iphone_xs_nieuwe_iphone_tele2_main
13 - 09 - 20183 min. leestijd

Daar zijn ze: de nieuwste iPhone Xs, Xs Max en Xr

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

OMG! OMG! OMG! Woensdagavond zijn de nieuwe iPhones aangekondigd. Na wekenlang specs raden, prijzen gokken en fantaseren over wat ‘ie allemaal zou kunnen, heeft CEO Tim Cook ein-de-lijk de drie(!) nieuwe iPhones gepresenteerd. En tadaaa, dit zijn ze: de iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone Xr.

Keynote samenvatting

Ieder jaar presenteert Apple in september haar nieuwste producten. Het spannendst zijn altijd de nieuwe iPhones, want die willen we meteen hebben, hebben, hebben. Vorig jaar had Apple de wereld in haar greep met de compleet vernieuwde iPhone: de iPhone X. Dit jaar, op 12 september, liet Apple drie nieuwe iPhones zien. Allemaal opvolgers van de X: de iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr. Voor de techies: die ‘X’ spreek je uit als ‘tien’. Het mogen dan opvolgers zijn van het model van vorig jaar, vernieuwend zijn ze zeker! Maak kennis met de gezinsuitbreiding van Familie Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=iol8n3m88SA

Pre-order de iPhone Xs of de iPhone Xs Max nu!

Wat is er nieuw aan de iPhone Xs, Xs Max en Xr?

Als opvolgers van de iPhone X, liggen bij deze drie nieuwkomers de verwachtingen errug hoog. Wat er nóg beter is aan deze opvolgers? Ze zijn megasnel (dankzij de nieuwe A12 Bionic chip), zuinig in energieverbruik (mede dankzij neural engine) en kunnen heel wat werk verzetten (thank you, zes processorkernen). Net als bij de iPhone X, behoort de vingerafdruksensor bij de nieuwe modellen tot de verleden tijd. Het is #selfieforever met Face ID-gezichtsherkenning.

Influencers, bloggers, vloggers, Instagrammers, #igersholland, LET GOED OP! De camera is flink gepimpt bij de iPhone Xs en zijn broertjes. Met de vernieuwde sensoren, nog slimmere herkenning en automatische HDR-funtie maak je té gekke foto’s. En je bewerkt ze gewoon zelf op je telefoon, want dat kan allemaal met deze nieuwe pronkstukken. Kom maar door met die instafame!

Je bent zeker wel benieuwd naar wat de nieuwe iPhones los van elkaar nog meer kunnen. Komt ‘ie:

De iPhone Xs

iphone_Xs en Xs Max_iPhone_Xs_nieuwe_iphone_Tele2_Blog

Joe joe, daar is ‘ie hoor! De iPhone Xs. Klinkt als extra small, maar niets is minder waar. De iPhone Xs heeft een 5,8 inch OLED-scherm. Even groot als voorganger iPhone X. Aan opslagcapaciteit geen gebrek: met maximaal 512 GB zit je helemaal goed. Dan de camera aan de achterzijde. Een dubbele (!) 12-megapixelcamera snapt, schiet, klikt en maakt de tofste foto’s. Ook in beweging, in het donker, tegen de zon in en met een goede portie scherpte-/diepteverhouding. Lekker bezig met je #photoskills!

iphone_Xs_Max_iPhone_Xs_nieuwe_iphone_Tele2_Blog

De iPhone Xs Max

Hij is groot, groter, GROOTST! De iPhone Xs Max is wel 6,5 inch. Say whuuut?! Klinkt bizar groot, maar het toestel is even groot als de iPhone 8 Plus. Wel met lekker veel scherm. Dit is het grootste iPhone-scherm evah. Qua specs is hij vergelijkbaar met de iPhone Xs. Het is vooral dat grote OLED-scherm wat deze twee toppers van elkaar onderscheidt.

Ohja, wat we waren vergeten te vermelden bij de Xs, maar ook geldt voor de Xs Max: design van roestvrij chirurgisch staal en water- en stofdicht! Ja je leest het goed, waterdicht: IP68!

De iPhone Xr

iphone_Xr_iPhone_Xs_nieuwe_iphone_Tele2_Blog

De derde toevoeging aan de nieuwste iPhone parels is de iPhone Xr. Deze telefoon heeft een 6,1 inch LCD-scherm. ‘Liquid Retina’ noemen ze het bij Apple ook wel. Een mooie middenmaat precies tussen de Xs broers in. Hoewel OLED nét wat scherper is dan LCD, behoort ook deze telefoon tot één van de beste toestellen van dit moment. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, zoals ze bij Apple zeggen. Dit model is water- en stof bestendig met een IP67 certificaat. De iPhone Xr wordt ook wel het ‘instapmodel’ genoemd van de drie nieuwe iPhones. Nét wat goedkoper dan de andere twee, maar wel verkrijgbaar in zes vette kleuren!

Hebben? Zo bestel jij de iPhone Xs, Xs Max of Xr

Helaas zijn deze telefoons niet meer beschikbaar bij Tele2. Je kunt wel een van de opvolgers van deze toestellen kopen. Wat dacht je ervan om de Apple iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max te kopen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt