nieuwe FOX series Tele2
29 - 01 - 20182 min. leestijd

Bingewatch alert! Deze 4 nieuwe FOX series wil je vanaf nu volgen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Op zoek naar een sicke nieuwe serie? We’ve got you covered! Wij checkten & verzamelden de chillste nieuwe FOX series voor je! Zo hoef jij alleen nog maar jouw favoriet te kiezen, je onesie aan te trekken en die nachos met kaassaus (op schoot) te serveren. – Iets met bingewatchen als een baas. 😉 –

The Walking Dead: maak je klaar voor een zombiemania-marathon

Wij zien, wij zien, wat jij niet ziet… en het is de terugkeer van The Walking Dead seizoen 8. Het achtste seizoen van de bloedstollende zombieserie werd op 22 oktober 2017 gelauncht en is nu, voor iedereen die het gemist heeft of er geen genoeg van krijgt (that’s us!), terug.

In seizoen 8 verklaart groepsleider en oud-politieagent Rick de oorlog aan Negan en zijn troepen. En dat terwijl Negan en consorten meedogenloos moorden én over meer wapens beschikken. Verwacht dus (nog meer) bloed, zweet, tranen en wederom… heeeul veel rondslingerde hersenresten.

The Walking Dead seizoen 8 start (opnieuw) op vrijdag 16 februari om 22:00 uur en geeft het startschot voor een The Walking Dead marathon. De eerste drie afleveringen van seizoen 8 kijk je namelijk achter elkaar op vrijdag, opgevolgd door drie afleveringen op zaterdag en twee op zondag. Een heel The Walking Dead weekend dus: wie wil?!

Psst! Wist jij al dat er ook een Augmented-Reality game van The Walking Dead aan zit te komen? To be continued!

The Exorcist: the horror is real

Niet vies van wat kippenvel en in voor de nodige nachtmerries? Dan is The Exorcist, een van de nieuwe FOX series, precies wat jij zoekt. The Exorcist is een psychologische thrillerserie, waarin twee priesters de demonische bezetenheid van een familie proberen te behandelen. Gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm over duivelsuitdrijvingen uit 1973. Dus uhm – wat zullen we zeggen? – niet voor p*ssy’s. 😉

The Exorcist seizoen 1 is op zondagen (meestal – hoe toepasselijk! – rond middernacht) te zien op FOX.

9-1-1: een sneak peek in het leven van hulpverleners

Klaar voor een kijkje in het extreem stressvolle leven van onze hulpverleners? En voor de verhoogde hartslag die je erbij cadeau krijgt? De nieuwe dramaserie 9-1-1 (niet verwarren met 9-11) brengt de high-pressure ervaringen van politieagenten, ambulancepersoneel en brandweermannen- en vrouwen in beeld. Gemaakt door de producers van American Horror Story en met Emmy Award-genomineerden Angela Bassett (American Horror Story) en Peter Krause (The Catch en Six Feet Under). Must-see!

9-1-1 is 3 januari, als een van de nieuwe FOX series, in première gegaan.

The X-Files 2018: paranormale kippenvel-cases

Throwback alert! The X-Files was al één van onze favoriete nineties series en nu is het FBI-duo Mulder & Scully terug: met het elfde (!) seizoen van de sciencefiction serie. Vorig jaar maakte de serie na veertien jaar haar comeback met een nieuw seizoen en nu wordt daar een paranormaal gevolg aan gegeven. In The X-Files 2018 vertolken David Duchovny en Gillian Anderson opnieuw de iconische agenten Fox Mulder en Dana Scully, en zijn er weer de nodige onmogelijke zaken die opgelost moeten worden. Slapeloze nachten gegarandeerd. (Sorry.)

The X-Files 2018 is op 4 januari gestart bij FOX.

Welke van deze nieuwe FOX series ga jij so-wie-so bingen?

P.S. Geen match gevonden in dit lijstje? Check dan even onze 5 andere favoriete FOX series!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt