raket_nieuwe_samsung_tele2_blog_main
17 - 09 - 20182 min. leestijd

Nieuwe Samsung op komst, de opvolger van de Galaxy S9?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Samsung gaat in sneltreinvaart doorrr! De Galaxy Note 9 is nog geen maand oud of er is alweer nieuws over een nieuwe toptelefoon van de fabrikant. De Galaxy S9 krijgt namelijk een opvolger! Gaat deze telefoon de Galaxy S10 heten of kiest Samsung toch voor een andere naam? Wij zoeken alles over deze nieuwe Samsung voor je uit. #techalert

Hoe gaat de nieuwe Samsung heten: Galaxy S10 of wordt het toch een andere naam?NEW_nieuwe_samsung_tele2_blog_inline

De nieuwe Samsung moet de opvolger worden van de Galaxy S9. Samsung heeft nog niet bevestigd of deze telefoon de Galaxy S10 gaat heten of dat het voor een andere naam kiest. Dat is ook mogelijk. Zo deed Apple dat bijvoorbeeld ook met de iPhone X, die qua naam ook op geen enkele andere iPhone leek. De kans is groot dat de naam van de nieuwe Samsung tot zijn release een gevalletje best-kept-secret wordt ;-).

Wanneer wordt de nieuwe Samsung gelanceerd?

Over de lancering gesproken, wanneer komt de nieuwe Samsung uit? TechRadar denkt dat de fabrikant de nieuwe Galaxy op het Mobile World Congress presenteert. De grootste Tech-beurs ter wereld is volgend jaar van 25 tot en met 28 februari. Samsung heeft dit nog niet bevestigd. De vorige keren organiseerde Samsung aan de vooravond van het MWC het Unpacked-evenement. Zit zo’n evenement er in 2019 ook weer aan te kopen? Wij houden je op de hoogte!

Is er al iets bekend over de specificaties van de nieuwe Samsung?

Alrighty then: over de naam en releasedatum van de nieuwe Samsung is nog niet veel duidelijk. Over z’n specs ’n facts? Ietsje meer. Tijd voor een rumor round. Veel Tech-sites doen heel veel onderzoek naar de mogelijke Galaxy S10 en zij denken al meer te weten over de nieuwe Samsung. Goed om te weten: Samsung heeft dit allemaal niet bevestigd, dus het is nog maar de vraag of alle informatie klopt.

Komen er drie nieuwe Samsungs?

Samsung zou met de nieuwe Galaxy he-le-maal los gaan. Niet alleen qua specificaties, maar ook qua aantallen. Volgens analist Ming-Chi Kuo, die vaak over goede informatie beschikt, maakt Samsung drie nieuwe Galaxy S10-telefoons, aldus Business Insider. Daarbij zit het verschil tussen de telefoons ‘m in het schermformaat:

  • 5,8 inch
  • 6,1 inch
  • 6,4 inch

Ja, dat zie je goed! Keuze uit drie verschillende nieuwe Samsungs. Kortom: voor ieder wat wils! Het zou toch mooi zijn als dit écht waar is.

Krijgt ‘ie een vingerafdruksensor IN het scherm?

Een van de grootste vernieuwingen wordt volgens het gezaghebbende Tom’s Guide een ingebouwde vingerafdruksensor. Deze zit in de nieuwe Samsungs volgens de site niet in een knop verwerkt, maar in het scherm. Onzichtbaar dus, maar wel te gebruiken! In hippe Tech-taal wordt dit ‘Finger on Display’ genoemd, oftewel: FOD. Extra voordeel is dat het ontwerp van de telefoons hiermee nog strakker wordt, omdat er weer een knop minder in de telefoon zit.

Zit er een driedubbele camera in de nieuwe Samsung?

Samsung staat al bekend om zijn briljante smartphonecamera’s en daar gaat het met de nieuwe telefoons misschien een schep bovenop doen. De fabrikant overweegt volgens Techradar om drie camera’s aan de achterkant te plaatsen. Dat zagen we eerder al bij de Huawei P20 Pro, maar het komt verder nog niet voor. Drie camera’s betekent mooiere foto’s in het donker dankzij een verstelbaar diafragma en extra goede ingezoomde foto’s. We zijn benieuwd wat de voordelen van de camera’s in de nieuwe Samsungs precies zullen zijn!

Welke vette feature moet de nieuwe Samsung van jou krijgen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt