nieuwe films tele2
20 - 12 - 20172 min. leestijd

Nieuwe films die je in 2018 MOET zien!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Filmliefhebbers opgelet: in 2018 komt er een storm aan nieuwe films uit die je zeker moet checken. Heel wat epische trilogieën beleven komend jaar hun finale en daarnaast komen er ook een aantal sequals en reboots van legendarische titels uit. Tijd om de tofste nieuwe films met je te bespreken, zodat jij de premièredatum alvast met koeienletters in je agenda kunt kalken.

The Maze Runner: The Death Cure

In januari komt eindelijk de finale van The Maze Runner uit. The Maze Runner: The Death Cure werd nog uitgesteld omdat Dylan O’Brien, die Thomas speelt, tijdens het filmen een ongeluk kreeg. Ons geduld werd dus op de proef gesteld, maar over ruim een maand is de film dan écht te zien! De jongens en Teresa zijn inmiddels allang uit het doolhof ontsnapt en toen bleek dat ze in een post-apocalyptische wereld terechtkwamen. Lukt het Thomas om de cure voor de Flare te vinden? Wij tellen alvast af naar januari!

Avengers: Infinity War

CAN’T. WAIT!!!11!!! Eind april komt de finale van The Avengers uit: Infinity War! In de eerste twee films bonjourden Iron Man, Black Widow, Hulk, Thor en Captain America al heel wat aliens terug naar de diepste krochten van het heelal. In het slotstuk nemen ze het op tegen Thanos. Dit figuur laat een spoor van vernieling in het heelal achter. De Avengers moeten snel in actie komen, anders kan dat weleens het einde van het universum betekenen. Aftellen maarrrrr!

Jurassic World: Fallen Kingdom

T-Rexen komen in 2018 ook weer terug naar de bios! Het vervolg op Jurassic World uit 2015 komt namelijk uit. Natuurlijk weer met onze held Chris Pratt in de hoofdrol. In Jurassic World: Fallen Kingdom dreigt een vulkaanuitbarsting op het Jurassic-eiland de dinosaurussen (opnieuw) uit te roeien. Willen we niet natuurlijk! Gaat het lukken om de resterende dino’s die na de ramp in de eerste film nog leven te redden? Misschien is dit wel één van de nieuwe films waar wij het meeste naar uitkijken! Nog even geduld wel, want Jurassic World: Fallen Kingdom is vanaf juni in de bioscoop.

Tomb Raider

Diehard gamer? Ook dan kom je volgend jaar met nieuwe films zeker in de bios aan je trekken. Zo komt onder andere een nieuwe Tomb Raider-film uit. Inmiddels is het alweer heel wat jaartjes terug dat Angelina Jolie als Lara Croft te zien was. Nu is het Alicia Vikander die Lara speelt. Wanneer Lara strandt op het eiland waar haar vader verdween, moet ze alle registers opentrekken om zichzelf te redden. Nagelbijten ge-ga-ran-deerd! Gelukkig is het niet lang meer wachten op de nieuwe Tomb Raider, want hij is vanaf maart in de bios!

Fifty Shades Freed

*Zwoel muziekje aan*… Dames, zijn jullie er klaar voor? Mrs. Grey will see you now…  In februari komt Fifty Shades Freed uit, de derde en laatste film in de Fifty Shades-serie. Christian en Ana zijn getrouwd en hard op weg een gelukkig gezinnetje te worden. Alle newlywed demons lijken te zijn verdwenen, of toch niet? Ga er maar goed voor zitten, want het belooft weer een semi-erotische rollercoaster te worden. Rrrrrrrr!

Andere toffe nieuwe films die in 2018 uitkomen

2018 belooft een te gek filmjaar te worden. Er komen namelijk nóg een heleboel toffe nieuwe films uit. Deadpool 2, Ant-Man and the Wasp, Pacific Rim: Uprising, Aquaman, Bumblebee, Solo: A Star Wars Story… to name a few. Damn! Wij kunnen niet wachten en bestellen meteen maar een tienrittenkaart voor de bios. Én een XXXL-bak popcorn. Check je daar! 😉

Voor welke van deze nieuwe films reserveer jij alvast een bioscoopstoel?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt