een aanradertje! Met deze nieuws app kun je namelijk nieuwsberichten offline opslaan, zodat je ze kunt lezen als je even geen internet hebt. Ook handig is dat de app allerlei categorieën heeft, zodat je nieuwsberichten netjes gesorteerd zijn. Handig om precies te vinden waarin jij geïnteresseerd bent!

Basket is beschikbaar voor Android.

Nieuws app: RTL Nieuws

nieuws app rtl nieuws tele2Met één nieuws app geheel op de hoogte te zijn: van het zakelijke nieuws van RTL Z tot de laatste nieuwtjes van de Kardashian-klan via RTL Boulevard. Met de RTL Nieuws app haal je het in een klap naar je telefoon. Inclusieve leuke columns en een dagelijks magazine. Kortom, rennen naar de plaatselijke App Store! 😉

RTL Nieuws is beschikbaar voor Android en iOS.

Wat vind jij de beste nieuws app?

Reacties