nieuwe-films-2019-tele2
09 - 09 - 20192 min. leestijd

Komt dat zien: de nieuwe films van 2019

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

2019 presents een stapel aan steengoede, nieuwe films. Ja echt, ook de tweede helft van het jaar heeft reuzeveel tofs voor jou als filmlover in petto. Wij bespreken welke films jij zeker moet zien. Van drama tot comedy en van sci-fi tot thriller: in 2019 is er voor ieder wat wils. Wordt het #datenight of #friendsnight?

Nieuwe films: Hustlers

First in line, hetgrappige drama Hustlers! Na de beurscrash van 2008 zien strippers Romana en Daisy hun inkomsten sterk dalen. Ze besluiten samen met een groep andere strippers het roer om te gooien en hun voormalige Wall Street klanten op te lichten. Van liegen tot stelen en manipulatie: het lukt de dames al snel om een luxe en decadent leventje te creëren. Zal dit stand houden? Kijk Hustlers vanaf 12 september in de bioscoop.

PS. De rol van Romana wordt gespeeld door Jennifer Lopez #genieten! 

Nieuwe films: Rambo Last Blood

Eén van de meest geliefde actiehelden ooit is terug! Sylvester Stallone kruipt eindelijk weer terug in de rol van John Rambo. In Rambo: Last Blood volgen we John Rambo in zijn gevecht tegen een Mexicaans drugskartel. John is met pensioen als hij hoort dat zijn dochter is ontvoerd door het kwaadaardige kartel. Van geweld tot sekshandel: tijdens zijn zoektocht komt John in een extreem gewelddadige wereld terecht. Zal het lukken zijn dochter te bevrijden? Rambo: Last Blood draait vanaf 19 september in de bioscoop!

Nieuwe films: Ad Astra

Een film over de ruimte én Brad Pritt? Hell yeah!  In de film Ad Adstra volgen we de ruimteavonturen van de (licht) autistische ingenieur, Roy McBride. Een aantal jaren geleden reisde zijn vader af naar Neptunes om buitenaards leven op te sporen. Of het hem lukte? Niet bekend, want zijn vader keerde nooit meer terug. Nu, ruim twintig jaar later, reist Roy door het zonnestelsel om zijn vader terug te vinden. Ad Astra is vanaf 19 september in de bioscoop te zien!

Nieuwe films: Maleficent 2

Disney-lovers opgelet! Wie al niet genoeg kon krijgen van Angelina Jolie als slechte fee in Malificent 1… Goed nieuws, er komt namelijk een tweede deel! Waar je in het eerste deel kon zien hoe Maleficent geworden is wie ze is, zie je in Maleficent 2 hoe de band tussen haar en Doornroosje (Aurora) zich verder ontwikkelt. Wanneer Aurora besluit dat ze wil trouwen met een prins, gaat het helemaal mis. Haar strenge peettante is het er niet mee eens en ontmoet de moeder van Aurora’s beoogde verloofde, die toevallig net zo kwaadaardig als Maleficent is… Kijk Maleficent 2 vanaf 16 oktober in de bioscoop.

Nieuwe films: Doctor Sleep

Voor de diehard horror-lovers onder ons: er komt weer een pareltje aan! Doctor Sleep is namelijk gebaseerd op het gelijknamige Stephen King boek en is een vervolg op King’s roman uit 1977: The Shining. In deze film volgen we Danny Torrance die na 30 á 40 jaar nog steeds nachtmerries heeft over het Overlook Hotel. Danny kampt met woede-uitbarstingen en een alcoholverslaving, waardoor hij besluit een nieuw leven op te bouwen in New Hampshire. Hier ontmoet hij de twaalfjarige Abra Stone én een wel heel mysterieuze groep: The True Knot… #exciting Doctor Sleep is vanaf 7 november in de bioscoop!

Is jouw favo nieuwe film nog niet in de bios?

Moet je lang wachten tot je favoriete film in de bios is? Niet getreurd, wij weten wel waarmee je de tijd ondertussen kunt doden. Check bijvoorbeeld eens deze games zonder wifi. Wedden dat jij binnen no time de tijd vergeet. 😉

Roept u maar! Welke nieuwe films missen wij nog in dit rijtje?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt