4 smartphones_Mijn_TELE2_App_Main
20 - 07 - 20182 min. leestijd

De nieuwe MijnTele2-app: dit wil je!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met de nieuwe MijnTele2-app ben jij in control. Beloofd. Wij willen namelijk dat jij de allerbeste klantervaring beleeft. Dat je kapitein bent op je eigen Tele2-schip en dat je zelf beslist hoe je wat wanneer aanpast aan je abonnement. Met een beetje hulp, van wel 800 klanten, hebben we een gloednieuwe Tele2-app ontwikkeld die voldoet aan AL jouw verwachtingen.

Dikke fissa: de nieuwe MijnTele2-app

Waarom een nieuwe MijnTele2-app?

Het was tijd voor wat nieuws. Klanten gaven aan dat de oude app niet voldeed. Daarom zijn we samen met 800 klanten aan de slag gegaan om iets nieuws te ontwikkelen. Na feedback van een club van 800 Tele2-klanten, zijn we tot een lijst aan functionaliteiten gekomen die we gewoon móesten en zouden toevoegen aan de MijnTele2-app. Vooral makkelijk en snel vinden waar je naar op zoek bent, was een belangrijke voor deze ‘Club Van 800’. En toen hebben we de hele app maar op de schop genomen. Als je dan toch bezig bent… 😉

4 halve smartphones_Mijn_TELE2_App_INline

Wat is er nieuw aan de MijnTele2-app?

Snel en makkelijk vinden wat je zoekt, hoe doe je dat? Tromgeroffel… een superslimme, zelflerende chat-robot! Zie ‘m als een soort van Zack Efron die in Baywatch levens redt én antwoord heeft op iedereens vragen. Hij is alleen ietsjes slimmer, dankzij Artificial Intelligence. Want hoe meer je de robot vraagt, hoe slimmer hij wordt. Hoeveel MB’s heb ik nog over? Wanneer mag ik mijn abonnement verlengen? Wat voor weer wordt het? Hoe meer vragen je stelt, hoe meer de robot leert. De chatrobot is nog niet perfect, maar blijft in ontwikkeling!

Geen fan van robots? Je kunt de nieuwe MijnTele2-app ook ‘gewoon’ via het menu bedienen. Via het menu navigeer je en vind je zó wat je zoekt. Ook handig aan de nieuwe app: wanneer je inlogt, geeft de app je automatisch een update hoeveel belminuten je nog over hebt en hoeveel data je nog hebt. Het inloggen is sowieso al een feestje, want je logt één keer in, en vervolgens gebruik je gewoon je pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning. Lekker makkelijk.

Wat je nog meer kunt met de app:

  • Overal ter wereld direct inzicht krijgen in je verbruik.
  • Overal ter wereld extra bundels kopen.
  • Meerdere mobiele apparaten koppelen aan de app.
  • Facturen checken.
  • Je persoonlijke gegevens en instellingen checken en wijzigen.
  • Vragen stellen via onze social-mediakanalen, ons forum of even bellen.
  • Feedback en verbeterpuntjes doorgeven via de app.

Hoe gebruik je de MijnTele2-app?

Door ‘m te downloaden, eenmalig in te loggen en dan gewoon te beginnen! Check je verbruik, beheer je abonnement, stel je bundels bij, bekijk je factuur. Simpel, snel en helemaal zelf. De chat-robot staat voor je klaar om uit te leggen hoe jij al je Tele2-zaken regelt. Zelf aan de knoppen zitten, dat wil je!

Klaar voor de start?

Downloaden maar! Download nu de nieuwe MijnTele2-app en ontdek hoe jij in control bent.

De MijnTele2-app download je gratis voor Android en iOS.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt