Tele2 Blog

Komt dat zien: de nieuwe films van 2019

2019 presents een stapel aan steengoede nieuwe films. Ja echt, het nieuwe jaar heeft reuzeveel tofs voor jou als film lover in petto. Wij bespreken – net als vorig jaar – welke films jij zeker moet zien. Van drama tot comedy en van animatie tot thriller: iedereen komt in 2019 aan zijn trekken. Wordt het #datenight of #friendsnight?

Nieuwe films: Instant Family (comedy)

Altijd leuk om naar te loeren: een film met lovely Mark Wahlberg in de hoofdrol. Instant Family gaat over de lovebirds Ellie en Pete die drie kiddo’s adopteren. Want ja, op die manier maken zij de wereld een stukkie mooier. Althans, dat hópen zij. Want dat zij vervolgens een gezin vormen met drie terror kinderen had natuurlijk niemand voorzien. Kijk en leef mee ;). De film draait vanaf februari in de bios.

Nieuwe films: THE LEGO MOVIE 2 (animatie)

Ja, je leest ’t goed: een LEGO film! Okay, let’s goho! Beleef In februari 2019 het avontuur van actiehelden die alles op alles zetten om hun geliefde stad te redden. Want dreigt er gevaar? JA! Buitenaardse LEGO DUPLO-indringers zijn geen lieverdjes en weten in no-time alles te verwoesten. Gaat het de inwoners van Steenstad lukken om hun city heel te laten?

Nieuwe films: Green Book (drama)

Tijd voor een waargebeurd en hartverwarmend verhaal. Een uitsmijter en concertpianist worden met elkaar opgezadeld tijdens een onvergetelijke reis. Onderweg komen hun verschillen (soms op pijnlijke wijze) naar voren en loopt het zeker niet op rolletjes tussen de twee. Ondanks alles bloeit er een bijzondere vriendschap op. Green Book is er een voor in de boeken. Te zien vanaf februari.

Nieuwe films: Flarsky (comedy)

Wanneer je als gewilde Hollywoodster vóór de camera shined, dan wordt het ook ‘ns tijd om indruk te maken achter de schermen. Daar zijn Seth Rogen en Charlize Theron het mee eens. Naast het produceren van de comedy Flarsky, vertolken zij ook de twee hoofdrollen. Flarsky gaat over een sneue journalist die zijn grote jeugd crush voor zich wil winnen: zijn oppas. Maar zijn oppas is inmiddels uitgegroeid tot een wereldvrouw met macht. Zien? In juli 2019 is de première.

Nieuwe films: IT: Chapter Two (horror)

O jee, is het in 2019 alleen maar #LOL en #drama op ’t witte doek? Nee, wees maar niet bang! IT: Chapter Two gaat je zeker een paar slapeloze nachten bezorgen. Dit sick enge verhaal (deel twee) van Stephen King gaat over een killer clown die jou niet aan het lachen gaat maken… Durf jij te kijken? Blok 5 september 2019 maar vast in je agenda.

Trouwens, ben jij crazy in love met horrorfilms? Check deze films dan ook even.

Nieuwe films: Captain Marvel (action)

Lekkerrrrrr, een film die draait om superkrachten en superhelden: Captain Marvel! En de cast? Dat zijn niet de minsten. We noemen Gemma Chan, Brie Larson, Samuel L. Jackson en Jude Law. In deze topper raakt de aarde verstrengeld in een oorlog tussen twee buitenaardse rassen. Maar dat laat legerpilote Carol Danvers niet zomaar gebeuren…Met haar superkrachten probeert zij de vijand tegen te houden, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Captain Marvel draait vanaf 6 maart in de bios. #zinin!

Opvallend dingetje onder de nieuwe films

In 2019 komen er opvallend veel remakes, sequals en verfilmingen uit. Godzilla: King of Monsters, Dumbo, Avengers 4, Aladdin en Transformers 6…om maar iets te noemen. Kijk maar even welke je kijkt :P.

Roept u maar! Welke nieuwe films missen wij nog in dit rijtje?

Reacties