Hooi-nederlandse-series-Tele2
15 - 10 - 20193 min. leestijd

Binge-alert: vijf van de leukste Nederlandse series

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Bingewatchers, opgelet! Houd jij er ook van om af en toe series zonder ondertiteling te kijken? En gewoonweg heerlijk weg te dromen bij een goede, Nederlandse serie? Dan hebben we goed nieuws, want de komende tijd zijn er weer toffe series op tv te zien. Sit back and… check de beste Nederlandse series van het moment.

Nederlandse series: Hendrik GroenTV-nederlandse-series-Tele2

Of je er ooit komt, weet je nog niet. En als het zo is, is dat waarschijnlijk pas over een heleboel jaren. Jep, we hebben het over het bejaardentehuis. Ben jij toch al benieuwd hoe het leven er daaraantoe gaat? Ontdek het in de Nederlandse serie Hendrik Groen. In het tweede seizoen neemt Hendrik je opnieuw mee in zijn leven in het bejaardentehuis. Van alle ongemakken tot grappige momenten en leuke uitjes met vriendengroep OMANIDO (Oud, maar niet dood). Bereid je voor op een goede dosis humor én empathie. Waar je Hendrik Groen kijkt? Gewoon op NPO 1, met jouw Unlimited Data natuurlijk. Zo kijk jij altijd alle series zonder haperingen of onderbreking. Ideaal, nietwaar? 😉

Nederlandse series: Stanley H.

Meer into the drama? Check dan eens de serie Stanley H. In deze Nederlandse serie maak je kennis met Nederlands beruchtste crimineel ooit: Stanley Hillis. Volg hem in zijn ontwikkeling van jonge bankrover tot rijke drugshandelaar. Spanning en sensatie tijdens het kijken is gegarandeerd, want deze crimineel is ongrijpbaar. Het mooiste van alles? Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Klinkt als een echte meesleper! Ook deze serie check jij gewoon op tv van eigen bodem, namelijk via NPO 3.

Nederlandse series: Flikken Rotterdam

Dit programma is al een tijdje op televisie, maar onmisbaar in het rijtje van leukste Nederlandse series van het moment: Flikken Rotterdam! We zijn ondertussen al bij aflevering vijf van seizoen vier aangekomen, maar aan deze serie is écht niet te tippen. Ga met een groep agenten mee de straat op en zie hoe ze bloedige overvallen, illegale handel en corruptie binnen het OM proberen te ontcijferen. Het team doet er alles aan om Rotterdam en heel Nederland te beschermen. Zal het ze lukken? Je kijkt Flikken Rotterdam op NPO 1.

Nederlandse series: Chateau Meiland

Wij zeggen… wijnen, wijnen, wijnen! En dan weet jij natuurlijk direct waar we het over hebben: Chateau Meiland. We kunnen niet meer om Martien Meiland heen. In deze serie van SBS6 volg je de familie Meiland die een verwaarloosd kasteel ombouwen tot een prachtige overnachtingsplek. De opening? Die is net geweest, maar nu is er pas echt werk aan de winkel. De gasten komen op bezoek en de familie doet er alles aan om hun logees de beste tijd van hun leven te geven. Als dat maar goed gaat… want drama ligt altijd op de loer met Martien in de buurt.

Altijd genoeg batterij hebben om te bingen? Check deze tips voor batterij opladen.

Nederlandse series: Boer zoekt Vrouw

Hou je vast, want het is weer tijd voor een scheutje boerenliefde. Seizoen 11 van Boer zoekt Vrouw komt weer op tv. In dit programma gaat Yvonne Jaspers samen met een stel boeren op zoek naar de liefde van hun leven. Bereid je voor op ongemakkelijke, maar ook zoetsappige momenten. Wanneer het nieuwe seizoen officieel van start gaat, is nog niet bekend. Wel kun je alvast kennismaken met de boeren en… boerin! Wie weet zit er voor jou nog iets leuks bij? 😉

Welke Nederlandse series kijk jij het liefst?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt