nieuws app Tele2
22 - 05 - 20202 min. leestijd

5x de beste nieuws app om up-to-date te zijn

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil je meer weten over wat er in de wereld speelt? Of jezelf alvast klaarstomen voor die online pubquiz om goede antwoorden te geven op die ó zo lastige nieuwsvragen? Met een nieuws app ben je up-to-date. Benieuwd welke vijf de beste zijn? Klikkerdeklik!

Wat is de beste nieuws app?

Dat ligt natuurlijk helemaal aan jou en wat je interessant vindt. Lees je het liefste reportages of achtergrondartikelen over een bepaald nieuwsitem? Dan is de NOS nieuws app je go to place. Hou je meer van een combinatie van nieuws en updates uit de showbizz? De RTL Nieuws app heeft het allemaal voor je. Kortom: elke nieuws app heeft zijn eigen specialiteiten. Het is dus aan jou wat de beste nieuws app is. Weet je dit nog niet? Lees dan snel verder, want hieronder lichten we er vijf uit. Go, go, go!

Nieuws app: Nu.nl

nieuws app nu tele2Het zal je niet verrassen dat deze app ertussen staat. Nu.nl is een super overzichtelijke, snelle en heerlijk complete nieuws app. Hier lees je altijd meteen het laatste nieuws. Bovendien zijn er liveblogs die je over evenementen op de hoogte houden die nu gaande zijn, zoals die spannende voetbalwedstrijd. Daarnaast kun je in de Nu.nl app terecht voor longreads, video’s en foto’s.

Nu.nl is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

NOS nieuws app

nieuws app nos tele2

Snel even het journaal terugkijken of dat fragment van die voetbalwedstrijd van gister? Hupsakee, downloaden die app van de NOS! Hier lees én zie je het laatste nieuws. Inclusief allerlei interessante reportages en achtergrondinformatie. Precies wat je nodig hebt om die wisselbeker van de plaatselijke pubquiz ein-de-lijk te winnen!

NOS is beschikbaar voor Android en iOS.

Nieuws app: Blendle

nieuws app blendle tele2Nieuws uit allerlei hoeken! Wil je graag het nieuws uit verschillende hoeken ontdekken en langere artikelen van je favoriete bladen lezen? Dan zit je bij Blendle helemaal goed. Betaal alleen voor datgene wat je interessant vindt om te lezen. Dat is het principe van Blendle. Hiermee koop je losse nieuwsberichten uit de krant.

Blendle is beschikbaar voor Android en iOS.

 

Nieuws app: Basket

nieuws app basket tele2Zoek je iets leuks om te lezen als je het vliegtuig naar de zon pakt? Dan is Basket een aanradertje! Met deze app kun je namelijk nieuwsberichten offline opslaan, zodat je ze kunt lezen als je even geen internet hebt. Ook handig is dat de app allerlei categorieën heeft, zodat je nieuwsberichten netjes gesorteerd zijn. Handig om precies te vinden waarin jij geïnteresseerd bent!

Basket is beschikbaar voor Android.

RTL Nieuws app

nieuws app rtl nieuws tele2Met één app geheel op de hoogte te zijn: van het zakelijke nieuws van RTL Z tot de laatste nieuwtjes van de Kardashian-klan via RTL Boulevard. Met de RTL Nieuws app haal je het in een klap naar je telefoon. Inclusieve leuke columns en een dagelijks magazine. Kortom, rennen naar de plaatselijke App Store! 😉

RTL Nieuws is beschikbaar voor Android en iOS.

Wat vind jij de beste nieuws app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt